کانون نهادهای سرمایه گذاری، عهده دار مدیریت کامنت گذاری در کدال شد
کد خبر : ۱۴۹۸۹۰
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، حسن امیری در خصوص روند جدید کامنت گذاری در اطلاعیه های منتشر شده در کدال ابراز داشت: در همایش کدال و در ادامه بحث شفافیت اطلاعات در بازار مطرح شد که سازمان بورس و اوراق بهادار در نظر دارد تا سطح تحلیل را در بازار افزایش دهد که به این ترتیب این امکان فراهم شد تا شرکت هایی که مجوز مشاوره از سازمان بورس و اوراق بهادار را دارند بتوانند روی اطلاعیه ها نکته و تحلیل بگذارند.
وی ادامه داد: هدف از کامنت(نظر) گذاری بر روی اطلاعیه ها این است که هم سطح تحلیل را در بازار بالا ببریم و هم اینکه شرکت ها و موسسات بدانند که اطلاعات منتشر شده آنها مورد ارزیابی قرار می گیرد پس لازم است دقت بیشتری بر صحت اطلاعات خود داشته باشند.
امیری افزود: این رویه جدید کامنت گذاری بر روی اطلاعیه ها موجب بهبود کیفیت اطلاعات منتشر شده در کدال می شود و ضمنا بازار می تواند از نظر تحلیلگرها استفاده کنند.
وی اضافه کرد: برای اینکه این موضوع را ساماندهی کنیم پیشنهادی از طرف کانون نهادهای سرمایه گذاری مطرح شد مبنی بر اینکه مدیریت کامنت گذاری بر سامانه کدال بر عهده این نهاد باشد.
امیری افزود: این پیشنهاد در هیأت مدیره سازمان مطرح و مرامنامه پیشنهادی به تصویب رسید تا این مهم، برعهده کانون نهادهای سرمایه گذاری قرار بگیرد.
معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس در ادامه تصریح کرد: زیرساخت و بستر نرم افزاری فرآیند کامنت گذاری، از سوی شرکت رایان بورس فراهم شده و همکاری مشترکی بین کانون نهادهای سرمایه گذاری و رایان بورس عملیاتی می شود. به علاوه توکن هایی به شرکت هایی که از طرف کانون معرفی می شوند اعطا می شود تا از این طریق کامنت گذاری ها صورت بگیرد.
وی ادامه داد: قرار بر این است که از هفته آینده این امکان فراهم شود و شرکت های مشاوره ای با نظارت کانون نهادهای سرمایه گذاری در سیستم 'تدان'، تحویل داده های ناشرین، فعالیت خود را آغاز کنند.
این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: با آغاز به کار سیستم تدان، فضایی در اختیار شرکت های مشاوره قرار خواهد گرفت که با نظارت کانون نهادهای سرمایه گذاری، نظرات و تحلیل های خود را ارائه دهند و سهامداران و بازدیدکنندگان کدال در صورت نیاز به جزئیات بیشتر می توانند به سایت مشاوره مربوطه مراجعه کنند.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
توی این یکسال و اندی که از سقوط بورس میگذره هر وقت کارشناسا درباره روند آینده بورس اظهار نظر کردن برعکس پیش رفته و هربار توصیه به نگهداری سهام کردن باعث بیشتر فرورفتن مردم در باتلاق زیان بورس شدن
وجدان هم خوب چیزیه ، خیر نمیرسونید حداقل ضرر نزنید