دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴

به جای ساپورت‌پوشان؛این تصاویر را پخش کنید!

کد خبر : ۱۲۷۳۹۹
با توجه به این که گویا مجلسی ها فکر می کنند که مهم ترین مشلات جامعه،‌ عدم تغییر در ساعات کاری رمضان، ساپورت پوشیدن چند زن و دختر،‌ وازکتومی کردن چند مرد و ممنوع نبودن حرف زدن رئیس جمهور پیشین است،‌ تصاویر زیر را به عنوان مشتی نمونه خروار به مجلسی ها عرضه می کنیم تا بلکه این ها را هم از مانیتورهای مجلس پخش کنند و در جریان باشند که مردم ایران با مشکلات بزرگتری دست و پنجه نرم می کنند.

با توجه به این که گویا مجلسی ها فکر می کنند که مهم ترین مشلات جامعه،‌ عدم تغییر در ساعات کاری رمضان، ساپورت پوشیدن چند زن و دختر،‌ وازکتومی کردن چند مرد و ممنوع نبودن حرف زدن رئیس جمهور پیشین است،‌ تصاویر زیر را به عنوان مشتی نمونه خروار به مجلسی ها عرضه می کنیم تا بلکه این ها را هم از مانیتورهای مجلس پخش کنند و در جریان باشند که مردم ایران با مشکلات بزرگتری دست و پنجه نرم می کنند. سرقت و زورگیری از مشکلاتی است که مردم را بسیار می آزارد و حتی در روز روشن و مرکز شهر هم اطمینانی به این که زورگیرها و کیف قاپ ها نخواهند آمد،‌ نیست. آیا نباید به طور ریشه ای این مشکل ضدامنیتی را به حداقل رساند؟ وجود زورگیرها،‌ از حضور ساپورت پوش ها حتماً خطرناک تر است.



جاده های نامناسب،‌ خودروهای بی کیفیت و فرهنگ پایین رانندگی سالانه بیش از 20 هزار ایرانی را به کام مرگ می کشد. تعداد بیشتری را مجروح می کند و هزاران میلیارد تومان هزینه های مادی آنی و آتی به جامعه تحمیل می کند. نمایندگان برای الزام خودروسازان به همسان سازی کیفیت خودروهایشان با انواع مشابه خارجی، بهسازی و ایمن سازی راه ها و ارتقای فرهنگ رانندگی مردم چه کرده اند؟ فرهنگ، فقط در نوع پوشش خانم ها خلاصه نمی شود. بهبود وضع رانندگی هم کار فرهنگی می خواهد.




- 55 درصد از طلاق‌ها در کشور به دلیل اعتیاد است.
- 65 درصد از همسرآزاری‌ها به دلیل اعتیاد است.
- 30 درصد از کودک‌آزاری‌ها به دلیل اعتیاد است.
- 25 درصد از قتل‌ها به دلیل اعتیاد است.
- 23 درصد از نزاع‌ها و خشونت‌ها به دلیل اعتیاد است.
- 35 تا 40 درصد از سرقت‌ها به دلیل اعتیاد است.
- 65 درصد زندانی ها مستقیم یا غیر مستقیم با مقوله مواد مخدر سر و کار دارند.
- برای مبارزه با مواد مخدر 3 هزار و 750 نفر شهید شده اند و 12 هزار تن دیگر جانباز.
مجلسی ها بفرمایند آیا این فاجعه بزرگ ملی نیاز به طرح های چند فوریتی و البته نظارت بر اجرای قاطع مصوبات ندارد؟




آیا برای دیدن عکس جوانان مملکت که در وضعیت اسفناک اعتیاد گرفتار شده اند هم مانیتورهای صحن علنی را روشن خواهند کرد یا فقط زنان و دختران ساپورت پوش را می بینند؟




هزاران نفر بر اثر آلودگی مستمر هوا در سال می میرند. از ریزگردهایی که زندگی را بر مرزنشیان تنگ کرده تا گازهای آلاینده ای که مردم شهرهای بزرگ را خفه می کند. راستی وقتی بنزین های آلوده توزیع می شد چرا خبری از طرح های دو فوریتی و کارت زرد نبود؟




این عکس تزئینی است ولی می توان آن را به عنوان نمادی از پارازیت به کار برد و از مجلسی ها پرسید:‌ آیا شده یک بار هم طرح دو فوریتی بدهید برای بررسی این که آیا پارازیت ها بر روی سلامت مردم اثر منفی دارد یا خیر؟



خود مجلسی ها بهتر از هر کس دیگری می دانند که چند درصد مردم زیر خط فقرند. تازه فقیر صرفاً کسی نیست که در حاشیه ها و بیغوله ها زندگی می کند بلکه بسیاری از کارمندان و کارگرانی که اگر نیازمند یک عمل جراحی ساده شوند شیرازه مالی زندگی شان از هم می پاشد هم فقیرند ولو آن که لباس های مرتب بپوشند و صورت به سیلی سرخ دارند.





