شنبه ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۸

لغو تحریم ها همزمان با توافق ضرروری است

کد خبر : ۱۵۰۷۰۶

به گزارش نارخبر، حجت الاسلام سید حسین تقوی امام جمعه ساوه گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان تاکید کردند همه تحریم های مربوط به شورای امنیت، کنگره آمریکا و دولت آمریکا باید همزمان با امضای توافقنامه لغو شود.

وی با اشاره به خطوط قرمز بیان شده در این جلسه اظهار کرد: ادامه تحقیق و توسعه، عدم محدودیتهای بلند مدت، لغو تحریمها، عدم دسترسی به مراکز نظامی و دانشمندان از جمله خطوط قرمز نظام اسلامی است.

تقوی افزود: تیم مذاکره کننده هسته ای امین، غیور، متدین و شجاع هستند و در مذاکرات به طور صریح مواضع را بیان و دنبال می کنند.

وی با بیان اینکه نگارش متن نهایی در وین و لوکزامبورگ پیگیری می شود، گفت: با توجه به اخبار رسیده 90 درصد متن نهایی شده است و امیدواریم متن نهایی به نفع ایران باشد.

امام جمعه ساوه با اشاره به سالگرد شهادت شهید دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش در هفت تیر بیان کرد: این شهید مظلوم به عنوان رییس قوه قضائیه، تحول عظیمی در دستگاه قضا و اجرای عدالت ایجاد کردند.

تقوی اظهار کرد: دستگاه قضا توانست جلوی فساد3هزار میلیاردی را بگیرد و موجب احساس ترس در مفسدان شود.

وی با اشاره به مخالفت خلبانان عربستانی در بمباران یمن در ماه مبارک رمضان گفت: بیشتر خلبانانی که الان در حال بمباران یمن هستند مزدوران سایر کشورها هستند ولی خلبانان خود عربستان ماه رمضان را حرام دانستند و حتی یکی از خلبانان با دیدن تصاویر جنایات، خودکشی کرده است.

 امام جمعه ساوه خاطر نشان کرد: نیروهای یمنی توانستند در زمین پیشروی کنند و مواضع خود را مستحکم کنند.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علیرضا
سلام: اگر هم زمان با توافق تحریمها برداشته نشود هزاران بهانه تراشی خواهند کرد.