سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶

حمید رسایی: منتظر بودیم روحانی دیشب از ما عذرخواهی کند / توافق انجام شد اما کارخانه‌ها پلمپ و گرانی بیشتر شد

کد خبر : ۱۳۹۳۴۴

ایران نیوز24 :نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به مذاکرات وین گفت: نمی‌دانیم در مذاکرات وین چه توافقی شده که طرف آمریکایی از آن راضی است.

حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان‌دستور خود در صحن علنی مجلس با اشاره به سالگرد توافق ژنو گفت: سال گذشته وقتی خبر توافق ژنو اعلام شده عده‌ای به دلیل خوشبینی به آمریکا آن را جشن گرفتند و آقای روحانی نیز در نامه‌ای به رهبر انقلاب اعلام کرده که طرف‌های غربی حقوق هسته‌ای و غنی‌سازی در ایران را پذیرفته و سازمان تحریم‌ها در حال شکسته شدن است.

وی ادامه داد: اما هنوز جوهر توافق ژنو خشک نشده بود که آمریکایی‌ها هم حق غنی‌سازی ایران را منکر شدند و هم مسئله برداشته شدن تحریم‌ها را و اظهارات مسئولان ایرانی را برای مصرف داخلی عنوان کردند؛ در مقابل رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه ایران نیز اظهارات مقامات آمریکایی را برای مصرف داخلی عنوان کردند.
رسایی عدم توافق نهایی در وین را نتیجه‌ای قابل پیش‌بینی خواند و افزود: عدم توافق در وین حرف تازه‌ای نبود و همه چیز به توافق سال گذشته در ژنو بازمی‌گردد که ما اعتراض داشتیم که چرا موارد این توافق محرمانه است و امروز هم نمی‌دانیم چه چیزی در وین توافق شده که آمریکایی‌ها از آن راضی‌اند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یک سال از قرار دادن کلید خوش‌بینی آقای روحانی در قفل آمریکا می‌گذرد و ما دیدیم که کلید خوش‌بینی آمریکا شکست و طبیعی بود که این کلید بشکند.
رسایی تصریح کرد: توافق ژنو انجام شد که چرخ کارخانه‌ها بچرخد، گرانی‌ها کم شود و توهین‌ها به ملت ایران تمام شود ولی پس از این توافق 100 مورد تحریم جدید داشتیم، کارخانه‌ها پلمپ شد و گرانی بیشتر شد.وی با بیان اینکه آمریکا ثابت کرده که به دنبال صلح نیست اظهار داشت: رهبری سال گذشته و دو هفته پیش از توافق ژنو فرمودند که من به این مذاکرات خوش‌بین نیستم و البته در جزئیات مذاکرات دخالت نمی‌کنم.
رسایی خطاب به رئیس‌جمهور و با تاکید براینکه ما موفقیت آقای روحانی را موفقیت ایران و شکست ایشان را شکست ایران می‌دانیم تصریح کرد: انتقاد ما به خوش‌بینی شما به غرب است و دلیل آن اعتماد به کدخدا به جای اعتماد به خدای کدخداست.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: ما تشکر می‌کنیم که بعد از عقب‌نشینی در توافق ژنو در مذاکرات وین دقت بیشتری به خرج داده شد.وی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور درباره منتقدان طی یک سال گذشته افزود: آقای روحانی طی یک سال گذشته منتقدین خود را بی‌سواد و ترسو خواند و ما را به جهنم حواله داد و ما منتظر بودیم که شب گذشته در نطق تلویزیونی از منتقدین عذرخواهی شود.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
حمید
این آغا شده کاسه داعتر از آش/اینها حتما منافع شان به خطر افتاده که این طوری حرص میخورد میخاد نماینده بیست میلیون ایرانی از او عرض خواهی کنه چه توقعها
