واگذاری 37 درصد از سهام "ومهر" طی دو ماه آتی/ صدور قطعی مجوز بانک تا تیرماه
به گزارش خبرنگار اعزامی بورس نیوز، غلامحسین نتاج طی این نشست خبری که صبح روز جاری و با حضور جمعی از مدیران ارشد این بانک و تعدادی از اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به اینکه مجوز قطعی بانک مرکزی برای بانک مهر اقتصاد پس از واگذاری 51 درصد سهام آن صادر خواهد شد، گفت: این در حالی است که بعد از تصویب اساسنامه بانک مهر اقتصاد در سال گذشته در اواخر سال توانستیم حدود 14 درصد سهام بانک را بین 170 هزار متقاضی و مشتریان خود که از عموم جامعه هستند، در فرابورس واگذار کنیم.
وی گفت: بانک مرکزی تا تیرماه به ما مهلت داده است تا حداقل 51 درصد از سهام خود را در فرابورس واگذار کنیم که در همین راستا بانک مهر اقتصاد نیز طی دو ماه آینده با توجه به شرایط بازار و قیمتهای روز نسبت به این موضوع اقدام خواهد کرد.
نتاج پیرامون قیمت سهام "ومهر" افزود: قیمت پایه سهام بانک مهر اقتصاد با ورود به بازار توافقی فرابورس حدود 130 تومان تعیین و تا 138 تومان نیز معامله شد که در آخرین قیمت حدود 123 تومان معامله شده این در حالی است که با توجه به ارزش ذاتی سهام این بانک، خریداران این سهم از سود آن منتفع خواهند شد.
نتاج همچنین با اشاره به وجود 12 میلیون مشتری سپردهگذار و 10.5 میلیون نفری که طی این سالها انواع وام و تسهیلات را از بانک مهر اقتصاد دریافت کردهاند، از مهمترین برنامههای این بانک را فعالیتهای ارزی عنوان کرد.
به گفته وی نرخ معوقات بانک مهر اقتصاد در حد استاندارد و بین سه تا پنج درصد است که البته با توجه به تضمینهای موجود این مطالبات سوختشده نبوده و قابل برگشت هستند.
نتاج پس از پایان توضیحات خود پیرامون عملکرد این بانک، به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت و در خصوص سوال خبرنگار بورس نیوز پیرامون عملکرد 12 ماهه سال 93 "ومهر" و میزان سود محقق شده در سال مالی قبل گفت: بانک مهر اقتصاد طبق قانون تا اردیبهشت ماه فرصت دارد صورت های مالی عملکرد 12 ماهه سال 93 را اعلام کند. اما طبق برنامه به نظر می رسد حداقل سود 150 ریالی به ازای هر سهم در سال مالی 93 محقق شود، اما اگر عملکرد بانک با تعدیل مثبت و یا منفی همراه باشد، پس از نهایی شدن به بازار سرمایه اعلام خواهد شد.
وی پیرامون برنامه های "ومهر" در بخش فعالیت های ارزی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ما گفت: در حال حاضر معاونت ارزی بانک مهر اقتصاد راه اندازی شده و نرم افزارها و انجام مطالعات برای بازار فعالیت های ارزی صورت گرفته که پس از دریافت مجوزهای لازم این بخش نیز فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی در ادامه پیرامون برنامه افزایش سودآوری "ومهر" در سال مالی 94 به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر در نظر داریم مسیر سال گذشته را جهت اعطای وام و تسهیلات به آحاد جامعه طی کنیم؛ چراکه واسطه گری وجوه اصلی ترین تعهد ماست. در این راستا در ماه های پایانی سال گذشته که عموم بانک ها پرداخت وام و تسهیلات خود را متوقف کرده بودند، بانک مهر اقتصاد به عنوان تنها بانک در این زمینه فعالیت خود را پیگیری کرد. علاوه بر اینکه بانک مهر اقتصاد از روزهای ابتدایی فروردین ماه امسال نیز آمادگی پرداخت تسهیلات و وام را داشت.
نتاج تأکید کرد: در سال 94 تلاش داریم پس از دریافت مجوزهای قطعی خدماتی که در حال حاضر اجازه انجام آنها را نداریم، به ویژه در بخش ارزی، حساب های جاری و نیز صدور ضمانت نامه ها، برنامه های مدونی را ارایه دهیم که زیرساخت های لازم جهت اجرای برنامه های مذکور فراهم شده است.
مدیر عامل این بانک فرابورسی با اشاره به لزوم کاهش سود سپرده با توجه به کاهش نرخ تورم در کشور در پاسخ به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: البته در این شرایط کاهش یکباره نرخ سود توصیه نمیشود، بلکه باید در مرحله اول سود سپرده کاهش یافته و به دنبال آن و به تدریج نرخ سود تسهیلات با یک فرصت سه تا شش ماه بعد از کاهش نرخ سود سپرده ها اصلاح شود.
