گریههای سرمربی اسبق تیمملی بعد از دیدن دایی
علی دایی در بیمارستان به دیدار مایلی کهن رفت
علی دایی عصر امروز به دیدار محمد مایلیکهن مربی سابق تیم ملی که به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان قلب بستری شده رفت و این دو در فضایی دوستانه با یکدیگر دیدار کردند.
کد خبر : ۱۴۹۲۸۵
در این دیدار که علاوه بر علی دایی،کریم باقری،حبیب کاشانی، محمد دایی و بهمن دهقان نیز همراه وی بودند عصر امروز با حضور در بیمارستان قلب تهران انجام شد.
این دیدار در فضای صمیمی انجام شد مایلی کهن با دیدن دایی شروع به گریه کرد و این دو بعد از مدتها دلخوری از هم یکدیگر را در آغوش گرفتند تا به نوعی به کدورتهای گذشته پایان دهند.
دایی در این دیدار برای مایلیکهن آرزوی سلامتی کامل کرد و ابراز امیدواری نمود هر چه زودتر مایلی کهن را دوباره در میادین فوتبالی ببیند.
مایلیکهن هم از حضور دایی در بیمارستان و ملاقات از وی ابراز خوشحالی کرد و از این که آقای گل جهان به دیدارش رفته از وی تشکر نمود.
گفتنی است دایی و مایلیکهن مدتها با یکدیگر کدورت داشتند و باید دیدار امروز این دو نفر را به نوعی پایان کدورتهای این دو مربی نامدار فوتبال دانست.
در این دیدار کریم باقری، حبیب کاشانی نیز به عیادت مایلیکهن آمدند.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
یاشاسین علی دایی یاشاسین آذربایجان
یاشاسین علی دایی ....
دنياي به اين كوچكي جاي كينه و كدورت ندارد