سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵

روش اثبات پولدار بودن به سبک یک محافظ شخصی

کد خبر : ۱۴۱۹۳۷
یک محافظ شخصی رومانی الاصل ساکن لندن برای اثبات پولدار بودنش با انتشار یک ویدئو در شبکه یوتیوب پول های خود را به نمایش گذاشت.

به گزارشعصر ایرانبه نقل از روزنامه دیلی میل انگلیس " پِتر کرائت" محافظ شخصی (bodyguard) شخصیت های معروف انگلیس می گوید آن قدر از این راه درآمد دارد که نمی داند این پول ها را چگونه خرج کند.

او در ویدئویی که در شبکه یوتیوب منتشر کرده با ریختن پول ها بر رویش در یک وان حمام ( هزاران پوند از اسکناس های 20 پوندی انگلیس) خطاب به هم وطنان رومانیایی خود می گوید: این پول ها تنها نتیجه 4 ساعت کار من است. آن قدر زیاد است که از عهده خرج کردنش بر نمی آیم.

این مرد رومانی الاصل ادامه می دهد: " وقتی در رومانی زندگی می کردم هیچ وقت این همه پول یک جا ندیده ام اما الان به قدری پول دارم که اگر در جیب شلوارم بگذارم نمی توانم راه بروم."

پتر کرائت از سال 2011 تا 2012 محافظ شخصی "الکس رید" بوکسور و هنرپیشه معروف انگلیسی است و پس از آن محافظ شخصیت های "سلبریتی = مشهور" انگلیسی است.

او هم اکنون با انتشار تصاویر مختلفی می گوید یک خودروی مازراتی و یک "پنت هاوس" مجلل در لندن دارد، اما برخی رسانه های انگلیس نوشته اند خودرو و پنت هاوسی که او عکس آن را به نمایش گذاشته برای یکی از سلبریتی هایی است که این مرد رومانیایی محافظ اوست.

به نظر می رسد انتشار این ویدئو در یوتیوب بیشتر برای ثابت کردن دروغ بودن ادعاهای برخی رسانه ها درباره تعلق نداشتن خودرو و خانه مجلل به اوست.









اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
مسعود
کمبود شخصیت داره طفلکی...
ناشناس
بلد نیستی خرجش کنی؟ کاری نداره، پولتو بیار تو بورس تهران، سریع نصف میشه.
بیب
منم دقیقا همین وضع و دارم نمی دونم ماهی 750 هزارتومن توی وان بریزم عکس بگیرم یا توی حیاط
ناشناس
بچه پولدار تهران وتبریز مگر چیزی غیر ازاین کرده اند ؟؟؟!!!!
ناشناس
و فی سکرتهم یعمهون
ناشناس
معنی میگفتی اشکال نداره من بلدم میگه:
خدا زیادش کنه
ناشناس
راهشو بلده نوش جونش
ناشناس
راهشو بلده نوش جونش
ناشناس
راهشو بلده نوش جونش
reza
حالا فردا بچه پولدارها و تازه به دوران رسیده های ما یاد میگیرند
ناشناس
این محافظ شخصی یا باربر
ناشناس
به زودی میریزن و پولاش رو میبرن و خودش هم دخلش میارن. داره پولدوستهای خلاف لندن رو وسوسه میکنه که بیایید من پول دارم بردارید ببرید.