سود دهی پتروشیمی ها و روزهای خوب در انتظار بازار سرمایه
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: شرایط سود آوری شرکت های پتروشیمی فراهم شده و روزهای مناسب در انتظار بازار سرمایه است و شرکتهایی که در بازار سرمایه حضور دارند از ارزش بالاتری برخوردار هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طیب نیا درهمایش همدلی، همزبانی، رونق اقتصادی و اشتغال که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، به اقدامات انجام شده برای بهبود بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: با لغو مصوبه ستاد، تدابیر ویژه که در سال های 91 و 92 تصویب شده بود، نرخ خوراک پتروشیمی ها به وضعیت مطلوبی رسید و به همین خاطر شرایط برای سودآوری واحدهای پتروشیمی مهیا شده است.
وزیر اقتصاد با اعلام اینکه در مجموع شرایط مناسب است، گفت: قیمتی که هم اکنون در بازار سرمایه وجود دارد با واقعیت هایی که بازار سرمایه با آن مواجه است به هیچ وجه مناسبت ندارد.
وی افزود: شرکت هایی که در بازار سرمایه حضور دارند از ارزش بالاتری برخوردار هستند. به همین خاطر می توان روزهای مناسبی برای بازار سرمایه کشور پیش بینی کرد.