جمعه ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۳

ماجرای برداشت های بانک ملی از حساب های شخصی!

کد خبر : ۱۴۹۱۱۱
به گزارش پارسینه ، مشتریان بانک ملی با پیامک هایی که از روز گذشته از ازسوی این بانک با مضمون کسر 5 هزار تومان کارمزد جهت سرویس پیامک ساپتا برای آن ها ارسال شده متعجب و سردرگم شده اند که ماجرا از چه قرار است و اغلب باعث اعتراض و نارضایتی آن ها شده است.
البته اجرای این طرح جای بحث ندارد،گفت و گوبا ولی اله فاطمی اردكانی معاون فناوری اطلاعات بانک ملی ایران مبنی بر اینکه این طرح موضوعی است که بانک مرکزی در مصوبات سال 88 و 91 خود به صراحت تصریح کرده و حتی کارمزد خدمات هم به مبلغ 25 تومان در اختیار بانک‌ها قرار داده است، اما در حال حاضر هیچ یک از بانک‌ها این مبلغ 25 تومانی را به عنوان هزینه خدمات دریافت نمی‌کنند و فقط هزینه ارسال پیامک که برای بانک‌ها بسیار گزاف و سنگین شده است را از مردم اخذ می‌کنند.

بنابراین فقط هزینه ارسال پیامک توسط بانک‌ها دریافت می‌شود و این نکته وجود دارد که این هزینه به ازای ارسال هر پیامک نیست زیرا اگر بخواهیم هزینه تک تک پیامک‌ها را کسر کنیم حجم تراکنش‌های مازاد و ریز، موجب ناکارآمدی سیستم‌های بانکی خواهد شد.

فاطمی اردکانی در ادامه افرود: به همین دلیل یک متوسطی حساب می‌شود تا به صورت سالانه یا چند ماه یکبار مبلغی از مردم اخذ شود که هم برای هزینه پیامک است هم برای افزایش تعداد پیامک‌ها که امنیت حساب مشتریان را در پی خواهد شد، اخذ خواهد شد." این مبلغ باید دریافت شود.

اما بحث مهم نحوه دریافت ناگهانی این مبلغ است زیرا بانک ملی ایران می توانست با اطلاع قبلی به مشتریان خود این اقدام را عملی کند تا دیگر نارضایتی ایجاد نشود.

علاوه بر این به گفته بسیاری از مشتریان اگر اطلاع رسانی درستی از قبل صورت گرفته بود، شاید بسیاری از مشتریان انصراف خود را از دریافت پیامک اعلام می کردند.


قابل ذکر است بانک ملی در راستای نحوه اخذ آبونمان از اعضای ساپتا نیز یکماه پیش اطلاعیه ای را صادر کرد مبنی بر اینکه این بانک با بهینه‌سازی سرویس ارسال پیام کوتاه (ساپتا) گام مهم دیگری در راستای جلب رضایت مشتریان خود برداشته است.

بر اساس اعلام بانک ملی ایران، پس از انجام هر تراکنش مالی، یک پیام کوتاه به صاحب حساب ارسال و اطلاع‌رسانی لازم صورت می‌گیرد. آبونمان عضویت در این سامانه و هزینه دریافت پیامک برای همه تراکنش‌ها صد هزار ریال در سال خواهد بود.

بر اساس اطلاعیه بانک ملی ایران این آبونمان برای سال 1394 از کسانی که از گذشته عضو این سامانه بوده و تمایل به استفاده از این سامانه را از این پس نیز داشته باشند در دو زمان پایان اردیبهشت ماه و پایان آبان ماه کسر خواهد گردید و از مشتریانی که بعد از این تاریخ در این سامانه ثبت نام کنند در زمان ثبت نام آبونمان یکساله اخذ خواهدگردید. ملاک کسر هزینه شماره مشتری بوده و در صورت اتصال چند حساب به یک شماره مشتری، فقط یک آبونمان برای مشتری لحاظ خواهد شد.

