سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۴

ادامه رالی قیمت گذاری شکر/نامه نگاری برای مقابله با فروش۲۴۰۰ تومانی

کد خبر : ۱۳۸۷۶۷
یک مقام مسئول گفت:در جلسه دیروز ستاد تنظیم بازار،صحبتی از قیمت گذاری شکر نشد و برای مقابله با فروش ۲۴۰۰ تومانی شکر در برخی استان ها با سازمان تعزیرات نامه نگاری شده است.

به گزارش پایگاه خبریبورس پرس،طولانی شدن قیمت گذاری شکر و اعلام نتیجه پیشنهاد افزایش 30 درصدی قیمت این محصول از سوی مسئولان و نهادهای مرتبط موجب شده تا سهامداران شرکت های قندی بیش از یک ماه بلاتکلیف بمانند. از سوی دیگر اعلام هر چند وقت یکبار شایعات و مواضع برخی مدیران شرکت های قندی مبنی بر موافقت دولت با رشد قیمت شکر موجب شده تا سهام 16 شرکت قندی بورسی و فرابورسی با افت و خیز معامله شوند و فضای مبهم و آینده نامعلومی برای این صنعت ایجاد شود.

براساس این گزارش، درحالی هفته گذشته یک مدیر شرکت قندی از موافقت دولت با قیمت 2300 تومانی شکر سخن گفته بود که در پیگیری های هر روزه بورس پرس مشخص شد این موضوع هنوز نهایی نشده و قرار است طی این هفته یا هفته بعد تصمیم گیری شود. علاوه براین برای مقابله با فروش 2400 تومانی شکر در برخی استان ها با سازمان تعزیرات نامه نگاری شده است.

در این رابطه یک مسئول با اشاره به برگزاری جلسه دیروز ستاد تنظیم بازار گفت: دراین جلسه موضوع قیمت گذاری روغن و برنج برای نیروهای مسلح مطرح شد و در صورت جلسه تنظیمی موضوع شکر و قیمت گذاری آن نیامده است.

وی دربرابر این نکته که برخی از موافقت دولت با قیمت 2300 یا 2400 تومانی هر کیلو شکر سخن گفته اند ، تاکید کرد: در صورت صحت چنین موضوعی ، باید ستاد تنظیم بازار در جریان می بود و ابلاغیه ایی را صادر می کرد اما تاکنون چنین ادعای صحت ندارد و قیمت شکر از نظر ستاد تنظیم بازار همان 1900 تومان است.

وی خاطر نشان کرد: این درحالی است که با توجه به فروش 2400 تومانی هر کیلو شکر در برخی استان ها، با سازمان تعزیرات نامه نگاری شده تا با متخلفین برخورد شود.

این مقام مسئول در واکنش به این سئوال که با این اوصاف مسئولان چه وقت در مورد قیمت گذاری شکر تصمیم گیری می کنند تا موضوع نهایی و ابهام صنعت قند حاضر در بازار سهام برطرف شود؟ توضیح داد: ممکن است فردا یا هفته بعد جلسه ایی مختص قیمت گذاری شکر برگزار شود. ولی سهامداران بهتر است تا زمان صدور ابلاغیه و رای نهایی مسئولان صبر کنند.

این اظهارت درحالی مطرح شده که برخی زمزمه ها حکایت از آن دارد که موضوع افزایش قیمت گذاری به معاون اجرایی رئیس جمهور واگذار شده است. دراین رابطه طی تماس بورس پرس با معاونت اجرایی ریاست جمهوری مشخص شد طی روزهای آینده قیمت گذاری شکر از سوی نهادهای مرتبط اعلام می شود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر