رالی جدید "سمگا" و "وگردش" آغاز شد
به گزارش بورس نیوز، به دنبال توقف نماد معاملاتی "سمگا"، سهام بانک گردشگری نیز از شروع معاملات امروز با اقبال میلیونی خریداران همراه شده و با دارا بودن صف نزدیک به 15 میلیون سهمی شاهد معامله حدود 2.5 میلیون از سهام خود بوده است.
به این ترتیب به نظر می رسد رالی جدید "وگردش" و "سمگا" برای اقبال چشمگیر سرمایه گذاران دوباره شروع شده باشد. در این شرایط بانک گردشگری نیز آگهی مزایده عمومی فروش و واگذاری 20.57 درصد از کل سهام شرکت هلدینگ مجتمع فولاد صنعت بناب را در روزنامه های رسمی منتشر کرده است تا نسبت به اجرای مصوبه 86.10.30 هیأت وزیران و همچنین سیاست ها و الزامات بانک مرکزی در خصوص فروش اموال تملیکی اقدام کند.
همچنین "وگردش" در نظر دارد چهار قطعه زمین با مجوز تجاری – اداری مساحت بیش از 5602 مترمربع را به قیمت کارشناسی از طریق مزایده عمومی برای فروش عرضه کند.
در پایان گفتنی است نماد "سمگا" در حالی بابت اعلام تعدیل متوقف شد که سهم از دو روز گذشته با صف خرید به معاملات روزانه خود پایان داد و طی روزهای اخیر معاملات پرحجمی در این نماد رقم خورده بود.
بهتون قول میدم باز بشه رو 1500 تومنه