دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷

کارمندان موسسه منحل‌شده میزان هم تجمع کردند

کد خبر : ۱۴۹۶۹۹

به گزارش خبرآنلاین؛ پیش از این خبری در رسانه‌های اجتماعی مبنی بر تصمیم کارمندان میزان برای تجمع مقابل استانداری خراسان رضوی دست به دست می‌گشت.


که در نهایت این تجمع از ساعت 10صبح امروز با حضور آمار کثیری از پرسنل میزان و دراعتراض به انحلال این موسسه که سبب بیکار شدن حدود هزار و200 نفر می‌شود آغاز شد.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
چرا این کارمندان در مقابل بخور بخور مدیران و بچه هایشان تا حالا سکوت کردند و حالا بیدار شدند . لطفا دادستان محترم وضعیت مالی فرزندان هیت مدیره را از سال 1380 تا کنون بررسی کنند تا معلوم بشه در این مدت 13 و 14 سال این آقایون چقدر پول جمع کردند.(کارمند بدبخت میزان)
رحمان
کارکنان اسبق میزان با دریافت پول از سران فاسد میزان و هماهنگی گروهی از پول پرستان جلوی درب استانداری تجمع کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت شغلی شدند. من می گویم وضع شغلی آنان از اکنون مشخص است: اعمال شاقه در زندان با سخت ترین شرایط. چرا که این افراد طی روزهای گذشته با پررویی رودرروی مردمی که حقوق جیبشان را تأمین می کردند ایستادند و سپر بلای روسای حرام خوار و فاسد گشتند و اکنون راهی جز محاکمه و رسیدن به سزای اعمال ندارند. خدامون جای حق نشسته است.
ناشناس
جالبه یکی نوشته چرا انحلال
خوب پول مردم رو نمیدن معلوم نیست چیکار کردن پس چیکار کنن
ناشناس
حالا شما هم یک مدت از این خان نعمت خورده اید برید از خان بعدی بخورید. گویی اگر این ها اینجا استخدام نمی شدند می رفتند توی ناسا شاغل می شدند. بابا حالشو بردین دیگه.
حسین
دلتون خوشه برین دنباله بیماری بیکاری تون
ناشناس
اژه‌ای:

احتمال منحل شدن برخی از موسسات مالی و اعتباری بزرگ وجود دارد
ناشناس
افرادی که سود روزشمار 23% تا 28% گرفتن،هر چه زودتر پولاتونو از این نزول خوانه ها بکشید بیرون تا سرمایتون دود نشده!!!
طمع نکنید که اوضاع سودها و موسسات هم بدجور خرابه. آتش زیر خاکستره!
آقا
کاری نداره برن یک موسسه دیگه بزن چذبشون کنن.
رضا
سلام دارید کشور را با ندانم کاری نابود میکنید
ناشناس
روحانی مچکریم .
ناشناس
شما هم مثل خیلی از آدمهای دیگه که از شرکتها و کارخونه ها اخراج میشن.همه تاوان بی مدیریت و ولنگاری اقتصاد رو میخورن.
ناشناس
واقعا چرا برگه ها رو از پشت عکس گرفتین نون شما روزنامه نگارا حرامترین نونه به خدا قسم