کودکان کار،‌ نه توطئه استکبار است و نه حل این مشکل در بن بست تحریم ها گرفتار. این ها کسانی هستند که طبق قانون اساسی باید از تحصیلات رایگان برخوردار شوند و طبق اعلامیه حقوق بشر که ایران نیز آن را امضا کرده، از کودکی خود لذت ببرند. اما کار در محیط بی رحم جامعه بزرگسالان آنان را از رشد باز می دارد و بعضی هایشان هم مجرمانی می شوند که جامعه ساخته است. مجلسی ها،‌ خود فرزند دارند ولی چرا برای حل مشکل این فرزندان مظلوم ایران، کاری نمی کنند؟ راستی جرم انگاری برای وازکتومی مهم تر است یا رسیدگی به حال کودکانی که پدران شان وازکتومی نکردند و کودکانی محروم از لذت کودکی با جامعه تحویل دادند؟!






محیط زیست ایران با سرعت تمام در حال نابودی است. بسیاری از گونه های جانوری و گیاهی از بین رفته اند یا در معرض انقراض اند. وضعیت جاهایی مانند دریاچه ارومیه و بختگان و جنگل های بلوط زاگرس و اراضی شمال و سواحل جنوب و ... هم که روز به روز بدتر می شود. آقایان و خانم های نماینده! اینجا ایران است و شما هم ایرانی.
آسیب های اجتماعی



آیا مجلسی ها نسخه به دست برای پیدا کردن یک دارو کل شهر را گشته اند؟!



سونامی سرطان
کجای دنیا این همه آدم سرطان می گیرند؟‌ مجلسی ها از خودشان پرسیده اند علت چه می تواند باشد؟



تکدی گری
(بدون شرح)



یک چهارم ازدواج ها به طلاق منجر می شود. مجلسی ها بهتر است به جای ابراز ناراحتی از فروپاشی بنیان های خانواده در غرب، فکری به حال فروپاشی خانواده های ایرانی کنند.



زنان کارتن خواب
بله!‌ اینجا هم ایران است و اگر مجلسی ها این صحنه ها را نمی بینند،‌ می توانند تصاویرش را در مانیتورهای مجلس تماشا کنند تا بدانند دور و برشان چه می گذرد؟! چرا فقط زنان ساپورت پوش را می بینند و این زنان را نه؟!





البته این تصاویر همان طور که ذکر شد، مشتی بود نمونه خروار و اگر چشم بگشایند و اندکی از سیاسی کاری دست بردارند، واقعیت های زیادی را پیرامون شان می بینند لعلهم یتفکرون!

منبع:عصر ایران

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
محمد
ممنون از اطلاع رسانی
الف ف
خواستم تشکر کنم از افشاء واقعیات و دلسوزیتون
ناشناس
خدایا مردم این مملکت به جز تو هیچ کس رو ندارن...تو به فریاد این مردم بینوا برس....امین
نوید
احسنت،
ای کاش مسئولین نا لایق این مسایل را میفهمیدند!
ناشناس
خدایا مردم این مملکت به جز تو هیچ کس رو ندارن...تو به فریاد این مردم بینوا برس....امین
ناشناس
خدایا مردم این مملکت به جز تو هیچ کس رو ندارن...تو به فریاد این مردم بینوا برس....امین
ناشناس
دست کسی که این مقاله رو نوشته باید بوسید
ناشناس
عالی
ناشناس
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
درود بر شما که درد مارا بیان کردی البته گوشه ای از دردهایمان .
ناشناس
نگو فقط در جامعه ما مشکل بد حجابیه همین و همین بقیه رو ول کن
ناشناس
مرحبا بورس نیوز ،آفرین بورس نیوز، دست مریزاد بورس نیوز، حرف دل مردم این سرزمین زدی، حال واقعی این سرزمین رو گفتی ،
وحید
بورس نیوز خدا خیرتون بده حرف دل مارو زدی تصاویری که نشون دادی بخصوص فقر اعتیاد وخشونت تکان دهنده اما واقعیت تلخ کشورماست چیزی که شهدا تصورش رانمیکردند روزی این چنین شود
ناشناس
احسنت به شما
ناشناس
لطفا مغلطه نفزمایید! اینها اصلا مهم نیستند! شما هم انگار حالتون خوب نیستا, سعی کنین دیدتون بازتر بشه اونوقت متوچه خواهید شد که ساپورت پوشیدن چه فاچعه اییه:|
ناشناس
عالی بود آفرین
ناشناس
آخه چشم این آقایون فقط خانوما رو می بینه، چی می پوشن و ورزشگاه نرن و ........... نمی دونم اسم این کا رو چی باید گذاشت
داوود
براي چي به فكر مردم باشن تا زماني كه خوش گذروني خود و بچه هاشون خارج از كشور و اختلاص ميلياردي چرا به فكر مردم
ناشناس
خدایا دادرس و فریادرس واقعی را برسان !!!
حسین نیکوکا
لطفا بوق نزنید که نماینده گان خود را به خواب زده اند .
lمحمد
بورس نیوز برادران مجلسی همه اش به فکر ساختن اخرت ما هستند
مهدی
آفرین...دمتون گرم با این خبری که کار کردین
هر چند بسیار بعیده که دوستان زحمت بکشن از سر ظاهر سازی هم که شده یه نگاهی به این موضوعات بیندازن