شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۹
در گفتگو با مدیر عامل سابق فرابورس عنوان شد:

دلیل توجه سرمایه گذاران به سهام با پی بر ای بالا

بازار سرمایه با اصلاح قیمتی مناسبی که انجام داده است از شرایط مناسبی برای ایجاد رونق و اقبال برخوردار است ولی همچنان نیاز به چند محرک دارد که فرا رسیدن فصل مجامع و ارایه گزارش های مالی حسابرسی شده در خصوص وضعیت سودآوری شرکت ها و شفاف تر شدن اطلاعات بازار به همراه قطعی شدن اخبار تأثیرگذار بر صنایع می تواند به بهبود شرایط بازار کمک کند.
کد خبر : ۱۲۳۳۶۲

معمولاً وقتی بازارهای مالی با یک رونق یا رکود مواجه می شوند مدتی به آن روند ادامه می دهند سپس وارد مرحله خنثی یا بدون روند می شوند و تا زمان ایجاد انگیزه جدید به آن ادامه می دهند.

مدیر عامل سابق فرابورس با بیان این مطلب به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در حال حاضر بازار سرمایه در مرحله خنثی قرار دارد و به تدریج با نزدیک شدن به فصل مجامع و افزایش انگیزه سرمایه گذاران به سمت رونق حرکت خواهد کرد.

مصطفی امیدقائمی پیرامون شرایط شکل گیری روند در بازار سرمایه ابراز داشت: بازار سرمایه با اصلاح قیمتی مناسبی که انجام داده است از شرایط مناسبی برای ایجاد رونق و اقبال برخوردار است ولی همچنان نیاز به چند محرک دارد که فرا رسیدن فصل مجامع و ارایه گزارش های مالی حسابرسی شده در خصوص وضعیت سودآوری شرکت ها و شفاف تر شدن اطلاعات بازار به همراه قطعی شدن اخبار تأثیرگذار بر صنایع می تواند به بهبود شرایط بازار کمک کند.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مهر آیندگان ادامه داد: هم اکنون قیمت ها در بازار سرمایه به سطوح جذاب خود رسیده اند و سرمایه گذاران در حال بررسی گزینه های مختلف و فرصت هایی هستند که در بازار به وجود آمده است. بنابراین این مسیر در حال طی شدن است و سرمایه گذاران پس از حصول اطمینان از شرایط موجود اقدام به تصمیم گیری و حضور بیشتر خواهند نمود.

این کارشناس بازار سرمایه در مورد دلیل توجه سرمایه گذاران به شرکت های با پی بر ای بالا در بازار سرمایه گفت: در بعضی صنایع و شرکت ها سرمایه گذاران علاوه بر بودجه برآوردی سال جاری پتانسیل آینده را بیشتر مورد توجه قرار می دهند بنابراین با لحاظ چشم انداز آن صنعت اقدام به سرمایه گذاری می نمایند لذا به سبب کاهش ریسک ها می تواند نسبت قیمت بر درآمد بالاتری به آن شرکت و صنعت داده شود.

وی در مورد بی توجه بازار به تعدیل های مثبت شرکت ها و بازگشایی با درصدهای منفی ابراز داشت: این اتفاق در بورس های دیگر دنیا هم به وجود می آید و غیر طبیعی نیست چراکه دلیل این مسئله به خوش بینی بیش از حد نسبت به آن شرکت بر می گردد که در صورت برآورده نشدن آنها خود را در زمان بازگشایی نشان می دهد.

