سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۴:۵۶
عضو کمیسیون برنامه و بودجه عنوان کرد:

افزایش اطمینان سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی با مصوبه مجلس / لزوم بازبینی فرمول محاسبه شاخص

در خصوص محاسبه شاخص بورس می توان اظهار کرد که در خصوص فرمول و محاسبه شاخص بورس باید بازنگری صورت گیرد تا این نماگر بازار سرمایه منطبق با واقعیت های کلان اقتصادی باشد نه اینکه تنها چند نماد خاص بر روند آن تأثیرگذار باشند
کد خبر : ۱۳۸۱۴۲
نویسنده :
اعتماد
بالاخره کلیات نرخ گذاری خوراک پتروشیمی برای افق 10 ساله در مجلس شورای اسلامی تصویب شد تا این مصوبه به دلیل ایجاد ثبات قیمت در صنعت پتروشیمی، تأثیر مثبتی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حوزه اعمال کند.

در همین راستا، دهکردی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به مطالب بالا در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی طی روز گذشته به کلیات تعیین نرخ گذاری بلندمدت و 10 ساله خوراک پتروشیمی رأی داد. همچنین مقرر شده که جزییات و چگونگی نرخ گذاری خوراک پتروشیمی در صحن علنی مجلس تصویب شود.

دهکردی تصریح کرد: با توجه به اینکه سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی، نیازمند ثبات قیمت است، لذا این مصوبه برای نرخ گذاری 10 ساله خوراک پتروشیمی منجر می شود که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری دچار تزلزل نگردد؛ این در حالی است که تغییر نرخ خوراک پتروشیمی و افزایش یکباره خوراک به 13 سنت در سال 92، ضربه شدیدی را به این صنعت و نیز بازار سرمایه وارد کرد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه عنوان کرد: بنابراین نرخ گذاری بلندمدت و 10 ساله خوراک پتروشیمی باعث می شود که بخش خصوصی نیز جهت سرمایه گذاری به این صنعت وارد شود. در نتیجه جزییات طرح مذکور طی روال قانونی در صحن علنی مجلس به صورت ماده به ماده، بررسی و مطرح خواهد شد در نتیجه جزییات این طرح براساس پیشنهادات دولت و کمیسیون مجلس به تصویب خواهد رسید.

وی در خصوص مذاکرات هسته ای افزود: در حوزه مذاکرات هسته ای باید مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری هوشمندانه رفتار کنیم. علاوه بر این، کشور آمریکا و گروه 1+5 باید بدانند که چنانچه بخواهند در مقوله مذاکرات هسته ای، زیاده روی کنند، کشور ایران یک قدم از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد این در حالی است که کشور آمریکا و سایر اعضای گروه 1+5 ثابت کردند که قابل اعتماد نیستند و در رفتار خود شفاف عمل نمی کنند.

دهکردی عنوان کرد: همچنین نظام جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسائل هسته ای اثبات کرده که برنامه کاملاً مصالحت آمیز و فارغ از هر گونه انحراف دارد. لذا زیاده خواهی کشور آمریکا و سایر اعضای گروه 1+5 در خصوص عملکرد هسته ای ایران، به ضرر خودشان خواهد بود چراکه فعالیت هسته ای ایران کاملاً در چارچوب قانون است در نتیجه می توان اظهار کرد که کشور ایران با کشورهای گروه 1+5 در خصوص فعالیت هسته ای کاملاً هوشمندانه و با پیگیری جدی و با در نظر گرفتن منافع ملی در حال مذاکره است.

وی در خاتمه افزود: همچنین در خصوص محاسبه شاخص بورس می توان اظهار کرد که در خصوص فرمول و محاسبه شاخص بورس باید بازنگری صورت گیرد تا این نماگر بازار سرمایه منطبق با واقعیت های کلان اقتصادی باشد نه اینکه تنها چند نماد خاص بر روند آن تأثیرگذار باشند؛ لذا بازبینی محاسبه این نماگر بازار سرمایه به وضوح احساس می شود.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
منتها به شرطی که دیگر از کارشناسانی که با اطلاعات غلط نرخ خوراک پتروشیمی ها را یکباره 6 برابر گران کردند و ضربه مهلکی را به بورس و اقتصاد مملکت وارد کردند استفاده نشود!!
سلام پهلوون
نرخ خوراك پتروشيمي ها چقدر شد ؟ ما كه نفهميديم چي شد !
فرهاد
اولا برنامه ریزی قیمت خوراک پتروییها با افق10 ساله را باید قبل از افزایش یک باره خوراک به 13 سنت انجام میدادید، و نه حالا که اینهمه زیان به به این بخش و به سهامدارانشون رسید. دوما به نتیجه نرسیدن مذاکرات در اثر زیاده خواهی طرف مقابل چگونه به ضرر انها ( و به سود ما) خواهد بود؟! سوما مدتهاست که همه و صحبت از غیر واقعی بودن شاخص بورس میکنند، شما چیز جدیدی کشف نکردید، ما منتظر اقدام عملی و یک ضرب العجل برای عملی شدن این مهم هستیم، وگرنه گفتنش فقط تکرار مکرراته.
تجربی
یقینا قریب الوقوع پتروشیمیها صف شکن خواهند شد تقریبا شروع شده بوی خوش دوستی هم میاید؟؟؟؟
امید
دریغ از یه حرف حسابی