دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰
دبیر کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی:

وزیر کار جلوی سوءاستفاده از منابع تامین اجتماعی را گرفت

رییس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی با مثبت ارزیابی کردن عملکرد وزارت کار دولت یازدهم گفت: در این دوره جلوی سوء استفاده‌ها از منابع تامین اجتماعی و دست اندازی به حقوق کارگران گرفته شد و این سازمان نظم و سامانی گرفت.
کد خبر : ۱۴۵۲۵۱

داوود امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با انتقاد از طرح استیضاح وزیر کار گفت: شکی نیست که باید مطالبه محور باشیم و به مسایل مهم جامعه کارگری که معیشت و امنیت شغلی آنهاست بیش از پیش توجه نشان بدهیم اما باید به وزارت کار فرصت بیشتری داده شود.

وی افزود: اگرچه در برخی موارد نقص‌ها و کم و کاستی‌هایی به چشم می‌خورد و هنوز بسیاری از مطالبات جامعه کارگری و بازنشستگان محقق نشده است با این حال حرکت وزارتخانه را رو به جلو می‌دانیم.

رییس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی با اشاره به پوشش بیمه‌ای بسیاری از داروهای مورد نیاز بیماران و مصوبات شورای عالی بیمه از نمایندگان مجلس خواست تا اجازه بازی با منافع کارگران را ندهند و به جای استیضاح بر حل مشکلات اساسی جامعه کارگری متمرکز شوند.

این فعال کارگری درعین حال از مجلس خواست تا با استفاده از ابرازهای قانونی که در اختیار دارد در جهت تامین امنیت شغلی ، افزایش حقوق و دستمزد و معیشت کارگران اقدام کند.

امیری همچنین یکی از نقاط مثبت وزارت کار در دولت یازدهم را استفاده از افراد متعهد و کاردان در معاونتهای این وزارتخانه ذکر کرد و گفت: عمده کسانی که بر سر کار هستند در حوزه کاری خود موفق و در همین مدت کوتاه منشا خیر و اثرات بوده‌اند لذا امیدواریم که با حرکت روبه جلوی وزارت کار در آینده نزدیک خروجی تاثیرگذار و بهتری از وزارتخانه را شاهد باشیم.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
ایشان چه کاری کرده شرکت پارس الکتریک که به قول رئیس جمهور لانه کبوتران بود با بیشاز 1000 میلیارد تومان ارایی هنوز تعطیل است
این فقط یکی از 22 شرکت تعطیل هلدینگ صنایه عمومی تامین است

بیش از 10 هزار میلیارد تومان بدون بهره وری در حال اتلاف و سوئ مدیریتااست

حداقل بورسی ها دیگر نتایج مدیرت منجر با زیان شرکتهای وزارت کار را میبینند

هیچ شرکتی طی دوسال گذشته سودش زیاد نشده که تعدیل منفی هم داده

شرکتهای تعطیل هم مانند سابق تعطیل و بدون تولید هستند
ایرانی
خداحافظ و نگهدار کسانی است که به قوانین و مقررات کار و کارگر و حقوق حقه کارگر پایبند است و وزیر محترم کارواموراجتماعی تا حال با تمام تلاش در پوشش کاستیها بسیار فعال بوده و اکثریت جامعه کارگری از مقام محترم راضی و خرسند هستند و آرزوی توفیق روزافزون آرزومندیم و تلاش مضاعف ایشان را خواستاریم و نمایندگان نیز خواستار ابقا باشند و از عملکرد ایشان دفاع نمایند و بشدت پشتیبانی نمایند و از سنگر کار و تولید حمایت دو چندان بنمایند آمین.