شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۱

نفت ایران کمتر از ۴۳ دلار شد

کد خبر : ۱۴۲۵۴۱

به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، دبیرخانه اوپک اعلام کرد قیمت سبد نفتی این سازمان در روز پنج شنبه با افزایش حدود 1.5 دلاری نسبت به جلسه قبل مواجه شد.

قیمت سبد نفتی اوپک که در روز چهارشنبه گذشته با کاهش 15 سنتی مواجه شده بود در معاملات روز پنج شنبه 1.49 دلار افزایش یافت و به 43.14 دلار در هر بشکه رسید.

بر اساس جدیدترین گزارش ماهانه اوپک تفاوت قیمت نفت سنگین ایران و سبد نفتی اوپک در دسامبر 2014 حدود نیم دلار بوده است که بر این اساس قیمت نفت ایران در روز پنج شنبه کمتر از 43 دلار برآورد شده است.

سبد نفتی اوپک شامل متوسط قیمت نفت 12 عضو این سازمان است. اعضای اوپک عبارتند از ایران،‌ عراق،‌ عربستان، امارات،‌ کویت، قطر، ونزوئلا، اکوادور، آنگولا، نیجریه، لیبی و الجزایر.

قیمت جهانی نفت از نقطه اوج خود در اواسط سال 2014 بالغ بر 55 درصد کاهش یافته است و کارشناسان انرژی تصمیم اوپک برای حفظ سقف تولید خود در نشست نوامبر این سازمان را یک علت مهم ادامه روند نزولی قیمت نفت می دانند.

عربستان به همراه کویت، امارات و قطر 4 کشوری بودند که در برابر خواست سایر اعضای اوپک برای کاهش سقف تولید این سازمان مقاومت کردند.

وزیر انرژی کویت امروز اذعان کرد انتظار سقوط قیمت نفت تا این سطح را نداشته است.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
فقط شاخص سازي
ناشناس
نفت ايران را تا تيرماه در همين حد نگه ميدارن
ناشناس
تاثير كاهش قيمت نفت چند ماه آينده معلوم ميشود
ناشناس
كاهش قيمت نفت + تحريمهاي جديد كنگره = افت قيمت سهام بورسي
ناشناس
حداقل براي 6 ماه اول 2015 نفت 40 دلار باقي ميماند
اسماعیل
باسلام 108دلار بود چی گلی برسرما شده تا 43دلار و بشه 10دلارشما هم رانت های که تو شرکت نفت بود دیگه نیست زانوی غم بغل کردین سرمایه ها وپول مردمو که تو بورس فعال بود اونارو با عرضه اولیه خارج کردین نقدینگی بورس رو بقول خودت تون شاندیز پدیده یک برگ کاغذ دست مردم دادن شما دوبرگ کاغذ دست ما دادین لازم نیست بیشتر توضحیح بدم چون تما اهالی بازار میدونند باهوشون چی کردید