ناشناس
تو وامثال تو نامحرمید وحاضرید منافع ملی را فدای مطامع جناحی کنید پس بهتر است ساکت شوید چون مملکت بزرگتر دارد
مرتضی
ببینم مگه دروغ گفته واقعیاتو گفته پس بیخودی شعار ندین تازه تحریمها هم اضافه شده شرکتها خوابیده رکود خامعه را فرا گرفته اینا کافی نیست؟
ناشناس
چرا این مصیبتها بوجود اومده ریشه اش در مغز افراد است .
ناشناس
روند مذاکرات را مقام معظم رهبری قبول دارن ولی این رسایی راضی نمیشه
به نظرتون با همچین افرادی چیکار باید کرد؟؟؟؟؟
محمد
. چرا بحث های بی نتیجه سیاسی می کنید متن آقای رسایی را جمله به جمله بخوانید ... واقعاً کدوم کلمه اش درست نیست. به کدام توافق و عزت رسیدیم ؟ به کدام حق مان اجترام گذاشتند؟
ناشناس
سلام
اكبر
ببخشيد
حقوق آقاي رسائي چنده .....
ايشون تو خانوادشون مريض خاص دارن كه مجبور باشه داروهاي تقلبي گرون بخره
بايد ديد بخاطر حقوقشون تحريم ها روشون تاثير نداره يا بخاطر ايمانشون
ناشناس
روحانی مونده با کیا بجنگه
با امریکا و اسرائیل و یا با اقلیت داخلی...
ناشناس
اقلیت 5 میلیونی، ولی خودشون میگن صاحب این مملکتند و ما اینجا اضافه ایم
علیرضا
نمیدونم چرا احساس میکنم یه وجه تشابهاتی بین مواضع نتانیاهو و بعضی از خودیها وجود داره...!!؟؟
ناشناس
اونایی باید عذرخواهی کنند که به امثال تو رای دادن
صادق
امثال رسایی که تورم گرانی بیکاری فقر
برایشان معنا نداره که بخواد به فکر وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم باشد.
ناشناس
قاعده بر این است که تمام کارهای درحال انجام وانجام شده بحالت سری بماند(حتی برای یک شرکت کوجک ) کار خانه نوشابه سازی جندین ده است نوشابه تولید می کند ولی فرمول ان را شرکت دیگر نمی داند در کشور ما یک لنت ترمز تولید میشود حسن علی بقال از محل وفرمول ساخت ان قبل از مدیر عامل اطلاع دارد
مهدی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تنها کسی که از گرفتاری ملت ایران خوشحال میشود این بزگوار و..... است انشاالله تو هم مثل ما گرفتار شوی امین یا رب العالمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کهنه رفیق
تو کی هستی که ازت عذرخواهی کنه!!!
آذربایجان
در جواب نجابت: دوست عزیز نکنه شما هم از تحریم ها دارین سو استفاده میکنین . یا خدای نکرده فک و فامیلاتون از طریق تحریم کاره ای واسه خودشون شده اند؟
رضا
حضرات عادت به نیت خوانی کرده اند و انگار دریک دنیایی دیگر زندگی میکنند چشم خودشان را برروی حقیقت بسته اند و فکر میکنند هرکس هرچه بگوید باید تابع میل و نظر ایشان باشد .والا یا فتنه گراست یا خیانتکار . خدا را شکر که اول قضیه گفته اید که نمیدانیم چه گذشته که آمریکاراضی است .؟ خوب ندانی که بهتراست چون نه استعداد درکش را داری که بدانی نه علم آن را . آنکه باید بداند میداند و الحمدلله حمایت قاطع و کامل هم میکند .
مجید
رسایی جان شماها این دست گل رو به آب دادید برا ملت
ناشناس
این دولت فقط داره خرابکاری دولت قبل راپاک میکند..کاغذپاره ها.....قطعنامه دونتن....هشت سال هرچی صادرشد پولش حالاداره برمیگرده.
علی
حضرت آقا میدونه کافیه ، نیازی نیست جناب رسایی همه چی رو بدانید
