پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۳

لحظه ایجاد تشنج در سخنرانی حسن روحانی در حرم امام

کد خبر : ۱۴۹۴۵۷
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
البته اشتباه نکن دوست عزیز بورس در دولت قبل هم سال 92 خوب بود سال 90 افتضاح بود
ناشناس
چه جالب
امیری
3 سال است که بورس اقتصادی کشور در بدترین وضع است زیرا دستوری اداره می شود سرمایه سهامداران نا بود شده است 60 تا 80 درصد در ضرر هستند
علیر ضا
من فکر می کنم ما هم آقای احمدی نژاد رو لازم داریم و هم آقای روحانی که این دو نفر مکمل یکدیگرند و برای دشمنان همان حکم سیاست چماق و هویج را دارد .وآنها باید بدانند اگر با روحانی مشکلات هسته ای و بقیه مسایل را حل نکنند در انتخابات بعدی به احتمال زیاد با احمدی نژاد باید مذاکره کنند و فکر نمی کنم آنها این رو بخواهند. و باید همه دوستان بدانند تمام مشکلاتی که ما در دورانهای مختلف برای کشورمون پیش آمده مقصر شخص خاصی نیست بلکه همه از طرف دشمنان به کشور ما تحمبل شده پس اینقدر اشخاص رو متهم نکنیم و اجازه دهیم تا سیاستمداران کار را دنبال و به سر انجام برسانند.
محمد
حالا واقعا این کامنت گذارا فکر می کنن اینا یه مشت خودسرن؟
رضا
از برکات مدعیان خط امام ، خودسر نامیدن کسانی است که بزرگداشت رحلت امام را به شمال رفتن ترجیح می دهند.
ناشناس
با سلام .
کسانی که همه چیز را به دولت قبل ربط می دهند از ضعفای شترنج سیاست هستند و بس این دولت دروعگو را چگونه و با چه توجیهی حمایت و پشتیبانی می کنید .شما همه مردم و منتقدان را بیسواد و کم ظرفیت جلوه می دهید و مردم را نا آگاه می دانید بنابر این کسانی که اینگونه فکر می کنند خود فریب خوردگان و در ظرف دشمن می جوشند
منصور
كساني كه انتظار دارند روحاني ظرف دو سال كاري انجام بده و اوضاع اقصادي خوب بشه نشون ميده نسبت به مسائل كشور خيلي ناآگاهند.
رضا
همون دیگه ،ما که در این چندین صد روز چیزی جز شیب ملایم گران شدن انرژی بدون افزایش یارانه آن و گره زدن تمامی مسائل کشور به کدخدا مشاهده نکردیم.
ناشناس
فانوس دست بگیریم دنبال محمودخان بگردیم......
رضا
من دیگه بهش رای نمی دم ولی انصافا از این خالیبندا خیلی بهتر بود.
ناشناس
این دولت خودش تنشزاست از بس دروغ میگوید وخالیبندی میکند،وضع مملکت عالیه ولی فقط به نفع سرمایه دارها،آقا قبلا هرچی بود،کار میچرخید،پول گردش داشت ولی الان لامسب،کارا خوابیده،پولا تو بانک خوابیده،هم رکوده هم تورم،همه گیرن،با۵۰٪ ضرر هم نمیشه نقد شد.
ناشناس
آقای اوباما شما زحمت نکشید!
آقایون خودشون تک تک پیچ و مهره های اقتصاد و صنعت را باز کردند. تبریک به آقایون!
unknow
