پنجشنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰

مقصد بعدی داعش پس از عراق

خطر داعش پس از عراق به کشورهای اردن و عربستان‌ هم انتقال می‌یابد
کد خبر : ۱۴۹۰۶۷
عضو رسانه‌ای ستاد مرکزی نیروهای حشد شعبی با اشاره به اینکه خطر داعش پس از عراق به کشورهای اردن و عربستان‌ هم انتقال می‌یابد، تصریح کرد که نبرد در رمادی از نبرد آزادسازی موصل هم مهمتر است چرا که ابهت داعش را خواهد شکاند.

به گزارش فارس به نقل از المیادین، عبدالهادی الدراجی عضو رسانه‌ای ستاد مرکزی نیروهای حشد شعبی با اشاره به آغاز عملیات علیه داعش در الرمادی، تاکید کرد که حملات هوایی آمریکا به داعش به هیچ وجه تاکنون موفق نبوده است.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های مردمی نگران این هستند که همانند گذشته بار دیگر توسط هواپیماهای آمریکایی هدف قرار گیرند، ابراز داشت که نیروهای حشد شعبی با وجود احترام به توافقات بین المللی دولت بغداد علاقه ندارند که با ائتلاف تحت رهبری آمریکا در زمادی همکاری کنند.

الدراجی با اشاره به اینکه ائتلاف تحت رهبری آمریکا در نبرد با داعش جدی نیست، اظهار داشت که فرزندان عراق همانند تکریت، جرف الصخر و آمرلی خودشان می‌توانند بر تروریست‌ها غلبه کنند.

وی با اشاره به اینکه خطر داعش پس از عراق به کشورهای اردن و عربستان‌ هم انتقال می‌یابد، تصریح کرد که نبرد در رمادی از نبرد آزادسازی موصل هم مهمتر است چرا که ابهت داعش را خواهد شکاند.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علی اکبر
انشاله که هدف بعدیشون عربستان و اردن باشه چون خیلی غد شدن
شهرام
مگه میخواد بر عراق تسلط پیدا کنه که از الان هدف بعدی اش را میگید .
من هرچه از زمان جنگ دولت عراق با داعش میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم که در جنگ ایران وعراق اگرایران کمی مدیریت شده جنگ را اداره میکرد ایران پیروز اون جنگ بود واقعا فکر نمیکردم عراق تا این حد ضعیف است
dina
انشاءالله

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ ( به نیت پیروزی هر چه سریعتر نیروهای مردمی و ارتش عراق بر ضد تروریست های تکفیری)
ناشناس
این که پایینش گفتی معنی اون عربی بالایش بود؟
فرهاد
هرجا باشه ایران نیست