ناشناس
خجالت بکش شما ها باعث شدید که جیب روس و چین و هند و ترکیه....پر شود و این پول هم در زمامداری شماها بلوکه شده است.
خليلي
اين تويي كه بايد به خاطر اعمال ورفتارت از مردم ايران عذر خواهي بكني
حق گو
متاسفانه امثال ایشان بدون داشتن تخصص ودرغیاب شرکت گسترده مردم در انتخابات به مجلس راه یافت......
علیرضا
خدمت کامنت گذار محترم استاد نجابت : احتمال زیاد جنابعالی در این داستان نفعی دارید که حقایق را اینگونه منکر میشوید . مگر نه ، حتی نزدیکان آقای رسائی هم تعصب ایشان را تائید میکنند . من که هر زمان گفته های ایشان را میشنوم یا مطالعه میکنم از تهرانی بودن خود و در بعضی مواقع از زنده بودنم شرمنده میشوم .... واقع بین باش یک سری به جامعه بزن با چند نفر ادم مطلع صحبت کن ببین دولت قبل چه کرده؟ بزرگترین اختلاسها در کدام زمان رخ داد ؟ کدام معاون اول رئیس جمهور در تاریخ ایران دادگاهی شده ؟ درآمد کدام دولت بیشتر بوده ؟ کدام رئیس جمهور رودر روی رهبری قرار گرفته و...........
ناشناس
کاش استاد نجابت حداقل میدونست این مذاکرات شبانه روزی که تمام وقت و انرزی مسئولان فعلی را گرفته حاصل ندانم کاری و بیخردی چه کسی بوده
ناشناس
سلام دوستان شما برنامه کودک گالیور رادیده اید که همیشه یکی از آنها می گفت من می دونستم که این کار نمیشه (همیشه منفی فکر می کرد) حالااین ودوستانش هم از ابتدا منفی بین بودند ونیمه خالی لیوان رامی دیدند وهیچ گا نیمه پر رانخواهند دید چون نمی خواهند ببینند
علی
این اقا طنز پرداز مجلسه .
علی
این اقا همیشه ازخودراضی است
ناشناس
واقعا جای تاسف دارد.تهرانی که از بیشترین تعداد رای دهندگان در کشور برخوردار است و بیشترین حساسیت را برای رای دادن باید مردم این استان داشته باشند.وقتی به انهایی که در مجلس و شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم تهران هستند نگاه میکنم دلم به درد می اید.باید به حال این شعور سیاسی گریست.
ناشناس
یننی تهرانیها میخوان دوباره به این رای بدن ؟؟
ناشناس
این آقای رسایی در تمام مدتی که احمدی نژاد با نادانی کشور را به نابودی فعلی کشاند ، کجا بود و چرا در آن روز ها هیچگونه مخالفت و کارشکنیی با برنامه های مخرب او انجام نداد . امروز همه می دانیم که خرابی های گذشته رو به آبادی می رود ولی ظاهرن رسایی از این آباد شدن ناراحت است .
نجابت
سازندگی که در دوره احمدی نژاد شد در دوره هیچ کس نشد و نخواهد شد. شما خودت رو به نادانی زدی نه اینکه احمدی نژاد نادان است.
یوسف
پولی که از فروش نفت در 8 سال دولت احمدی نژاد بدست آمد برابر در آمد از دوره قاجاریه تا به حال بوده میخواستی هیچ سازندگی در کار نباشه اگه تمام درآمد نفتی دوره احمدی نزاد صرف کشور میشد ایرانمان از کشور های اروپایی آبادتر بود اقای نجابت ولی پولها را غارت کردن نمونه اش در دقیقه های اخر هم رحم نکردن 20 میلیارد برداشته بودن که پس گرفتن الان هم بخاطر دوره گذشته از نظرمشعیت زندگی شرمنده خانواده خودمان هستیم
عليزاده
در جواب نجابت تورم 40 در صدي اختلاس 3000 ميلياردي واختلاس در تامين اجتماعي و.... همش نشانه سازندگي در دوره احمدي نژاد است
ناشناس
نجابت از کدوم سازندگی حرف میزنی ؟؟