در پایان این اطلاعیه نیز اشاره شده مشتریانی که تمایلی به استفاده از این سامانه ندارند می‌توانند حداکثر تا تاریخ 5/2/1394 با مراجعه به شعب بانک یا ارسال عدد 1 به شماره 100064140 نسبت به غیرفعال سازی این سرویس برای شماره حساب/حساب‌های خود اقدام نمایند. بدیهی است برای این دسته از مشتریان عضو سامانه تا 100 عدد پیامک رایگان ارسال خواهد شد.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
سلام ساعت ۶صبح باصدای پیام گوشی ازخواب بیدارمیشم میبینم بانک ملی دوبار سی تومان ازم کم‌کردن آخه چرابایدکم‌کنن بابت چی؟
ناشناس
خیلی خیلی .........
ناشناس
خیلی خیلی .........
ناشناس
سلام امروز از کارت بانک ملی ام مبلغ ۹۱۵هزارتومان کم شده رفتم ده تراکنش آخر حساب گرفتم نوشته انتقال ۹۱۵ تومان به حساب چطوری بدونم این پول کجاشده ایا برمیگرده یانه
ناشناس
سلام امروز از کارت بانک ملی ام مبلغ ۹۱۵هزارتومان کم شده رفتم ده تراکنش آخر حساب گرفتم نوشته انتقال ۹۱۵ تومان به حساب چطوری بدونم این پول کجاشده ایا برمیگرده یانه
ناشناس
بانک ملی دیگه امنیت ندارد. هر لحظه ممکن است حسابمان خالی شود.
سعيد
بابا بي خيال داريم كم كم به همه چيز عادت ميكنيم يه روزي ميشه يه پيامك براتون مياد به علت اينكه دولت نياز به نقدينگي دارد بر شما است كه در اين مرحله به دولت كمك كنيد فعلا تا اطلاع ثانوي امكان برداشت پول خودتون را از بانك نداريد اونوقت ببينم كسي جرات ميكنه حرفي بزنه
علی
بعد اسمش رو میزارن بانکداری اسلامی
ناشناس
روابط عمومی از مشتریانی که تمایل ندارند این هزینه را پرداخت کنند خواسته که تا پایان خرداد عدد 1 را به شماره 100064140 ارسال کنند تا این سرویس برای حسابشان غیرفعال و مبلغ 5000 تومان باقی مانده هم به حساب ان ها برگردانده شود.
منیر
متاسفم برای بانک ملی . نه امنیت ، نه سرعت و نه صداقت در کارشان نیست .تنها موردی که به عنوان خدمت به مشتریان داشتند را هم پولی کردند .سود سالیانه بانکها متوسط 34 تا 37 درصد است و به مردم رو دو حساب قرض الحسنه و جاری سودی داده نمی شود و روی کوتاه مدت نیز 10 درصد حساب می شود . ولی با بی شرمی از هزینه پیامک حرف میزنند و بدون مجوز از حساب مردم کسر میکنند . واقعا متاسفم .
ناشناس
باید غیرت داشته باشید
مثل یک مرد واقعی کارت ملی تو میگرفتی دستت و میرفتی مثل خیلی آدم های دیگه ضمن اعتراض به این دزدی آشکار در روز روشن حسابتو میبستی و میومدی بیرون.