این مشکلات که بوجود امده ناشی از اثرات دولتی است که خود را کار شناس تمام می دانست من هم در زمان دولت قبل سرمایه گذار بورس بودم و سود بردم و حالا نیز ضرر داده ام اما سود ان موقع به مراتب بدتر از سود خالا بود زیرا دستکاری و حبابی نمودن بازار یکی از سیاستهای غلط کارشناس همه فن حریف بود اما حالا می دانم با پایین امدن قیمتها حداقل بازار بازدهی منطقی خود را دارد و سود ان نسبت به بانک بیشتر می باشد و در بلند مدت بازدهی خوبی خواهد داشت این که بازار را با عجله و شارپی بالا نمی برند بهترین سیاست می باشد لطفا سیاستهای غلط و اختلاسهای دولت قبل را که باعث فلج اقتصادی در دولت کنونی شده را دلیل سیاست دولت جدید قرار ندهید وضعیت کشور بایستی به مراتب بدتر از این می بود که حالا وجود دارد لطفا از دولت فعلی حمایت کنید تا تنش در داخل کمتر شود شاید ثبات به گشور باز گردد
محمد
رییس جمهور بصیرت نداشته باشه تشنج میشه توی سخنرانیش!
ناشناس
دولت قبلی بلایی سر این مملکت آورد که مغول نیاورد. تو زمانی که با بالا رفتن بی سابقه قیمت نفت میشد زیر ساختارهای مملکت رو درست کرد، تولید رو افزایش داد نه تنها کارخونه ها رو به تعطیلی کشوندند بلکه با رانتهای بی حساب و کتاب امثال بابک زنجانی ها رو به وجود آوردند و بزرگترین اختلاسهای تاریخ ایران رو رقم زدند.
کارخانه ها تعطیل شد، کشاورزی با واردات بی حساب و کتاب محصولات کشاورزی آنچنان ضربه ای دید که سالها طول میکشه که اثرات مخربش محو بشه تازه اگه بشه. روابط با کشورهای دیگه در حد زیر صفر رسید و شان و منزلت ایرانی نابود شد.
این دلواپسهای امروزی اون موقع کجا بودند ؟
مگه میشه حتی تو یک محیط کوچک مثل یک روستا صبح تا شب به همه همسایگان فحش و بد و بیراه گفت و انتظار رفتار دوستانه و آبرومندانه داشت؟ واقعا این دلواپسهای امروزی کجا بودند؟
رضا
توی دولت قبلی بنده خانه دار شدم(مسکن مهر) ،ماشین خریدم و با استفاده از تکنیکال و بنیادی سود خوبی از بورس بردم.
در این دولت 50 درصد سرمایه ام دود شد رفت هوا و اگر زحمات دولت قبلی نبود الان به گدایی افتاده بودم.
ناشناس
کسرا جان متنی که نوشته بودی خیلی جالب بود ممنون
سعادت به کسرا
عالی بود کسرا عالی
امين
روحاني با تيم اقتصادي ضعيف
داريوش
با سلام
جناب كسرا همين مطلب و البته به سبك خودم براي يك روزنامه قبل از عيد فرستادم تحت عنوان دلواسان قاجار كه متاسفانه چاپش نكرد
ممنونم از تيز بيني شما
ناشناس
ادمی که از اول با دروغ شروع کرد عاقبتش همین میشه مثل نماینده فرستادنش توی بورس برای کسب رای به بهانه حمایت اخرشم دیدیم چی شد اینم از وضع ومملکت وبنزینو بیکاری و چرخ زندگی مردم که از بس چرخید بلبرینگاش گیر پاژکرد
ناشناس
این دولت هیچ رقم بدرد مردم نخورده،این دولت بروزنیست،دوساله گذشته،مکرر حرف اول وآخرش کوبیدن متعصبانه وخودخواهانه دولت قبلیه.
تادوسال دیگه اعتبار این دولت باکلیدهای زنگ زده اش زیر ۱۰٪ خواهد بود.
ناشناس
روحانی با خراب کردن بورس باید بره به سلامت
رضا
دقیقا، چون حداقل 40 درصد رایش(با احتساب کدها و افراد خانوادشون) از فعالین بورسی بودند.
این دوره تجربه خوبی بود.
ناشناس
مشکل ما دورغگو بودن دولت هست و بس.

