دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴

عکس دو کودک یمنی که همه را به گریه انداخت

انتشار عکس دو کودک یمنی در رسانه ها و فضای مجازی جهان عرب در 48 ساعت گذشته میلیونها انسان را به گریه انداخته است.
کد خبر : ۱۴۸۴۰۳
به گزارش «شیعه نیوز»، در این تصویر، دو دختر کم سن و سال یمنی پلاکاردی در دست گرفته اند که بر روی آن نوشته شده: درخواست کمک فوری داریم. از کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس).. شهر عدن زیر آتش قرار گرفته.. مراکز پزشکی خود را به روی زخمی های ما باز کنید.

گفتنی است این تصویر ظرف 48 ساعت گذشته به طور گسترده در رسانه ها و فضای مجازی جهان عرب منتشر شده و همچنان میان کاربران در حال رد و بدل شدن است. متن نظرات و مطالبی که کاربران عرب زبان در ذیل این تصویر در صفحات مختلف سایت های اجتماعی منتشر می کنند، نشان دهنده غم و اندوه آنان از دیدن این تصویر است.

گفتنی است ارتش عربستان با کمک همدستانش نزدیک به 50 روز است که حملات ددمنشانه ای علیه ملت مظلوم یمن به راه انداخته و همچنان از رسیدن کمک های انساندوستانه به آنان جلوگیری می کند.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
اصلا گریه نداره در جنگ ایران و عراق بدتر از این هم دیده ام ذر هشت سال جنگ ایران و عراق هیچ کشوری حتی یه وانت پیکان هم کمک برای ما نفرستاد الان ما با این وضعیت اقتصادی کشتی کشتی برای آنها می فرستیم
حسن
مدت هاست اطرافم را خوب دیدم پس هر چقدر به اینا نگاه کردم ولی گریم نگرفت
ناشناس
یه عکسی هم از تماشاگرهای تبریزی می انداختی. بلایی که شما سر تراختور و آذربایجان آوردید کم از بمباران هوایی یمن نیست
ناشناس
بنی آدم اعضای یکدیگرند ووووو ....
شهرام
دقیقا این کسانی که همه خطاب کردی که با دیدن این عکس به گریه افتادن چه کسانی هستند؟
الکس
خوبه خودتون این عکسو نشون دادید...روی پلاککارد نوشته که شهر عدن تحت بمبارانه (حوثی هاست) بچه های یمن از کشورهای عربی خلیج (در برابر حمله حوثی ها ) کمک می خواهند
محمد
اسم این سایت بورس نیوز هستش ، شما لطف کنید صدای مردم درگیر در بورس رو به گوش ناشنوای مسوولین برسانید ، و اخبار مربوط به سایر کشورها رو به سایتهای خبری دیگه واگذار کنید ، یادتون باشه که ایران هم 8 سال درگیر جنگی به مراتب خونین تر از کشورهایی مثل سوریه عراق لبنان ویمن داشت ، کدوم یکی از رسانه های کشورهای عربی یه مطلب راجع به ایران و مظلومیت مردم ایران منتشر میکرد کدوم یکی از این کشورها عکسی از این همه جونای مردم که رفتند و شهید شدند چاپ کرد ، لطف کنید مسیر سایتتون رو عوض نکنید ، ویا اسم سایت رو از بورس نیوز به یه اسم دیگه مثل خبر نیوز و یا .......... تغییر دهید. مردم ایران به اندازه کافی داغ دیده جنگ هستند .
ناشناس
اگر من بودم از نام خود(محمد ) خجالت می کشیدم یعنی اینقدر دلت در زنگار مادیات و جهالت مدفون شده؟
ناشناس
چرت و پرت ننویس
شهلا
کجاش گریه داره ؟ !!!!
حمید
ای کاش در دنیا ابر قدرت بودیم ای کاش از لحاظ نظامی و اقتصادی جز اولین کشورها بودیم وبدون کوچکترین ترسی جلوی تجاوز ناجوانمردانه عربستان را میگرفتیم و عربستان را با خاک یکی میکردیم.امروز به عنوان یک جوان ایرانی که به درد مملکتم نمیخورم و نمیتونم برای قویتر شدن کشورم قدمی بردارم از صمیم قلب با همه ی وجودم تاسف میخورم .مرگ بر من
ناشناس
آیا در محدوده قدرت خود توانسته ایم عدالت را برقرار کنیم ؟
علی
چرا داداش ...بابا با مرگ مرگ گفتن چیزی درست نمیشه..حالا مرگ بر تو یا من یا هر کی...غصه نخرو انشالله تو هم برای کشورت میتونی فداکاری کنی...اشنالله به مقام والای شهادت برسی..چرا مرگ..؟؟؟
ناشناس
انشا... با کمک تک تک ایرانی ها با مقاومت همه ایرانیها به این مرحله از قدرت دست مییابیم
ناشناس
جانم فدای ایران
امیر
دوست عزیز درود بر غیرت و دل صاف شما
ناشناس
هزار ماشالا چقد از بچه های من سرحال ترن
ناشناس
خدا نکند کودکان شما و بقیه ایرانیان لحضات دلهره اوری از نا امنی را تجربه کنند

خود ما بمبارانهای عراق را تجربه کردیم و برخی از ما خاطرات بسیار تلخی از ان دوران دارند
علی
اگه راست میگی بچه هات رو ببر اونجا کمک دریافت کنن البته اگه جرات داری و هر روز از صدای گلوله از خواب پا نمیشی