شنبه ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱
مستطیل شیشه ای تالار

نسیم خنک در لوزان حافظ را آفتابی کرد

در دومین روز از معاملات بورس در بهار 94 شاهد بازار سرمایه ای داغ با تب و تاب بالا برای خرید سهام بودیم.امروز از نیمه ساعات معاملات بازار سرمایه رنگی جدید به خود گرفت، رنگ سبز آتشین، این درحالی بود که در ابتدای معاملات روز جاری بورس با روندی کم رمق و همراه با تردید به خود گرفت.
کد خبر : ۱۴۵۹۶۱
نویسنده :
آموخته

در دومین روز از معاملات بورس در بهار 94 شاهد بازار سرمایه ای داغ با تب و تاب بالا برای خرید سهام بودیم.امروز از نیمه ساعات معاملات بازار سرمایه رنگی جدید به خود گرفت، رنگ سبز آتشین، این درحالی بود که در ابتدای معاملات روز جاری بورس با روندی کم رمق و همراه با تردید به خود گرفت.

بنابر گزارش بورس نیوز، بازار سرمایه امروز را با تردید و ترس از تنشی دوباره در منطقه به تبع حمله هوایی عربستان به یمن آغاز کرد به گونه ای که اتفاقات دو روز گذشته در یمن به همراه اخبار خنثی و غیر قابل پیش بینی رسیده از مذاکرات هسته ای دوباره جامه ترس و تردید را بر تن بورس نشاند تا مجددا خاطرات ناخوشایند سال گذشته بورس را برای اهالی تالار زنده کند اما به یکباره با انتشار اخباری مبنی بر وزش نسیمی در حال و هوای مذاکرات هسته ای در لوزان، حافظ مجددا آفتابی شد و تب خرید سهام و رشد قیمت اغلب شرکت ها تا آنجایی بالا گرفت که تمامی شاخص ها با افزایش های قابل توجه مواجه شدند.

امروز برخی خبرهای غیر رسمی حکایت از آماده سازی سالن کنفرانس شرکت رولکس برای برگزاری نشست خبری اعلام توافق سیاسی داشتند به طوریکه گفته می شود نتیجه نهایی مذاکرات تا روز سه شنبه اعلام خواهد شد.

براین اساس فارغ از تاثیر قابل توجه توافق احتمالی مذاکرات هسته ای بر بازار سرمایه اما امروز بورس سمت و سوی خود را نشان داد و گروه های لیدر بازار پس از توافق هسته ای مشخص شدند.

امروز متوجه شدیم که وزن مذاکرات هسته ای حتی از درگیری های منطقه ای نیز بر بورس سنگین تر است و با دستیابی به یک توافق سیاسی و اولیه اقتصاد و دماسنج آن یعنی بورس راه خود را پیدا خواهد کرد.

بنابر این گزارش در معاملات امروز با انتشار اخبار امیدوار کننده از لوزان سه گروه خودرو، بانک و حمل و نقل با واکنش سریع قیمت سهام شرکت های خود به اخبار مواجه شدند و رشد قیمت همراه با صف خرید آنها سبب فراگیر شدن جو مثبت در تمامی گروه های بورسی شد.

درپایان انتظار تداوم این روند تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات وجود داره و شاید در صورت عدم انتشار خبری نا امید کننده برای فردا شاهد بازاری بهتر از امروز باشیم.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
انقدر ناله نکنید. اگر تحمل ضرر ندارید و روش جلوگیری از آن را نمی دانید بورس را بگذارید کنار نه زندگیتان را!
علی
احسنت احسنت
رستمی
جناب اقای که تحلیلهای تالار شیشهای رامی نویسیحرفهات همش دروغ
احمد
امیدوارم که این اتفاق بیفتد دوستی میگفت دیگه ازاین وضع بورس خسته شدم واگرتوافق انجام نشود به زندگی خودم خاتمه میدهم دیگه توان صفرشدن سرمایه ام راندارم
ناشناس
بورس نیوزی که خود را مدافع سهامداران میداند چرا بی قانونی پالایشگاهها را بازگو نمیگند
ناشناس
اما الان دوباره فضای مذاکرات تیره تار شده و از احتمال تمدید مذاکرات تا 14 اوریل صجبت است و ظریف دیگر خندان نیست
ايزد ابادي
باتقديم سلام
تورا به خدا ايندفعه اكر بورس بورس روند افزيشي گرفت وبراي چند روز متوالي مثبت شد اينقدر روي سهام بنجل تعريف وتمجيد نكنيد وليدر سازي نكنيد تا دوباره اي مردم دنبال صف خريد نروند كه بعدا ضرر كنند و عدهاي سود جو سهام را در قيمت بالا بفروشند و كنار بروند
از ايام گذشته درس بگيريد و واقعيتهارا عنوان كنيد و آتش بيار معركه نشويد
خداوند همه بندگان را هدايت فرمايد