امروز یه حرف می زنه و فردا دقیقا عکس ش رو عمل می کنه.

تا کی باید شاهد این همه دروغگویی باشیم
حسن
این فیلمها قدیمی شده همه اینها کارگردانی شده توسط خود مسولین است
کارشناس
اینها کسانی هستند که بیانات رهبر خود را که تاکید بر همدلی و هم زبانی دارد زیر پا میگذارند . مشخص نیست اینها چه هدفی را دنبال میکنند .مهم این است که ملت اگاه و همیشه در صحنه بر دهان این خس و خاشاک میزند و اجازه بی نظمی و هرج و مرج را نمیدهد
ناشناس
ابتدا باید دولت همدلی داشته باشد توجه کرده باشید اول اسم دولت آماده ست . دوست ملت همدلی هم زبانی
کسرا
دلواپسان در زمان فتحعلی شاه (حتما بخوانید):
عامل بسیاری از جنگهای خانمان سوز بشری ناآگاهی، تعصبات عقیدتی و لجاجتهای شخصی بوده است. در هنگامه برخاستن بحران، آنچه اول از همه خاموش می شود صدای عقلانیت و واقع نگری است و در این بحبوحه وای به حال سیاستمدارانی که گوششان را بر سخن عقلای قوم بسته و دل در گرو نعره های کسانی بندند که بدون توجه به عقوبت کار خویش، دم از «بریدن سر دشمن» و «آتش زدن» و «کشتن و کشته شدن» می زنند.

به گزارش فرارو ، در این یادداشت نگارنده بر آن است تا با ذکر چند مثال تاریخی از دوران فتحعلیشاه قاجار (در 200 سال پیش) نشان دهد که ترکیب «جهل و نااگاهی از سیاست جهانی» با «تعصب و لجاجت شخصی» چگونه می تواند پیامدهای مخربی برای حیات یک ملت و تمامیت ارضی آن بدنبال داشته باشد. مطالعه تاریخ جنگهای ایران و روسیه (بویژه در دور دوم) نشان می دهد که چگونه کنار هم قرار گرفتن دو فاکتور «جهالت و تعصب» در عرصه سیاست خارجی کشور به از دست رفتن حدود یک سوم از حاصلخیزترین سرزمینهای ایران، نفوذ استعماری 100 ساله روسیه بر کشور، کشته شدن هزاران جوان بیگناه و پرداخت غرامت سنگین منجر گردید.

الف- تعصب و لجاجت دلواپسان جنگ افروز
ده سال پس از اینکه ایران در دور اول جنگ با روسیه شکست سختی خورد و تن به عهدنامه گلستان داد، در حالی که هنوز خانواده های ایرانی داغدار بودند و کودکان زیادی یتیم شده بودند بار دیگر زمزمه جنگ با «اروس» (روسیه) توسط تندروهای مذهبی و ایدئولوگهای متعصب (دلواپسان آن زمان) بلند شد. تحریک فتحعلیشاه برای آغاز «جهاد»ی دیگر در جبهه روسیه و ناآگاهی مفرط او از اوضاع نظام بین الملل سرانجام وی را به همراهی با موج دلواپسان واداشت.

شاه متاثر از فضای هیجانی ایجاد شده، برای تهیه مقدمات جنگ عازم تبریز شد و شبی در حالی که شمشیر معروف نادری را بر کمر بسته بود تمام علما و سرداران نظامی و وزرای خویش را برای مشورت فراخواند. پس از انجام مراسم دعا و ثنا برای سلامت «ذات اقدس ملوکانه» و آرزوی دوام و قوام دین مبین، نوبت به اظهار نظر درباره جنگ رسید. همه کسانی که مورد سئوال قرار گرفتند، بدون استثنا، پس از بیان مراتب جان نثاری و ابراز آمادگی برای نوشیدن شربت شهادت، موافقت خود را با جنگ اعلام کردند.

در این میان فقط یکی از صاحب منصبان کاردان آذربایجان به نام «میرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهانی» در برابر جو غالبی که دلواپسان در مجلس ایجاد کرده بودند ایستاد و با جنگ مخالفت کرد. وقتی شاه علت مخالفت وی را جویا شد، قائم مقام گفت:

«اعلیحضرت چه مبلغ مالیات می گیرد؟»

شاه پاسخ داد: «شش کرور»

قائم مقام: «دولت روس چه مبلغ مالیات می گیرد؟»

شاه: «می شنوم ششصد کرور»

قائم مقام عرض کرد: «به قانون حساب، کسی که شش کرور مالیات می گیرد با کسی که ششصد کرور عایدات دارد از در جنگ در نمی آید»!

