رونمایی از 16 طرح جدید بیمه ای
به گزارش خبرنگار بورس نیوز، غدیر مهدوی در این جلسه اظهار داشت: بیست و یکمین همایش ملی بیمه و توسعه در آذر ماه 1393 با حضور کارشناسان، دست اندرکاران، مدیران ارشد، اساتید و دانشجویان صنعت بیمه به مناسبت بزرگداشت روز بیمه پنجشنبه هفته جاری برگزار می شود.
وی افزود: طی این همایش که در زمینه مشتری مداری در صنعت بیمه در روز 13 آذر ماه به مناسبت روز بزرگداشت بیمه برگزار می شود، وزیر اقتصاد و اساتید صنعت بیمه از کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، تایلند و آفریقای جنوبی حضور دارند.
این مقام مسئول با اشاره به دریافت 240 مقاله در زمینه مشتری مداری در صنعت بیمه به دبیرخانه همایش تأیید کرد: طی این همایش پس از ارایه برخی مقالات و سخنرانی های مختلف، جلسات علمی نیز برگزار خواهد شد تا پتانسیل های موجود در این صنعت مورد بررسی قرار گیرد.
وی در بیان خلاصه فعالیت پژوهشکده بیمه از 13 آذر ماه سال 92 تا کنون گفت: در سال گذشته رییس بیمه مرکزی انجام 40 طرح پژوهشی در پژوهشکده بیمه را مطرح کرد که این طرح ها بسیار کاربردی بوده و می توانند مسیر تحقیق و توسعه را به سمت صحیح آن سوق دهند. از میان این طرح ها 16 طرح به اتمام رسیده که در همایش روز پنج شنبه هفته جاری از آنها رونمایی خواهد شد.
مهدوی به برخی طرح های مهم اشاره کرد و اظهار داشت: ارایه نرخ نامه مشورتی برای تمام شاخص های بیمه ای اعم از بیمه اشخاص، اموال و مسئولیت، تحلیل ضریب نفوذ بیمه در کشور، پروژه بازنگری شرایط عمومی بیمه اتومبیل و نیز طرح گسترش دانش بیمه ای در مشارکت با دانشگاه های بزرگ کشور از جمله این 16 طرح به اتمام رسیده، بوده است.
وی ادامه داد: در رابطه با طرح آخر با دریافت مجوز از وزارت علوم و تحقیقات، پژوهشکده بیمه با همکاری دانشگاه شهید بهشتی از سال آینده برای دوره دکتری بیمه سنجی پذیرش دانشجو خواهد داشت و مدتی است اولین انجمن بیمه سنجی نیز با همکاری این دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده است.
در خاتمه گفتنی است مهدوی پیرامون تأثیر تحریم ها بر صنعت بیمه اظهار داشت: تحریم های اعمال شده بر کشور به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر کلیت اقتصاد اثر گذار بوده است، در این رابطه صنعت بیمه نیز از اقتصاد کشور مستثنی نبوده و به ویژه بیمه های اتکایی با مشکلاتی مواجه بودند. اماکنسرسیومی طی دو سه سال اخیر تشکیل شد تا ریسک های مربوط به بیمه حوزه کشتیرانی اندکی پوشش داده شود. از این رو توانستیم از مشکلات عبور کنیم و در نتیجه تحریم ها به صورت مستقیم صنعت بیمه را تحت تأثیر قرار نداد، اما موانع ایجاد شده ابرای این صنعت ناشی از آثار غیر مستقیم تحریم ها بوده که امری گریز ناپذیر بوده است.