شنبه ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹

از سرگیری عرضه‌های اولیه در بورس با روش جدید

کد خبر : ۱۵۰۶۷۷
حسن قالیباف اصل در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، از تغییر روش عرضه‌های اولیه خبر داد و گفت: قرار است از این پس عرضه‌های اولیه در بازار سرمایه به روش ثبت دفتری (Book Building) انجام شود، بنابراین ‌به زودی شاهد این خواهیم بود که روش ثبت دفتری در بازار سرمایه قابلیت استفاده داشته باشد.

 
وی افزود:طبق برنامه قرار است که عرضه‌های اولیه حتما به روش ثبت دفتری انجام شود به همین دلیل روند عرضه‌های اولیه متوقف شد تا نرم افزار این روش نهایی شده و مورد استفاده قرار گیرد.

 
مدیر عامل شرکت بورس در خصوص زمان استفاده از این روش گفت: نرم افزار مورد نیاز از سوی شرکت فناوری اطلاعات طراحی شده و در حال حاضر جلساتی با سازمان بورس و شرکت فناوری در حال برگزاری است تا تست های نهایی آن انجام شود. بنابراین نرم افزار مورد نیاز مراحل نهایی خود را طی می کند.

 
قالیباف یادآور شد:دستورالعمل عرضه اولیه به روش ثبت دفتری در سال گذشته تهیه شده و نرم افزار آن امسال توسط شرکت فناوری تهیه شده است و چک های نهایی آن در حال انجام است.

 
مدیرعامل شرکت بورس با بیان اینکه عرضه اولیه به روش ثبت دفتری مشکلات قبلی در عرضه های اولیه را از بین می برد،در مورد زمان از سرگیری عرضه های اولیه گفت: بعد از اینکه استفاده از روش ثبت دفتری نهایی شود، روند عرضه های اولیه از طریق این روش آغاز شده و دیگر عرضه اولیه از طریق حراج انجام نمی شود.

 
به گزارش ایسنا، روش ثبت دفتری یکی از روش های عرضه اولیه سهم است که مزایای بیشتری نسبت به سایر روش‌ها دارد به طوری که در این روش کارگزاران متعهد پذیره‌نویسی، تبلیغات پیرامون سهام جدید را انجام داده و سپس سفارش‌ها را قبل از تعیین قیمت عرضه، از سرمایه‌گذاران دریافت می‌کنند.در این روش فرآیند عرضه عمومی با تقاضای یک شرکت برای عمومی شدن شروع می‌شود و ناشر این فرآیند را با کمک پذیره‌نویس اصلی خود که شرکت تامین سرمایه است، انجام می‌دهد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
امیدی
خودشون به خودشون بفروشند
امید
من " روش ثبت دفتری " را نمیفهمم آقا مگه قراره کل شرکت را حراج کنین یا مگه قراره خریدارها یه عمر سهامدار شرکت باشن که به این روش میخواین عرضه کنین؟
مثلا یه شرکت دارویی که 2 میلیارد تومن سرمایه داره و سالی 50 تومن بطور متوسط سود میده و یه شرکت نفتی که 2000 میلیار تومن سرمایه داره و 50 تومن سود میده را چیطوری میخواین کفش قیمت کنین؟میشه یکی توضیح بده
متضرر
اقایان مسول بیسواد ما طی دو سال گذشته 70-80 درصد ضرر کردیم کی این ضرر ما جبران خواهد شد؟
اکبر
آقا لطفا کمی دست نگهدارید تا کمی وضع بازار خوب بشه بعد
ناشناس
خدارا شکر.دیگه بساط ددد برچیده مبشه.