وی با تأکید بر اینکه امیدواریم در نهایت به گونهای برای تغییر نرخ سود بانکی اعم از سپرده و تسهیلات تصمیمگیری شود که به تکرار اشتباهات گذشته نینجامد، یادآور شد: متاسفانه در دورههای قبل شاهد بودیم که به جای اینکه اول سود سپرده اصلاح شده و بعد از آن سود تسهیلات مورد بازنگری قرار گیرد، این اتفاق برعکس شد که نتایج خوبی به همراه نداشت.
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد در خاتمه سخنان خود با تاکید بر اینکه تمام مشکلات اقتصاد تنها با اصلاح نرخ سود بانکی برطرف نمیشود، عنوان کرد: در این شرایط باید تمامی بازارها و مسائل موجود در آنها اصلاح شده و به طور همگام حرکت کند تا بتواند اثربخش باشد.
فکر کردین مردم.....
این مردم هم خدایی دارن انشالله که از گلو بچه هاتون در بیاد انشالله
سود بانکیش هم بیشتر میشد
با احترام علی زیبایی کارشناس رسمی دادگستری
چرا قول و قرارارها رو عمل نميكنن پس هدف 6 سال پيش سپرده گزاري بوده نه پذيره نويسي و اين يك فريب و در مراجع ذيصلاح قابل پيگيري است
حتما تو بانك خبرهااييه
با كارمندهاي بانك صحبت ميكني فقط ميگن ما شرمنده ايم بالا ببينين چه خبره
بنده در سال 89 در پذیره نویسی سهام بانک مهر اقتصاد شرکت نموده ام--مبلغ اسمی 100تومان-- که بعد از این مدت بانک ادعا میکند که شما سهامدار نیستند و افزایش سرمایه ه(5-6برابری) به شما تعلق نمیگیرد؟لطفا پیگیری نمایید.ممنون
.---در پذیره نویسی سهام سال 89 با سرمایه 150 میلیارد تومن از ملت پول گرفتن الان با سرمایه 1200 میلیارد تومن میگویند که این سهامها به شما تعلق نمیگیرد؟وشما سهامدار نیستید؟تشکر
به خدا سپردم
و چرائي تعلق نگرفتن افزايش سرمايه 500 درصدي سال 93 به پذيره نويسان سال 89
ممنون و بي نهايت تشکر
بانک مهر اقتصاد تهيه کنيد و علت اينکه پذيره نويسان سال 89 در تجديد ازيابي 500 درصدي شرکت داده نشدند جويا شويد
با نهايت تشکر از شما
درس اصول حسابداری 1 سال 84
مدرس : دکتر نتاج
بعضی از مدیرانبا کلمه خجالت بیگانه اند!!
مرد حسابی سهام را 130 به مردم فروخته ای!! بعد خودت حاضر به خرید در این قیمت نیستی ؟؟
مدیریت محترم فرابورس چرا اینها را توبیخ نمیکنید؟؟
چرا بورس ملعبه دست این دسته از افراد شده است؟
سهام شما به درد لای جرز میخوره.همان بهتر که از بورس بندازنتون بیرون!! البته اگر مدیر باوجدانی در این سازمان داشتیم این اتفاق میفتاد...
اگر...
خجالت بکشید، فیلم بازی نکنید..
فقط یکبار..
فقط ...
با تشکر
جناب مدیرعامل؛ با توجه به افزایش 6 برابری سرمایه بانک که اخیراً از 200 میلیارد تومان به 1200 میلیارد تومان افزایش یافت، تکلیف سهام ما که در سال 1390 در پذیره نویسی بانک شرکت کردیم چی میشه؟ طبق اخبار واصله و پیگیری که از امور سهام بانک نموده ام این افزایش سرمایه قرار نیست به ما تعلق گیرد؟ مگه ما سهامداران بانک نبوده ایم؟ پس تعداد سهام ما هم باید 6 برابر شود. در صورتی که این موضوع را منتفی کنید از بانک مرکزی و سازمان بورس و حتی مراجع قضایی پیگیری می کنیم
ايا نمي شد كمكي هم به سهامداراني كه از سال 89 وقتي دارايي بانك 200ميليارد بود و حالا افزايش سرمايه داده شده 1200 ميليارد و بانك از دادن اين افزايش سرمايه امتناع مي كند هم سوالي مي پرسيديد .
ايا دليل خاصي بابت تعلق نگرفتن اين افزايش سرمايه به ماهاي سهامدار مي باشد؟