امیدقائمی در خاتمه با اشاره به افزایش مناسب حجم و ارزش معاملات در بازار سرمایه اظهار داشت: این موضوع نشان می دهد که همچنان اقبال عمومی به سمت بازار سرمایه است بنابراین با در پیش داشتن عرضه شرکت هایی که در آینده به بازار سرمایه وارد خواهند شد نقدینگی بیشتری به سمت بازار خواهد آمد و روند جذب نقدینگی بازار سرمایه در جهت کسب بازدهی منطقی و توسعه اقتصاد کشور ادامه پیدا خواهد کرد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سید
آقا صلوات بفرست که دوای درد همه مشکلاته !!
الهم صل علی محمد و آل محمد
سید
آقا صلوات بفرست که دوای درد همه مشکلاته !!
الهم صل علی محمد و آل محمد
مرتضی
جناب کارشناس خیلی خیلی محترم جنابعالی از یک فیل فقط ناخن انگشت شست پای چپش را میگیرید و با خودتان مقایسه میکنید !!!؟؟؟
محدودیت دامنه نوسان : این اتفاق در بورسهای دیگر دنیا وجود ندارد و غیر طبیعی است !!
حجم مبنا : این اتفاق در بورسهای دیگر دنیا وجود ندارد و غیر طبیعی است !!
تشکیل صفهای خرید و یا فروش : این اتفاق در بورسهای دیگر دنیا وجود ندارد و غیر طبیعی است !!
دخالت مستقیم دولت در بورس : این اتفاق در بورسهای دیگر دنیا وجود ندارد و غیر طبیعی است !!
بستن یک سهم برای مدت طولانی بدون توضیح و عدم پاسخگویی در مقابل ضرر و زیان سهام داران : این اتفاق در بورسهای دیگر دنیا وجود ندارد و غیر طبیعی است !!
انتقال نمادها از یک بازار به بازار دیگر بدون دلیل و اطلاع رسانی قبلی : این اتفاق در بورسهای دیگر دنیا وجود ندارد و غیر طبیعی است !!
........................ !!!!؟؟؟
علی ابراهیم
خود خدا بارها فرموده که از این گونه سهام حذر کنید و گرنه دچار اسیب های ناخواسته خواهید شد
mohamad
خدایا به دادمون برس
امیر
آی ایهاالناس این شرکت مداران پول حق های استفاده نشده رو گرفته داره سودشو میخوره به صاحبان اصلیش بر نمیگردونه به چه قانونی ؟؟
پشت دستم را داغ کرده ام تا در بورس هستم سمت هیچ حق تقدمی نخواهم رفت حق تقدم + حق خوری
سعید
بورس نیوز چرا مطلب من رو نمیزاری. به آقای قائمی بفرمایید شما و حقوقی های مثل شما با عرضه زیاد سهام و جلوگیری از رشد بازار انگیزه را برای خرید در سرمایه گذاران از بین می برید به فروش سهام خودرویی ها توسط صندوق نفت طی روزهای گذشته توجه کنید
bahram
ما خواستار اعلام هرچه بیشتروسریعترعرضه اولیه هستیم
سعید
به آقای قائمی بفرمایید شما بهتر هست به جای شعر و تحلیل بازار که خنثی هست اینقدر نوسان نگیرید و سهام خودرویی رو در صف خرید نفروشید. و در صف فروش، نخرید . و سبب رکود و سفته بازی در بورس نشید از شما واقعا بعید که نوسان گیری توی این بازار کنید . حداقل اگه به رشد بازار کمک نمی کنید خرابش هم نکنید. این مصداق برای سایر حقوقی ها هم که بی حساب سهام عرضه می کنن صدق می کند.
مهرداد
سلام
غلط املائی که دارید. "مطمئنا" و نه "مطمعنا" و...
ببین برادر/خواهر گلم، من قصد توهین نداشتم، ...چیه که میگید به خودتون؟!!!!
من میدونم اینقدر بازار سرمایه و معاملات و تمامی عوامل مرتبط به اون بزرگ وپیچیده شدند که این که کارگزاری ها فقط عامل و مجری هستند. من خودم سابقه ی کار چندین ساله توی کارگزاری ها دارم. در ضمن عرض کردم سابقه سفارشاتتون و قسمت پیام ها شاید بتونید سندی بر فرمایشتون پیدا کنید و با ارسال (فکس یا تماس با مدیر آنلاین) بتونید پیگیر موضوع بشید. البته ایران هیچی توش معلوم نیست!!!!!!
خلاصه هرچی باشه (علاوه بر تائید درامد کارگزاری ها از کارمزد) ولی این موضوع هیچ هیـــــــــــــــــچ ربطی به کارگزاری طرف حساب شما نداره!!!!!
ایمان
در جواب کامنت 1 بگم
