دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۰

ثبت رکوردی دیگر در بورس تهران

کد خبر : ۹۸۷۸۸
شاخص بورس تهران در ادامه رکورد شکنی‌های پی در پی خود امروز نیز به رکورد تازه‌ای دست یافت و برای اولین بار وارد کانال 48 هزار واحدی شد.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بورس تهران که حرکت جهشی خود را از روز شنبه و با مشخص شدن نتیجه اولیه انتخابات آغاز کرده و موفق به عبور از کانال‌های 46 و 47 هزار واحد شده بود، در ادامه رکوردشکنی‌های خود 218 واحد رشد کرد و موفق به قرار گرفتن در کانال 48 هزار واحدی شد.

به این ترتیب بورس تهران که به نتیجه انتخابات و برنامه‌های اقتصادی رییس جمهور منتخب واکنش مثبت نشان داده است، از ابتدای هفته تاکنون بیش از 2 هزار واحد رشد کرده و بازدهی حدود 25 درصدی را نصیب سهامداران خود کرده است.

در بازار امروز و تا نیمه معاملات شرکت‌های فولاد مبارکه، گل گهر، بانک پاسارگاد، بانک ملت، ملی مس، بانک اقتصاد نوین و بانک پارسیان بیشترین تاثیر را در رشد شاخص بورس گذاشتند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر