سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸

ایجاد مزاحمت و اخاذی از دختر جوان در جلوی چشم پلیس

کد خبر : ۱۴۱۰۲۳
ه گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از مردم سالاری، ساعت 20 و 30 دقيقه 20 آذرماه عوامل گشت نامحسوس، هنگام گشت زني در آدرس جلال آل احمد به سمت شرق بعد از چهارراه دانشي بودند که مشاهده کردند سرنشين يک دستگاه خودرو سواري پژو 206 در حال زورگيري و اخاذي از خانم جواني که بعداً خود را «سمانه» معرفي کرد، مي باشد.

به دنبال اين موضوع ماموران ضمن استعلام پلاک خودرو دريافتند خودروي مذکور از سوي مقام قضايي دستور توقف دارد و راننده آن بايد سريعا بازداشت شود و حکم جلب وي نيز صادر شده است. با تجميع اطلاعات به دست آمده، ماموران طرح مهار را به اجرا گذاشته و وي را دستگير مي نمايند و در بازرسي از خودرو يک عدد شمشير و مقادير متنابهي حشيش و گراس کشف مي شود.
در بررسي‌هاي پليسي مشخص مي گردد که متهم که «منوچهر» نام دارد از اراذل اوباش متواري و تحت تعقيب پليس امنيت عمومي تهران بزرگ است که در ادامه از شاکی که «سمانه» نام داشت تحقيق شد که وي اعلام داشت در حال رفتن به داروخانه بودم که متهم جلوي مرا گرفته و مرا به زور سوار ماشين 206 کرده و با تهديد شمشير طلاها و گوشي موبايلم را از من گرفتند.

گفتني است طبق اظهرات شاکی ارزش اموال سرقت رفته از وي 7ميليون و 500 هزار تومان مي باشد و در ادامه از متهم فوق مورد تحقيق و بازجویي شد که به جرم خود مبني بر آدم ربايي و زورگيري از شاکي اعتراف کرد. سرهنگ اميرحسين رضايي رييس کلانتري 118ستارخان درباره اين خبر گفت: پرونده متهم پس از تحقيقات مقدماتي جهت بررسي تخصصي تر در اختيار ماموران پايگاه دوم پليس اطلاعات و امنيت عمومي تهران بزرگ قرار گرفت.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
EZA
اگه چهار تا از این ادمها را اعدام کنند که یا احتمالا جنایتی هی وحشتناکی داشتند که تا کنون مخفی مانده یا اگه مجدد ازاد شوند هیچ اعتباری نیست که دوباره این جنیایتها را انجام ندهند پس اگر با اینها سخت برخورد میشد تعدادشان لااقل کمتر میشد نه اینکه به محض ازادی شاهد مجدد و چندین باره انها باشیم قوه قضاییه اگه نسبت به این افراد مثل بقیه بازداشتیها حساس بود این اتفاقات کمتر تو جامعه شاهد ان بودیم ولی متاسفانه مسایل سیاسی خیلی مهمتر از مسایل جناحی در جامهع ما است این جای خیلی تاسف است برای دستگاهای مربوطه