این اظهار نظر واقع بینانه همهمه‌ای در مجلس براه انداخت و باعث شد متعصبین سخت بر وی بتازند و حتی او را به داشتن روابط پنهانی با روسها متهم کنند که در نتیجه این مسئله وی از مقام خود خلع و به مکان دوری در خراسان تبعید شد. دست آخر فتحعلیشاه مجلس را با شعری اینچنین باب دل دلواپسان به پایان برد:
کشم شمشیر مینایی / که شیر از بیشه بگریزد

زنم بر فرق پسکوویچ (ژنرال روس) / که دود از پطر (پادشاه روس) برخیزد!

پوچ بودن این شاخ و شانه کشی ها وقتی آشکار شد که طبق پیش بینی قائم مقام لشکر فتحعلیشاه شکست خفت باری از روسها خورد و تحمیل عهدنامه ترکمن چای به ایران اشتباه مهلک دلواپسان را به اثبات رساند.

ب- ناآگاهی جنگ افروزان از نظام بین الملل
ناآگاهی فتحعلیشاه قاجار و دولتمردانش از نظام بین الملل و معادلات قدرت در عرصه سیاست خارجی حیرت انگیز بود، اوج این ناآگاهی در نامه وی به سفیرش در استانبول هویداست بویژه وقتی که از او می خواهد «در باب فرنگ» تحقیق کند:

«در باب فرانسه غوررسی (بررسی) خوبی بکن و ببین فرانسه هم یکی از ایلات فرنگ است یا گروهی و ملکی دیگر است؟ بناپارت نام، کافری که خود را پادشاه فرانسه می داند، کیست و چه کاره است؟... درباب انگلستان تحقیق جداگانه و علی حده بکن و ببین از چه قماش مردم و از چه قبیل قوم اند؟ اینکه می گویند در جزیره ای ساکن اند، ییلاق و قشلاق ندارند و قوت قالبشان ماهی است راست است یا نه؟ اگر راست باشد چطور ممکن است یکی در جزیره بنشیند و هندوستان را فتح کند؟... همچنین صرف مساعی و اقدام بنما و بفهم در میان انگلستان و لندن چه نسبت است؟ آیا لندن جزئی از انگلستان است یا انگلستان جزئی از لندن؟... (در آخر) ببین که احسن طریق برای هدایت فرنگیان گمراه به شاهراه اسلام و بازداشتن ایشان از اکل میته (خوردن مردار) و لحم خنزیر (گوشت خوک) کدام است؟»

قابل پیش بینی است فردی که تا این حد از بدیهی ترین تحولات و اصول نظام بین الملل ناآگاه باشد خود را «قبله عالم» و «قطب امکان» تصور نماید و ملتی را نیز در پی جهالت خویش به ورطه نابودی کشاند.

پی نوشت:
تجربه تاریخی ثابت نموده است که مشکلات و تضاد منافع موجود در عرصه روابط خارجی میان کشورها هیچ راه حل موثر و کم هزینه ای جز دیپلماسی ندارد و دیپلماسی فقط وقتی می تواند موفق شود که «عاری از روح جنگاوری» باشد! و تا وقتی که صدای فریاد دلواپسان (همان میراث داران متعصب و ناآگاه عصر قجری) این چنین بلند است، امیدی به شنیده شدن صدای عقلای قوم نیست.
ناشناس
آفرین هر چند طولانی بود اما جالب
ناشناس
اصلا در زمان فتح علی شاه مجلس مشروطه وجو نداشته

فتح علی شاه جانشین اقا محمد خان قاجار بود
در ان زمان کسی جرات نداشت در برابر حرف شاه کلامی به زبان بیاورد

این شاه تمام متصرفات اقا محمد خان و چند سال ابتدایی خودش را در 10 سال اخر حکومتش از دست داد

