ایرانسل در زیر ذره بین سازمان بازرسی
کد خبر : ۱۲۶۹۴۲
به گزارش ایرنا از سازمان بازرسی کل کشور ، معاونت نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که شرکت ایرانسل باید در انطباق با شرایط و روال مورد تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به میزان 21% کل سهام دارنده پروانه را طی 3 سال از تاریخ لازم الاجرا شدن پروانه فعالیت از طریق بورس عرضه عمومی کند.
بنابر این گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص واگذاری 21% سهام شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل بر خلاف مفاد ماده 18 و 19 پروانه آن شرکت، با گذشت بیش از 5 سال از سررسید تعهد مزبور تاکنون اقدام لازم جهت تعیین تکلیف موضوع در انطباق با قوانین و مقررات مربوطه یا حداقل جریمه آن شرکت بابت نقض تعهدات انجام نداده است.
سازمان بازرسی کل کشور از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خواست با قید فوریت اپراتور را مکلف به ایفای تعهدات مندرج در پروانه کند.
بر اساس این گزارش همچنین باید به واسطه عدم واگذاری 21% سهام که باید از تاریخ 30/8/87 به بورس واگذار می شد نسبت به تعیین جریمه متناسب با تعداد سال های مالی و حجم نقض تعهدات پروانه ای اپراتور از سال 1387 تا کنون، اقدام لازم معمول و سعی در وصول آن بعمل آید.
ارسال نظر