شنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۶

جزئیات بیشتر و تصاویری از مرد زن‌نمای بازداشت شده در اصفهان

کد خبر : ۱۳۶۹۹۴
فارس نوشت:

روز گذشته خبر بازداشت یک فرد مشکوک در حوادث اخیر اصفهان توسط یک نهاد امنیتی منتشر شد و امروز خبرنگار فارس در اصفهان به اطلاعات جدیدی از این مرد دست یافت که در جریان مسائل اخیر اصفهان با آرایش و لباس زنانه به تحریک افراد به بهانه اسیدپاشی می‌پرداخت.

از این فرد که «ب.م.ب» نام دارد، متولد ۱۳۵۲ و صاحب یک شرکت مستندسازی است، ادوات ارتباطی و جاسوسی کشف شده است.

این فرد که در تحریکات خود به بهانه اسیدپاشی در اصفهان، روی مساله ظلم به زنان اکید داشته تاکنون دو زن را طلاق داده و درصدد ازدواج با زن سومی است که این زن وکیل برخی عوامل مرتبط با فتنه ۸۸ در اصفهان است.

گفتنی است علاوه بر آرایش زنانه و تحریکات عمومی «ب.م.ب»، وجود لکه‌هایی بر روی دستان وی که احتمال می‌رود جای سوختگی باشد، شک و تردید ماموران امنیتی را نسبت به احتمال مشارکت وی در سناریوی اسیدپاشی را تقویت کرده است. البته این لکه های مشکوک در حال آزمایش است و فرضیه دست داشتن نامبرده در حادثه اسیدپاشی قطعی نیست.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
این هم یک بازی جدید است که هدفش ایجاد موج خبری است مرد زن نما!!!! حکایت باغ 1000 متری برای هر ایرانی و تغییر پایتخت و فرستادن میمون به فضاست
ناشناس
قضیه همون سقوط هواپیماست که مقصر همیشه خلبانه
ناشناس
هر دم از این باغ بری می رسد.
ناشناس
نا شناس عزیز:::خاطیان با پخش تصاویرخود در اینتر نت وکلیپ های تصویری خودشون را به همه از جمله پلیس معرفی کرده بودند این قیاس مع الفارق شما میکنی؟؟؟!!!
ساده لوح
باور کردیم !
ناشناس
خجالت نمیکشی گول میمالی سر مردم؟
ناشناس
عوامل کلیپ هپی در عرض چند ساعت شناسایی و دستگیر شدن اما با گذشت چند هفته پلیس اشاره به یافتن سرنخ های در مورد اسید پاشی در اصفهان میدهد.مسیولین محترم خاطیان را زودتر از جانیان پیدا میکنند.
ناشناس
لکه ها سوختگی نیست
پیسی است

خاک بر سرش
خیانت به کشور چقدر راحت شده
محمد
بابا دست بردارید!
ناشناس
چقدر به من می دید از این نقش ها تو رسانه ها اجرا کنم .