به هم نبافید اینقدر
محمد
سلام,آخه نادون دوره قبل تموم شده اما ایا اثرات و تبعات تصمیمات اشتباهم تموم شده.یه نادون یه سنگیو میندازه تو چاه 100000 عاقل نمیتونن درش بیارن.
ناشناس
یعنی میخوای بگی ما تو کشورمون صد هزار عاقل داریم عجب
محمد
عقل کلتون میخواست مشکلاتو 100 روزه حل کنه!!! به جز 2 سال آخر دولت قبل ، قبلش تورم زیادی داشتیم؟
مهدی
من هنوز نفهمیدم چرا بیکاری گرانی تورم رانت و فساد و.....دلواپس ندارد؟؟؟!
ناشناس
زنده باد خاتمی
محمد
جالب است بدانیم دشمن ضعف مارا می خواهد ووقتی ضعیف باشیم به هیچکس رحم نمی کندمتاسفانه عدم صداقت دولت به ابهامات مذاکرات دامن میزند
واقع بین
باید دید چند گرفتن که اینطور زحمت سران ایران را به باد بدهند.
محمد
از نظر شما جمعیت زیاد که مخافتون باشن اجیر شده ان و یکی دو نفر موافقتون باشن مردمن؟! منظورتون از زحمت سران تقدیم کردن داراییهامون به خارجه؟!
محمد
باید دید از کی گرفتن؟
علی
امان از سیاستمداران کینه توز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
زنده باد خاتمی
ناشناس
اینجاست که میگن یک کلام از...............
ناشناس
ناشناس 23:25 شما که مادر دومادی بفرما بگو اگه از همونی که اسمشم نمیخوای بیاری یه دونه فساد واختلاس سراغ داشتن تا حالا هزار بار درازش میکردن.نه ریس جمهور محبوب شما که بزرگترین فسادها در زمان اون واز نزدیکترین افراد حکومتش بود
hasan
این دولت فقط به فکر منافع شخصی و جیب خودشونن.اصلا بویی از انقلاب و آرمانها و مسیر امام خمینی (ره)نمودونن.
ناشناس
اگه وضع بورس خوب بود میگفت دمش گرم چه دولتی .
حالا که بورس خرابه بیا وببین که این کم جنبه ها چه میکنند.
ناشناس
نه که قبلی ها بو برده بودند؟؟؟ نه که بعدی ها بو میبرند؟؟؟؟
ناشناس
ارمان های انقلاب رو دولت قبلی با اختلاسش بهمون نشون داد خدا شکر ان دوره هم دیدیم
الف
ما تا کی باید این دلواپسان راتحمل کنیم
ایرانی
در دوره قبل بیشترین درامد نفتی طول تاریخ ایران رقم خورد امابنزین یک شبه400درصد افزایش یافت ، قیمت مسکن غیر قابل کنترل شد ، دلار به صورت ساعتی تغییر قیمت داد، گرانی ، تورم ، بیکاری ،تحریم و... بر سر مردم فرو ریخت ، ایران منزوی شد ، اختلاس ها رکود جهانی زدند و هزاران بلای دیگر معترضین محترم کجا بودند یا سر در کدام آخور داشتند که امروز فریاد وا اسفا می دهند در این دوره وضعیت که از قبل بد تر نشده برای سهمیه بنزین که مابه تفاوت آن 18000 تومان می شود چه آشوبی بر پاست
ناشناس
دوره قبل تمام شد آقا آینده را درست کن شما اگر بیل زنی . بنزین 400 % گران شد مگر یارانه نقدی بهت تعلق نگرفت ؟ الان در این یک سال که بنزین 150% گران شد یارانه زیاد شد ؟! مگر قیمت نان یک شبه 120% گران نشد ؟!!! از چه دفاع میکنی جناب ایرانی دلواپس ؟؟؟ پدرمان در این بور خراب شده درآمد تو از چه دفاع میکنی ؟ درآمد نفتی بالا برود هزیه کشور هم بالا میرود مگر حقوق ما کارمندان را زیاد میکنند اجناس هم گران نمیکنند >؟؟
ناشناس
آخه بیسواد 23:25 یارانه دور قبل که ماله بنزین نبود تو حتی خودت هم نمیدونی برای چی داری یارانه میگیری؟
تو اصلا میفهمی چی نوشتی ؟
313
