موسسه اعتباری آرمان در حال اخذ مجوز است اما تابلوهای سردرب شعب این موسسه اعتباری همچنان از نابسامانی رنج می برند.
به گزارش گروه رسانه نگار دیبا (گرند نیوز) موسسه اعتباری آرمان از ادغام چندین تعاونی اعتبار و موسسه مالی واعتباری در شرف تاسیس بوجود آمده است.
موسسه مالی و اعتباری فرشتگان و فردوسی از جمله مهم ترین موسسات ادغام شده در موسسه اعتباری آرمان هستند.
روز گذشته خبری در برخی رسانه ها منعکس شد با این مظنون که بانک مرکزی با برگزاری مجمع عمومی این موسسه موافقت کرده و به نظر می رسد طی چند روز آینده مجمع عمومی به جهت شناخت اعضای هیات مدیره و مدیرعامل برگزار خواهد شد.
اما در این میان تابلوهای سردرب شعب این موسسه اعتباری همچنان از نابه سامانی رنج می برند.
برخی از موسسه اعتباری آرمان نام موسسه فرشتگان را نیز یدک می کشد، این در حالی است در سردرب برخی دیگر از شعب نام موسسه فردوسی به چشم می خورد.
تصویر زیر از شعبه ابتدای بلوار سجاد گرفته شده است و همانطور که ملاحظه می کنید در بالای ساختمان شعبه نام موسسه مالی و اعتباری آرمان نقش بسته و در سردرب شعبه نیز نام موسسه اعتباری آرمان درج شده است.
مشخص نیست چه زمانی قرار است تابلو های این موسسه اعتباری از این نابه سامانی خارج و مشتریان نیز با یک تابلو واحد روبرو شوند.
همین مونده بود دیگه!
من از ترسم که با این سودها ورشکست بشه پولمو نذاشتم چون این همه سود خیلی خطرناکه و چه فعالیت اقتصادی این همه سود داره و از کجا میاره این همه سود را؟
ربا را مضاعف نخورید