روزسوم مذاکرات هستهای بادیدار ظریف و کری آغاز شد
به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد ظریف و جان کری وزیران امور خارجه ایران و آمریکا، معاونان و همچنین رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر انرژی آمریکا امروز صبح بار دیگر در لوزان دیدار کردند.
در دیدار وزیران امورخارجه ایران و امریکا صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران، عراقچی و تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه و حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهور کشورمان حضور داشتند.
همچنین علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا همزمان با مذاکرات وزرا و معاونان و پس از این نشست، گفتوگوهای دوجانبه فنی را در پیش گرفتند.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان همچنین عصر دیروز پس از دیدار ۵ ساعته با جان کری عازم بروکسل شد با فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا دیدار کند. وی قرار است در ادامه رایزنی ها در بروکسل با وزرای خارجه فرانسه و آلمان دیدار کند.
ظریف در دیدار با موگرینی آخرین تحولات مربوط به روند مذاکرات هسته ای، رابطه ایران و اتحادیه اروپا و همچنین آخرین تحولات منطقه ای را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.
ظريف در ديدار با موگريني همچنين افزود: باید درباره راه حل ها صحبت کنیم، روی آنها توافق کنیم و سپس نگارش را آغاز نماییم. وی گفت: روی هیچ موضوعی توافق نخواهد شد مگر آنکهبر تمامی موضوعات توافق شود. ماهمواره برنقش اروپا و توسعه همکاریها با کشورهای اروپایی تاکید کرده ایم و دستیابی به توافق در موضوع هسته ای می تواند جهشی در این همکاری ها ایجاد کند.