سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲

دوران طلایی در بازار اجاره بها

کد خبر : ۱۵۰۱۶۳
چگینی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه افزایش تسهیلات خرید مسکن نقش موثری در رشد و توسعه بازار دارد، گفت: در حال حاضر نسبت تقاضا در حوزه مسکن پایین بود که با سیاست‌های اتخاذ شده سعی کردیم این بخش را تقویت کنیم.

وی افزود: تسهیلات تنها در بخش خرید نیست، بلکه بخش‌های ساخت و پیش فروش را نیز شامل می‌شود.

چگینی در ادامه توضیح داد: در حال حاضر به دلیل آنکه تسهیلات مسکن در سه حوزه توزیع می‌شود، آثار تورمی و قیمتی چندانی نخواهد داشت.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین به دلیل آنکه وضعیت عرضه مسکن در این بازار مناسب است، آثار افزایش قیمتی به حداقل خواهد رسید.

وی یادآور شد: در حال حاضر این تسهیلات تنها در استان تهران 80 میلیون تومان است و سایر شهرها با تسهیلات 40 و 60 میلیون تومانی با افزایش قیمت مواجه نخواهند شد.

چگینی درخصوص بازار اجاره نیز گفت: بازار اجاره طی دو سال گذشته بهترین دوران خود را پشت سر گذاشته است و ما طی این دو سال شاهد افزایش قیمت در این حوزه نبودیم.

مدیرکل اقتصاد وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه رکود در بازار خرید و فروش زمینه‌ساز افزایش رهن مسکن شده است، افزود: افزایش عرضه در بازار اجاره باعث ثبات قیمتی شده است.

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع قیمت اجاره امسال افزایش نخواهد یافت و پایین‌تر از نرخ تورم خواهد بود.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
شهرام
30 میلیون پول پیش 500 اجاره مالک اومده 250 بذاررواجاره وگرنه بایدبری بازم بگیدافزایش نیافته
یاحق
بسمه تعالی
با این مبلغ وام تنها تو شهرستانهای کوچک میشه یه نقلی ۶۰ الی ۷۰ متری خرید وسلام
ناشناس
اجاره زیاد نشده؟؟؟؟ کجا زندگی میکنی شما؟
ناشناس
کنار اون میوه فروشیه که گوجه رو ارزون میداد