با راه اندازی سیستم مچینگ اگر شما درخواست فروش رو زیر قیمت مچ گذاشته باشید یا درخواست خرید رو بالاتر از قیمت مچ گذاشته باشید فقط در زمان مچ طبق قوانینی درخواست رو انجام خواهد داد.
با این حساب اونی که پایین تر می خواسته بفروشه بالاتر براش فروش می ره و اونی که بالاتر میخواسته بخره ارزونتر میخره .
در جواب کامنت 8
پیدا کردم: مطمعنا رو با ع نمی نویسن عزیز
aaa
در جواب کامنت 7:
ممنون از تذکر بجاتون.
یعنی شما واقعا فکر میکنی اگه پیگیر بشم کسی جوابگو هست کسی هست ضرری که بنده امروز به خاطر این جریان کردم را جبران کنه.به قول خودت میگن مشکل از نرم افزاره و از این حرفا.کلا غیر ممکنه که یه سیستم معاملاتی همچین باگی داشته باشه وگرنه روزانه 100ها نفر این جوری متضرر میشن.مطمعنا مشکل از کارگزاریه.
در ضمن انقدم شاسکول نیستم که نفهمم چه قیمتی رو باز کردم و چه قیمتی معامله انجام شده.(حالا بگرد ببین غلط املایی پیدا میکنی)
مهرداد
در جواب کامنت اول:
اول اینکه کارگزاری با "ز" هست نه با "ذ"
دوم اینکه کارگزاری هااز نرم افزارهائی استفاده می کنند که سازمان بهشون مجوز داده وکلاً هر چه می کشیم از سازمانه نه کارگزاری چون کافیه سازمان یه دستوری بده مثلاً رایان هم افزا که برنامه نویس سیستم معاملات هست اون رو عملی میکنه بدون هیچگونه خبر رسانی یا اجازه ی کارگزاری ها و .... خلاصه به کارگزاری طرف حساب شما مربوط نیست.
سوم اینکه: شما باز یه نگاه به سفارشاتتون و قیمت اون بکنید و بعد اگه واقعاً حق باهاتون بود توی دفتر سفارشاتتون کلیه اتفاقات ثبت شده میتونید به کارگزاری اطلاع بدید و پیگیری کنید.
موفق باشید
فرهاد20
نمیدونم چرا ما هروقت یه خرابکاری یا گند میزنیم یا خلاف میکنیم فورا میایم با گفتن اینکه در کشورهای خارجی هم اینچنین هست اون را توجیه منطقی میکنیم. آقا تمام بورسهای مطرح و معتبر دنیا مستقل از دولت و دخالتها و دسیسه های دولت با شاخص معتبر و اصولی میچرخند!، شما بیا این کار اونها را اول تو بورسمون پیاده کن بعد بقیه پیامدهای منفی که مثل بورس اونها پیش میاد (اگر واقعا پیش بیاد!) را با جون و دل قبول میکنیم. آخه نیمی از سرمایه ما را در بورس حقوقیها به یغما بردند بقیه اون را هم با این توجیه های مغلطه و سقسطه آمیز بر باد بدهیم؟؟؟؟!!!!
محمد
بورس ایران بورس دولتی
ايران
كامنت 3 حقوقي خودرو بي غيرت نيست .حقوقي سايپا بيمه ايرانه كه داره با بازار سازي قبل از اعمال افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي هاي شركت ،سهاماشو رد ميكنه . چون افزايش سرمايه از اين طريق يا افزايش سرمايه از محل آورده نقدي يعني اوضاع خراب شركت و نياز به پول و اين يعني فرار از اين سهم.
مهدی
حقوقی خودرو بی غیرته. یه کم از حقوقی سایپا باید یاد بگیره
فرهاد20
نمیدونم چرا ما هروقت یه خرابکاری یا گند میزنیم یا خلاف میکنیم فورا میایم با گفتن اینکه در کشورهای خارجی هم اینچنین هست اون را توجیه منطقی میکنیم. آقا تمام بورسهای مطرح و معتبر دنیا مستقل از دولت و دخالتها و دسیسه های دولت با شاخص معتبر و اصولی میچرخند!، شما بیا این کار اونها را اول تو بورسمون پیاده کن بعد بقیه پیامدهای منفی که مثل بورس اونها پیش میاد (اگر واقعا پیش بیاد!) را با جون و دل قبول میکنیم. آخه نیمی از سرمایه ما را در بورس حقوقیها به یغما بردند بقیه اون را هم با این توجیه های مغلطه و سقسطه آمیز بر باد بدهیم؟؟؟؟!!!!
aaa
امروز یه اتفاقه خیلی جالب برام افتاد در حالیکه چنتا سفارش روی حد ضرر باز داشتم هنگام باز شدن بازار سفارشات تو قیمت جاری انجام شد در حالی که قیمت فاصله چند درصدی با سفارشات من داشت یکیم نیس به این وضه کارگذاریا نظارت کنه فقط به فکر گرفتن کارمزدن.
باید به کارگذاری... جایزه بدن با این سیستم معملاتیش