دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳

ظریف و اشتون امروز در استانبول دیدار می‌کنند

کد خبر : ۱۲۴۳۴۱
فرارو- یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه اعلام کرد: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در استانبول ترکیه با یکدیگر دیدار و گفت و گو می کنند. 

این منبع آگاه صبح امروز به ایرنا، گفت: بررسی نحوه پیشرفت روند مذاکرات ایران و گروه 1+ 5 در دستور کار گفت و گوهای امروز رییس دستگاه دیپلماسی ایران و اشتون قرار دارد. 

گفته شده است، در این دیدار اعضای 1+5 حضور ندارند و مذاکرات بین اشتون و تیم مذاکراتی ایران انجام می‌شود. بررسی نحوه پیشرفت روند گفت‌وگوهای جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 در دستور کار این گفت‌وگوها قرار دارد. 
 
ظریف قرار است پس از دیدار و گفت و گو با مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای شرکت در هفدهمین اجلاس وزیران امور خارجه جنبش عدم تعهد عازم الجزیره پایتخت الجزایر شود.

مذاکرات اخیر ایران و کشورهای 1+5 در وین پس از سه روز کاری سخت با اعلام بی نتیجه بودن این دور از مذاکرات در تاریخ 26 اردیبهشت پایان یافت. بر خلاف گذشته وزیر امور خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست خبری حاضر نشدند. در این دور، قرار بود دو طرف نگارش متن نهایی توافق را آغاز کنند. 

همچنین با اعلام بی نتیجه ماندن مذاکرات هسته ای در وین تحلیل ها و برداشت های گوناگونی در رسانه های داخل ایران مطرح شد.  در این دور حتی زمان و مکان دور بعدی مذاکرات نیز اعلام نشد.

گفتنی است، روز 28 اردیبهشت یک منبع آگاه در گفتگو با فرارو، از دیدار محمد جواد ظریف و کاترین اشتون در استانبول خبر داد. این منبع آگاه خبر داد، دیدار اشتون و ظریف در استانبول، به منظور جمع بندی مذاکرات وین انجام می‌شود. 
اشتراک گذاری :
ارسال نظر