سه‌شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴

تعیین تکلیف نرخ سود بانکی در جلسه آتی شورای پول و اعتبار

تهران - ایرنا - رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از تعیین تکلیف نرخ سود بانکی در جلسه آتی شورای پول و اعتبار خبر داد.
کد خبر : ۱۴۶۷۹۹
ولی الله سیف روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا اضافه کرد: کاهش نرخ سود بانکی از سیاست های بانک مرکزی است که در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بانک مرکزی در این ارتباط گزارشی را آماده کرده که در جلسه گذشته شورای پول و اعتبار مطرح شده و توضیحات کلی آن در اختیار اعضا قرار گرفته است.

رییس کل بانک مرکزی افزود: کاهش نرخ سود بانکی را در جلسه آینده شورای پول و اعتبار دنبال می کنیم و امیدواریم در جلسه آتی بتوانیم به نتیجه برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در بهار امسال شاهد کاهش نرخ سود بانکی خواهیم بود؟ گفت: حتما، قاعدتا متناسب با روند کاهشی نرخ تورم، نرخ سود بانکی هم باید کاهش یابد.

سیف تصریح کرد: ما در دوره ای بسیار طولانی در ارتباط با سود سپرده ها و تسهیلات نرخی منفی داشتیم که اکنون مثبت شده است، منتها با نرخ تورم فاصله زیادی دارد که باید حتما برگردد و متناسب شود تا بتواند قابل قبول باشد و منجر به حمایت از تولید، رشد صادرات غیرنفتی و ایجاد اشتغال شود.

رییس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرنا که آیا این کاهش نرخ سود به صورت پلکانی و مرحله ای خواهد بود؟ گفت: پلکانی نه، ولی سبکی را پیش می بریم که روند آن بتواند متناسب با شاخص های اقتصادی توسط سیاستگذار که بانک مرکزی است، تنظیم شود.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
یاحق
بسمه تعالی
اصل پول مردم آیا رشد کرده آیا سودهای گرفته شده با نرخ تورم رشد کرده آیا از شروع تورم سود را مطابق تورم افزایش داده ووو. در برنامه نگاه دو شبکه دو کارشناس شرایط را برای تک نرخی کردن ارز فرهم تر و مناسب تر از کاهش سود بانکی دانست کاهش نرخ ارز سود تو جیب همست ولی کاهش نرخ سود سودش تو جیب شرکتهای بی بازده و یا زیان ده دولتی است...... و بهانه ایجاد اشتغال و فعالتر شدن چرخه تولید دروغی بیش نیست .
با کاهش نرخ تورک کسی پولش رو وارد بورس رانتی نمیکنه تا کل زندگیشو به باد بده
آیا با گرون شدن نون کیفیت نان بهتر شد یا خیر بقیه قضایا هم همینطور است با حرف های قشنگ همه چیز رو به نام مردم و کشور توسعه و اشتغال کاهش تورم ولی به کام خودشان....
mehrdad
مگه چقدرررررررررررررررررر میاد پایین