يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹

جزییات اختلاس در بنیاد مسکن کرمان

کد خبر : ۱۴۹۲۴۴
سرپرست مجتمع قضایی 22 بهمن کرمان از رسیدگی پرونده اختلاس بنیاد مسکن این استان و کارخانه کک سازی پالایش قطران زرند خبر داد و گفت: متهمان اصلی این دو پرونده بازداشت شده اند.

به گزارش روابط عمومی دادگستری استان کرمان، منصور سالاری در تشریح جزییات پرونده اختلاس بنیاد مسکن کرمان افزود: مدیران مالی اسبق بنیاد مسکن استان کرمان با همکاری یکی از مدیران ارشد این مجموعه در تهران مبادرت به اختلاس مبلغ پنج میلیارد و 400 میلیون ریال کرده بودند.

وی با بیان این که این اختلاس ها در فاصله سال های 88 تا 91 صورت گرفته است، گفت: این متهمان با همکاری یکدیگر مبادرت به برداشت غیرقانونی وجه از حساب های بنیاد مسکن از محل اعتبارات عمرانی بانک جهانی و اعتبارات ملی و استانی کرده اند.

وی بیان کرد: این افراد با صدور چک های غیر قانونی اقدام به برداشت وجه می کردند که با شناسایی وزارت اطلاعات و همکاری سازمان بازرسی استان کرمان بازداشت شدند.

این مقام قضایی گفت: پس از رسیدگی و انجام مراحل دادرسی متهمان به حبس، انفصال دایم از خدمات دولتی و رد وجوه مورد اختلاس به دولت محکوم شدند.

وی همچنین به بررسی قاطع پرونده اختلاس کارخانه کک سازی پالایش قطران شهرستان زرند اشاره کرد و گفت: این کارخانه یکی از کارخانه های زیر مجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است که در پی گزارشات واصله، سازمان بازرسی از سال 93 به این موضوع ورود کرده و به تحقیقات ادامه داده است.

سالاری افزود: پس از گزارشات واصله و بررسی کارشناسی و تخصصی توسط سازمان بازرسی کل استان مشخص شد هفت نفر از متهمان با همکاری یکدیگر کک مرغوب را با کک نامرغوب ترکیب و به عنوان کک مرغوب در بازار توزیع می کردند.

وی بیان کرد: با احراز شدن اتهامات و جرایم و تشکیل پرونده هفت نفر از متهمان اصلی شناسایی و دستگیر شدند و پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه ارسال شده است.

رییس شعبه 102 دادگاه عمومی جزایی کرمان گفت: پس از تکمیل مستندات و در تاریخ تعیینی به اتهام متهمان رسیدگی خواهد شد.

وی همچنین به کاهش زمان رسیدگی در محاکم جزایی کرمان اشاره کرد و گفت: با توجه به تاکیدات ریاست قوه قضاییه و دستور ریاست کل دادگستری استان کرمان مبنی بر تسریع در رسیدگی و کاهش زمان دادرسی این موضوع به صورت جدی در دستور کار محاکم جزایی کرمان قرار گرفته است.

سالاری افزود: با تمهیدات اندیشیده شده زمان رسیدگی به پرونده های موجود در محاکم قضایی مرکز استان از 6 ماه به میانگین 40 روزه کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: تمامی رسیدگی ها با رعایت دقیق آیین دادرسی و موازین قانونی صورت می گیرد.

وی با اشاره به این که شعبه ویژه ای برای جرایم سازمان یافته تشکیل شده است، گفت: جرایم سازمان یافته، جرایمی هستند که بیش از سه نفر در آن مشارکت داشته باشند و امنیت جامعه و اجتماع را مخدوش کنند.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
یاحق
بسمه تعالی
برید ببینید مدیرایی که چندین و چندبار زمین و خونه به همراه وام های کلان گرفتن کسی اینارو نمیبینه اینا که جزء بخور و ببرها تازه حساب نمیشه....
یاحق
بسمه تعالی
حالا این اختلاس ها انفرادی است اگر بری دنبال اختلاس های سازمانی و تیمی، که طوریه نمیشه کسی رو گیر انداخت و بهترین کار جابجایی مسئولانش و یا برکناری آنهاست تازه میفهمی بخور بخور هزاران برابر بیشتره....
اشنا
بفرمایید کجا اختلاس دزدی دروغ نیست از بقال کم فروش یا کسی که اب داخل شیر میکند. بالاخره عصای اقا روزی بلند باید شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
52525
متهمان به حبس، انفصال دایم از خدمات دولتی و رد وجوه مورد اختلاس به دولت محکوم شدند.!!!!!
خسته نباشید .همین؟
ناشناس
یکی دیگه بزن دست قشنگرو