جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۹

ایران تبدیل به یک کشور بی بند و بار می شود!

کد خبر : ۱۴۱۷۱۰
هر چند که طبق قوانین ایران رقص ممنوع است، اما در بسیاری از نقاط ایران به خصوص شمال تهران بسیاری از انواع رقص در حال آموزش است.

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، دیلی بیست (thedailybeast) در جدیدترین مقاله فرهنگی خود در مورد ایران، مطلبی را با عنوان "ایران در حال تبدیل شدن به یک کشور بی بند و بار است و آموزش انواع رقص در این کشور در حال رواج می باشد" گزارش داد: هر چند که طبق قوانین ایران رقص ممنوع است، اما در بسیاری از نقاط ایران به خصوص شمال تهران بسیاری از انواع رقص در حال آموزش می باشد.

دیلی بیست در این گزارش خود نوشت: در شمال تهران در بسیاری از نقاط مردان و زنان ایرانی جمع می شوند و آموزش رقص از جمله رقص باله و رقص تانگو می بینند.

در سال های اخیر کلاس های رقص در میان طبقه متوسط و غنی مردم به شدت رواج یافته است و مبالغ این کلاس ها نیز چندان ارزان هم نبوده و یکی از راه های تبلیغ این نوع کلاس ها در ایران فیس بوک می باشد.

بسیاری از جوانان در ایران، در فیس بوک کلاس های مخفیانه آموزش رقص را به یکدیگر معرفی می کنند و می توان گفت اکثر این کلاس ها در منازل و ساختمان های شخصی برگزار می شود.

دیلی بیست در ادامه نوشت: هرچند که ایران فاصله زیادی تا تبدیل به یک کشور بی بند و بار دارد اما باید گفت در حال حاضر بسیاری از کودکستان های خصوصی در ایران به کودکان سه ساله آموزش رقص می دهند.

501


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
بی قانون بده که هست
ناشناس
رقص با لباس پوشیده و سنتی با توجه به این عدم تحرک آقایان یکی از ضروریات روحی و جسمی آقایان است بجای استفاده از ....
بهتر بود این رسوم به مردم بصورت قانونی آموزش داده میشد و مردم شاد بودن
نازی
نرقص کافر
ناشناس
هزاران سال است که مردم این سرزمین در مجالس عروسی و شادیها با لباسهای زیبای محلی می رقصند رقصهای محلی کردی گیلکی بلوچی و . . . نشان از شادی این مردم دارد و با بی بند وباری منافات دارد .
منصور
بعداز پیروزی ایران بر استرالیا ورفتن به جام جهانی مردم خود جوش به خیابان ها آمدندوخیلی ها حرکات موزون انجام دادند که صد البته اشتباه بود باید به صف میشدند ورژه میرفتند
کارشناس
ایران همیشه کشوری بی بندو بار بوده واین از نا اگاهی ملت سرچشمه میگیرند ملتیکه هدف خاصی را دنبال نمیکنند .
ناشناس
هست
hamid
بدبخت شدیم ..... همش سر رقص مردم بوده دزدیا هم با رقص بوده
ناشناس
قانون ممنوع بودن رقص رامیشه نام ببرید کدام قانون وماده قانونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرادروغ می گید؟؟
ید