تا جلو این سرقت های محترمانه گرفته بشه



چرا اینکارو نکردی ؟
ناشناس
افرین
علی
چه وضعشه.اون از قیمت بنزین،اون از قیمت گاز و برق و آب و تلفن. مردم چیکار کنن از دست روحانی.
خدا پدر احمدی نژاد رو بیامرزه.
روحانی با این کارهایی که میکنه دیگه رای نمیاره.هیچ کار خاصی انجام نداده که هیچ،بدتر هم کرده.
احمدعلی
بالاخره جای پولهایی که غارت شد و به گانادا رفت باید یک جوری پر بشه دیگه؟
سعید
متاسفم برای بانک ملی که بدون اینکه من همچین سرویسی رو درخواست کرده باشم اقدام به کسر هزینه پیامک کرده فاتحه ارزش پول ملی ایران رو که خونده بی ارزش ترین پول دنیا رو چاپ میکنه پولی که یک روزی توی دنیا با ازش ترین پول دنیا بود با همین سیاست ای احمقانه به این روز افتاده خاک بر سر تمام کسانی که یک شبه تصمیم میگیرن برای دزدی از جیب مردم ایران ...
محمد
لطفا بفرمائيد به حسابهاي جاري كه در بانكها وجود دارد نيز سود روزشمار بدهند و آنوقت بيايند بابت اس ام اس ها از پول مردم كسر كنند در ضمن هيكس حق ندار از حساب شخصي كسي بدون اطلاع وجهي را برداشت نمايد اي كار مي توانست در مراجعه صاحب حساب به بانك و در ميان گذاشتن موضوع رضايت يا عدم رضايت وي را اخذ نمايد. همانطوري كه اگر اطلاعات فردي صاحب حساب ناقص باشد زمان برداشت از خودپرداز پيغامي به وي داده مي شود ، مي توانست توسط خودپرداز صاحب حساب را به بانك فرا مي خواند.
محمد
جالب این که اونهایی هم که پیامک براشون نمیاد هم از حسابشون کم شده مملکت گل و بلبل دیگه........
سعید
تازه چند وقت دیگه باید پول نفس کشیدن و آفتاب و ..... را هم بدیم.
مازیار
چرا این همه پول که توی عابر بانکها میماند سودش رو به حساب نمی اورید . و پول 4تا پیامکی که 4 ساعت بعد به موبایل صاحب حساب میفرستید . برای بانک هزینه است . امروز کل حساب عابر بانک ملی رو به سایر عابر بانکهایم انتقال دادم .
مریم
واقعا متاسفم
. هرکس یه جور از این مردم میکنه. هیچ کس به اندازه مسئولین این مملکت دشمن مردممون نیست.
هردم از این باغ بری می رسد...
ناشناس
كجاي زندگيمون حساب و كتاب داره كه اين يكي داشته باشه؟؟؟
ناشناس
ناراحت نشین زورشون به اختلاسیون و رانتخواران میلیارد ی نرسیده این جوری کسر بودجه ی خودشون رو جبران کردند!!!!
reza
هر جا سخن از اعتماد است نام بانك ملي ايران مي درخشد
ناشناس
چراغش نفتش داره تموم میشه سوسو میزنه واسه همین تلاش میکنن که باز روشن نگه دارنش
ناشناس
اون دنیا چطوری می خواهید جواب بدید گنده تر از شماها هم هیچی با خودشون اون دنیا نبردن جز عقوبت کارهاشون
بني
به نظر من داريم يواش يواش زندگيمون را مي بازيم
ما هنوز هستيم
يعني تا پايان دولت تدبير و اميد منتظر اين اتفاق ها باشيد

دستشون پر از اين شعبده بازيهاس
ناشناس
مسئله اینه که حتی زمان افتتاح حساب هم هیچگونه اطلاع رسانی نشد!فقط یه برگه دادن بهمون گفتن امضا کنید!من امروز با مراجعه به بانک تازه بند 3 این قراردادو دیدم که همچین چیزی نوشته شده بود البته بدون ذکر مبلغی که کسر میشه، باید بگم که زمان افتتاح حساب (6ماه قبل) مبلغ 10000تومن از حساب بنده بابت همین کارا کم شد
واقعا عجیب بود،پس این مبالغی که تو بانک میمونه هیچ سودی برای بانک نداره!؟این سرویس دهی بانک هست و هیچ اجباری بابت دادن و یا ندادن smsدر کار نیست که بخوتد این مبلغ رو به اجبار هز حساب مشتریاش کم کنه!
علی
از حساب های قرض الحسنه هم کم کردند. چرا ؟ بد کاری کردیم بجای سپرده که بانک باید 22% سودشو بده پولمون رو تو حساب قرض الحسنه گذاشتیم؟ دیروز بلافاصله پولمو به حساب سپرده در بانک دیگری انتقال دادم.
ناشناس
افرین درستش همینه
سعید
حتمابه محمدوامهای سوگلی میدن .براشم چیزی نیس .ماهم بایدهمیشه حسابهایمان راخالی نگه داریم تاشایدبانک ملی متوجه اعترازمون بشه
ناشناس
مسئله اینه که حتی زمان افتتاح حساب هم هیچگونه اطلاع رسانی نشد!فقط یه برگه دادن بهمون گفتن امضا کنید!من امروز با مراجعه به بانک تازه بند 3 این قراردادو دیدم که همچین چیزی نوشته شده بود البته بدون ذکر مبلغی که کسر میشه، باید بگم که زمان افتتاح حساب (6ماه قبل) مبلغ 10000تومن از حساب بنده بابت همین کارا کم شد
واقعا عجیب بود،پس این مبالغی که تو بانک میمونه هیچ سودی برای بانک نداره!؟این سرویس دهی بانک هست و هیچ اجباری بابت دادن و یا ندادن smsدر کار نیست که بخوتد این مبلغ رو به اجبار هز حساب مشتریاش کم کنه!
ناشناس
واقعا اگر الزام پرداخت ديون دولتي نظير جرايم رانندگي و عوارض مختلف نبود كي حاضر بود از بانك ملي استفاده كنه.
ناشناس
جرایم رانندگی تو بانک دی قابل پرداخته
هم وطن
کار بانک ملی بسیار نابجا بوده چرا که اطلاع رسانی نکرده بودند. این کار یعنی خیانت در امانت.
ناشناس
چه اطلاع رسانی بشه چه نشه این کارغلط است وموجب بی اعتمادی شد.
moharam
درجواب محمد باید بگویم تا افرادی مثل شما هستند وضع ایران بهتر از این نمیشه
reza
برای من پیغامی نیومده و هیچیک از تراکنش ها هم برام پیامک نمیسه نمی دونم چرا از حسابم کسر کردن -این مبالغ سود خوبی برای بانکها خواهد داشت ،
مملو
این همه پول داخل حساب جاری مردم که بانک ملی سود بهشون نمیده اگه پول ده تا اس ام اس را بده میترکه! اسم بانکشون را هم گذاشتن بانکداری بدون ربا!!!!
حسین
درسال برای من کمتر از پانزده پیامک میاید ولی برای شخص دیگر روزی پانزده تا ایا انصاف است از هردو حساب به یک میزان برداشت شود؟ در ضمن بجای این کار بروند اقصاد وام های کلان را که با رانت داده اند دریافت کنند.
ناشناس
خوب عزیز حساباتون خالی کنید تا یاد بگیرن دست تو حساب دیگران نبرن
مهدی
این مصداق بارز خیانت در امانت هست. میلیاردها تومان پول در حساب قرض الحسنه و حساب جاری مشترکین وجود داره که بانک هیچ سودی به این حسابها پرداخت نمی کنه. اونوقت میاد بابت پیامک از حساب مردم برداشت میکنه. اگه این دزدی نیست پس چیه؟ پس مسئولین نظارتی مملکت چیکار میکنند؟
محمد
بانک ملی یکی از بهترین بانک های حال حاضر ایران است و این کارمزد حق این بانک بوده
ناشناس
ایشان ازعوامل رییسی بانک ملی است که برای دفاع ازبانک همراه عده ای دارند به نفع بانک ملی کامنت میزارن برای ماست مالی کردن خیانت بانک ملی که اعتبارش را ازدست داده .
ارش
مگر اعتباری هم مونده که از دست بده سود 30 درصدی از مشتریان شرم اوره و نشان از ورشکستگی داره
ناشناس
تو جاسوس بانک ملی هستی
علی
مهم اینه که هر کسی که تو بانک ملی حساب داشته که تراکنش هم نداشته از حسابش کم شده.
ناشناس
دولت تدبیر وامید یک شبه قیمت بنزین 45%افزایش داده میشه چند روز بعد از اون هم ناگهانی از حساب مردم واسه خودش پول جمع میکنه.خجالت اوره دزدی از حساب مردم اونم تو روز روشن.خجالت داره والاااا
چرا فقط ملی این کار را کرد مگه بقیه بانکها س ام اس ندارن.
ناشناس
شایان ذکر است با توجه به امکان عدم اطلاع برخی از مشتریان از تغییر نحوه ارائه این خدمت، مشتریانی که تا پایان خرداد ماه سال جاری اقدام به انصراف از خدمت مزبور نمایند مبلغ آبونمان کسر شده (۵۰۰۰۰ ریال ) به حساب آنان برگشت داده خواهدشد.
ناشناس
این مسئله چه ارتباطی به دولت داره بانک مرکزی و بانک ملی باید جوابگو باشند
ناشناس
این بود کلید حل مشکلات . با گران کردن هر کسی میتونه کشور اداره کنه.
ناشناس
جناب رئیس بانک مرکزی را چه کسی انتخاب میکند ؟