چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۸

"فرآور" و کاهش تولید

کد خبر : ۸۹۴۷۹
شرکت فرآوری مواد معدنی با 12 میلیارد تومان سرمایه برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 92 مبلغ 667 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با سال مالی گذشته 34 درصد کاهش داشته است.

"فرآور" که در گزارش خود از کاهش هشت درصدی فروش، یک درصدی بهای تمام شده، 29 درصدی سود ناخالص و 35 درصدی سود عملیاتی در سال مالی 92 خبر داده در نظر دارد 90 درصد از عایدی خالص هر سهم را بین سهامدارانش تقسیم نماید.

این شرکت اعلام نموده دلیل کاهش پیش بینی فروش سال 92 نسبت به سال قبل کاهش پیش بینی تولید ناشی از کاهش میزان خاک دریافتی از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در قالب سهمیه تخصیصی از جانب وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد.

گفتنی است "فرآور" برای فروش خارجی 80 درصدی و همچنین خرید مواد اولیه 9 درصدی در سال 92 نرخ دلار را 2450 تومان در نظر گرفته است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر