شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: حصول توافق هسته‌ای تا پایان ژوئن امکان‌پذیر است

کد خبر : ۱۴۹۹۳۹
خبرگزاری پانا: سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که حصول یک توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 تا پایان ماه ژوئن امکانپذیر است و تمرکز ما همچنان روی این تاریخ قرار دارد.
۱۳۹۴ شنبه ۲۳ خردادساعت 13:29

به گزارش سرویس سیاسی پانا، جف راتکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روز جمعه خود در پاسخ به سوالی درباره‌ اظهار نظر برخی از مقامات روس مبنی بر به بن‌بست رسیدن مذاکرات هسته‌ای و احتمال تمدید آن گفت: ما هنوز بر این باوریم که دستیابی به توافق نهایی تا 30 ژوئن ممکن است اما در پاسخ به این مساله باید تاکید کنم که ما هیچ گاه به طور علنی مذاکره نمی‌کنیم و جزئیات رایزنی‌ها باید در اتاق مذاکره باقی بماند.

این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد: تمرکز ما همچنان روی ضرب‌الاجل 30 ژوئن (9 تیر ماه ) قرار دارد و ما خواهان دستیابی به یک برنامه جامع اقدام مشترک در این تاریخ هستیم.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا، راتکی همچنین درباره گزارش روز جمعه خبرگزاری آسوشیتدپرس که در آن مدعی شده بود گروه 1+5 حل نشدن موضوع ادعایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ابعاد نظامی احتمالی (PMD) تا پایان ژوئن را پذیرفته است، بیان کرد : موضع ما در این زمینه تغییری نکرده است. ما همواره به روشنی به ایرانی‌ها گفته‌ایم که باید پیرامون مساله‌ دسترسی و حل نگرانی‌ها در خصوص وجود ابعاد احتمالی با آژانس به یک توافق برسند. چون در غیر این صورت قادر نخواهیم بود بر سر کاهش تحریم‌ها به پیشرفتی دست یابیم.

وی یادآور شد: این موضع ما در طول تمام مدت این مذاکرات بوده است.

این سخنگوی وزرت امور خارجه آمریکا درباره‌ این که ایران چه زمانی امکان دستسی آژانس به تاسیسات مورد درخواستش را فراهم خواهد کرد گفت: این موضوع یکی از جزئیات مذاکرات است و ما همواره این جزئیات را در اتاق مذاکره نگه داشته‌ایم.

راتکی ادامه داد: اما تاکید می‌کنم که ایران باید در خصوص این موضوع با آژانس به توافق دست پیدا کند.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
توافق هم صورت بگیره باز هم تاثیری در رفاه وحل مشکلات مردم حاصل نخواهد شد .
ناشناس
عده ای علم رابه نان فروختن غافل از اینکه نمی دانستن با علم می شود سالهای سال به نان رسید.
ناشناس
توافق انجام میگیرد احتمالا با 10 روز تمدید ولی تحریم ها تا یکسال لغو نمی شوند تا ایران در عرض این یک سال راستی ازمایی کنند دو طرف این مسیله را قبول کرده اند و روحانی هم نیز همین را گفت
این هم جریمه ملت ایران تا دیگر اینقدر شعار ندهد و به کار و زندگی بپردازد
ناشناس
جان کری که امروز باز گفته ممکن است توافق نشود بابا دیونه کردین ماها رو
ناشناس
جناب آقای روحانی : بنده به شما رای نداده ام چون این توان را در شما نمی دیدم که بتوانی یک توافق خوب برای کشور خوبمان داشته باشی پس اشتباه فکر نکردم.
حميد
جناب آقاي روحاني
راي محكم و صريح ملت ايران به جنابعالي به جهت حل مسايل و مشكلات بين المللي، به خصوص رسيدن به يك توافق منطقي با دنياي خارج و يك نه بزرگ به كساني كه زندگي خود را در مرگ بر اين و آن ميخواهند بود.
جناب آقاي روحاني كساني كه خود را قيم و تريبون مردم معرفي ميكنن، در زندگي خصوصي حتي قيم و تريبون خانواده خودشان هم نيستند چه رسد به يك ملت.
جنابعالي همان راي صريح و بدون چون و چرا و اما اگر و بدون شبحه مردم ملاك كار جنابعالي باشد.
كساني كه از تريبون مختلف خود را بلندگوي مردم معرفي ميكنن، كانديداي صريح داشتند و قطعن تعداد راي حاصله خاطر گرامي ميباشد
ناشناس
پیرامون دسترسی با اژانس به توافق برسند
هیچی کنسل شد
معلم
اگه یه دبه دیگه در نیارین
ناشناس
والا ما که اخرش نفهمیدیم چی به چیه؟
خامنه
روس یک جور میگه امریکا یک جور می گه ایران هم که یک جور میگه ....اش شلغلم کاره والا