احتمالا او سفارشاتی که مردم را به سمت زندگی شعب ابیطالبی دعوت میکردن یادت رفته
لطفا اینقدر خودتو به بیخردی نزن
سینا
من فکر کنم این به اصطلاح نجابت خود احمدی نژاده که داره از خودش دفاع میکنه .
ناشناس
چیزی که کشورهای هسته ای دیگر مثل ژاپن براحتی دارند شما باید با مذاکره بگیرید من مدافع امریکا نیستم اما حضرات سیاست یعنی عقلانیت کی می خواهید این رو بفهمید اگر راست می گویید مردم را از بدبختی فقر وبیکاری واعتیاد نجات بدهید پرچم دادن پیشکشتان
علی
خدا این مملکت را از شر هرچی ادم متعصب بی منطق نجات بده
ناشناس
خداوندا ما ملت ایران را از کسانی همچون رسایی نجات بده ..... اگر توافق می شد ولوله را مینداختند ... حالا نشده اونور دایره رو میزنند ....
ناشناس
انتخابات بعدی مردم نمایندگان اینچنینی را سرجای خود خواهند نشاند
نورمحمدی
رو که نیست سنگ پای قروین کنارش در خاک پاکش است. آن همه اختلاس و رشوه در دولت قبل اتفاق افتاد اندکی به غرور شما لطمه ای وارد نکرد و از مردم عذرخواهی نکردید حالا چه انتظاراتی. حاج آقا توبه را برای همین مواقع گذاشتنا،
نجابت
این دولت رو هم خواهیم دید. عجله نکن.
ناشناس
اونایی که مملکت را به این روز انداختن دوست ندارن از این وضعیت خارج بشه چون بعدها احساس شرمساری خواهند کرد
ناشناس
نجابت خان اون موقع که بدلیل بی تدبیری و نابخردی یه سری روزانه برعلیه ایران قطعنامه امضا میکردن زبونت کجا رفته بود ؟؟
ناشناس
نجابت چقدر نویزی میدی!
یه مورد اختلاس زمان خاتمی رو رو کنین
محسن
شما نماینده کدوم مردم تهران هستی؟
من که به عنوان یک عضو جامعه تهران از طرف خودم و خیلی از اطرافیانی که از نظرشون مطمئن هستم, از شما و نظراتتون اعلام بیزاری میکنم,
ای کاش زودتر انتخابات مجلس فرا برسد تا جواب شما در عمل داده شود,
داعشی
واسه همینه که گروه دلواپس شدند این ناپسندترین های دهر
عباس
شماها که از نرسیدن به توافق ذی نفعبت
نجابت
شما که به این راحتی تهمت میزنی لااقل بگو نفع ایشان در چیست؟؟؟؟
شیران
نفع ایشان واردات اجناس بنجل مافیای اقتصادی تحت نظر ایشون از چین و تحمیل به مصرف کننده است در صورت توافق دایره اقتصادی این دلناپسند ها تنگ و تنگتر خواهد شد و بازار روس و چین انشاالله برای همیشه غروب خواهد کرد
ناشناس
ببخشید شما!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه هر حرفی رو باید بدونی؟
مملکت صاحب و بزرگتر داره.
عرصه سیمرغ محلی برای عرض اندام چون تو نیست.
نجابت
زرگتر این مملکت تا اونجایی که یادم می آید گفتند که به نتایج مذاکرات خوش بین نیستند و دیدید که پیش بینی ایشان درست از آب درآمد. اما شما مردم دنیا طلب و دنیا دوست آبروی ملت رو بردید و ده سال ایستادگی رو خراب کردید. یاد جریان مختار می افتم که مردم دنیا طلب و راحت طلب او را تنها گذاشتند و در آخر هم زبیریان سر تک تک هفت هزار نفری که مختار رو تنها گذاشته بودند بریدند. خواهید دید که آمریکا و اسراییل بر شما دنیا طلبان پیروز خواهند شد چون طالب خوشی های زودگذر این دنیا هستید.
پوریا
نجابت خان :

نفست از جای گرم درمیاد . جالبه شما خودتون که این همه دم از اون دنیا می زنید و مردم رو سرزنش می کنید سر از اختلاس های 3000 میلیاردی درمیارین ولی اگر مردم جلوی زن و بچشون شرمنده بشن و بخوان از این وضعیت خارج بشن . یاد جریان مختار می افتید !


امان از این همه دو رویی !
ناشناس
ای ول پوریا. امثال نجابت دلشون برای جیب خودشون و دستشون که سالهاست بر اموال این مملکت است، می سوزد که مبادا خدشه دار شود.
ناشناس
نجابت خان
مواظب باش جهت قبله را اشتباه نگرفته باشی، تاریخ یادش هست که شمر و ابن ملجم از موئمنین و نماز خوانهای روزگار خودشون بودند