نه فقط شما ميفهمدي جناب ناشناس 01:10 تو اگه ادب داشتي مردم رو نفهم حساب نميکردي جناب ايراني شما سرت در کدام آخور بود يه ذره تربيت داشته باش .
من از طرف کسي حرف نمي زنم از طرف خودم ميگم وضعيت من از قبل بدتر شده با اينکه هزينه هام رو کاهش دادم و درآمدم نسبت به قبل بيشتر شده ولي هزينه ها آنقدر بالا رفته که نسبت به قبل خيلي بدتر شده با خيلي ها هم صحبت کردم وضعشون همينه شما داري از چي دفاع ميکني؟
رييس جمهورمون هست درست خيلي هم برامون محترم هستن و احترامش برامون واجبه ولي وضعيت عمومي جامعه بدتر شده خيلي هزينه ها بالا رفته شما از چي دفاع ميکني؟
از تورمي که روي کاغذ کم شده؟
از دلاري که ميتونست پايين تر بياد نزاشتن؟
از افزايش قيمت هايي که يه شبه و بي خبر صورت گرفته ؟
از بيکاري و رکود ؟
از زير فشار رفتن هرچه بيشتر قشر ضعيف؟
واقعا از چي دفاع ميکني؟
ناشناس
تو نه شما ، با سواد .
محمد
همه اون تورمی که میگید در دولت قبل به وجود آمد، فقط تو دو سال آخر اون دولت بود. شما از اون 8 سال فقط 2 سال پایانی رو میبینی و این دولت که تو همین 2 سال اولش پدر مردمو در آورده نمیبینی؟
محمد
واقعا دولت قبل نکبت تمام بود. هیچ شکی نیست. ولی انصافا دولت جدید همونی بود که قرار بود باشه؟ یا همون نکبت ولی چند درجه بهتر؟ بورس رو ببینید. نود درصد سقوطش به خاطر دولت و مجلسه با اون بودجه کذایی.
ناشناس
اولا تو نه شما یکم ادب داشته باش 313
دوم اینکه تمام این مشکلاتی که الان ما داریم از بیسوادهایی چون تو میباشد احمدی نژاد دیگ برنج را خالی کرد و رفت تا نفر بعدی میاد اینطوری بشه که بیسوادهایی چون تو فکر کنند وضعشون قبلا بهتر بوده برو کمی مطالعه کن شاید رستگار شوی313
ایرانی
گرامیان این مطلب که من نوشته ام به هیچ عنوان دفاع از عملکرد دولت تدبیر نیست فقط یادآوری گذشته است که بدانیم زنده باد و مرده باد تا کنون هیچ ثمری برای مردم نداشته است
313
جناب ناشناس 00:18 تو براي اوني که مردم رو بي سواد سرتو اخر و ... فرض ميکنه با ادب ترين کلمه مي تونه باشه.
شما که با سوادي با اون سوادت اين همه معادله مجهول رو جواب بده دولت تدبير وقتي ميخواست وارد انتخابات بشه وضع اقتصاد رو وضع جامعه رو وضع کشور را به خوبي ميدانست يعني کسي که ميخواد يه کشور رو اداره کنه بايد بدونه برنامه داشته باشه و طبق برنامه هاش بياد جلو و حرف بزنه و در عمل هم نشون بده دولت موقع انتخابات گفت در صد روز اول کاري ميکنه که مردم تغييرات را احساس کنن گفت کليد حل اشتغال رو داره و ... اگر برنامه اي نداشت چرا حرف زد و اگر داشت چرا بعد از گذشت اين همه صد روز بازم چيزي احساس نکرديم جز فشار بيشتر ؟!
شما با سواد جواب بده چرا؟
مگه از وضع مملکت خبر نداشت و برنامه نداشت ؟!
رسول
خطرناک ترین نوع بشر ان ادمی که فهمش کم اعتقادش زیاد.چخوف. واقعا این این جماعت پیش خودشون چی فکر میکنند...........
ناشناس
حتی کسانی که اعتقاد دارند کلید حل مشکلات توافق است؟؟
ناشناس
پدر سوخته بازی دیگه خریدار نداره حتی اعتدال
kushki.hamid@gmail.com
همین افراد جاهل هستند که یک روزی گروهی مثل داعش راتشکیل میدهند . این افراد را باید با سرب داغ مجزاتکرد.