يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸

جان کری: اختلاف‌ها در مذاکرات هسته‌ای ایران جدی است

کد خبر : ۱۲۷۸۸۷
کری، وزیر امور خارجه آمریکا که برای شرکت در مذاکرات هسته‌ای ایران با کشورهای ۱+۵ به وین سفر کرده، از وجود 'شکاف عمیق' در این گفت‌وگوها خبر داده است.
آقای کری صبح امروز، یکشنبه ۲۲ تیر در وین به خبرنگاران گفت: "ما اختلاف‌های بسیار عمیقی داریم. باید ببینیم آیا می‌توانیم پیشرفتی داشته باشیم... آنچه برای ما حیاتی است این است که مطمئن شویم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و برنامه اتمی‌شان صلح‌آمیز خواهد بود."

به گفته خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در وین، آقای کری صبح امروز در نشستی با نیکلاس برنز، معاونش و وندی شرمن، مذاکره کننده ارشد هیئت آمریکایی، در جریان روند مذاکرات قرار گرفته و بعد از آن با کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار می‌کند.
انتظار می‌رود او با محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم گفت و گو کند.
وزراری امور خارجه فرانسه و آلمان هم بعد از آقای کری وارد وین شده‌اند و قرار است ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا هم به این مذاکرات بپیوندد.
اما وزیران خارجه چین و روسیه در این گفت‌وگوها شرکت نخواهند کرد.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر