دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی عنوان کرد:

نرخ 8 سنت برای خوراک پتروشیمی ها

حل شدن مشکلات تحریم ها و لغو آنها باعث ارتقاء جایگاه این شرکت ها در بازار های رقابتی خواهد شد و سهم از بازار از دست رفته خود را نیز دوباره به دست خواهند آورد.
کد خبر : ۱۵۱۴۴۸
نویسنده :
یارمحمدی
صنعت پتروشیمی روزهای حساس و پر ابهامی را طی می کند، چرا که هنوز منتظر اعلام نرخ خوراک پتروشیمی از طرف وزارت نفت بوده و از طرفی مذاکرات هسته ای نیز به عنوان عاملی اثر گذار مراحل نفسگیر خود رسیده است.

مذاکرات و انجام توافق هسته ای از این جهت مهم تلقی می شود که با برداشته شدن تحریم های بین المللی درهای سرمایه گذاری خارجی به روی ایران باز خواهد شد تا این صنعت را دچار جهش کند.

در همین راستا دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنایع پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: برای ارائه نرخ خوراک شرکت های پتروشیمی دولت باید طبق قانون و فرمول ارائه شده عمل کرده تا با قیمت مشخص شده جذب سرمایه و مشتری انجام شود و محصولات این شرکت ها نیز توان رقابت خود را در بازارهای بین المللی افزایش دهند.

احمد مهدوی در ادامه افزود: با توجه به فرمول 10 ساله برای نرخ خوراک پتروشیمی ها به نظر می رسد حداکثر بین 7 تا 8 سنت باشد که در این حالت شرکت هایی که در بودجه خود نرخی نزدیک به این مبلغ را برآورده کرده، تغییر چندانی نخواهند داشت اما برای آندسته از شرکت ها که نرخ های بالاتر دیده اند بسیار مفید بوده و تعدیل سود هر سهم از این بابت خواهند داشت.

وی در رابطه با تأثیر لغو تحریم های بین المللی بر این صنعت گفت: حل شدن مشکلات تحریم ها و لغو آنها باعث ارتقاء جایگاه این شرکت ها در بازار های رقابتی خواهد شد و سهم از بازار از دست رفته خود را نیز دوباره به دست خواهند آورد. و علاوه بر این از آنجایی که با از میان رفتن تحریم ها، امنیت اقتصادی برای سرمایه گذاران خارجی ایجاد می شود، جریان سرمایه ها به سوی این صنعت روان خواهد شد.

این صنعت نیاز به سرمایه گذاری دارد و علاوه بر جذب سرمایه های داخلی باید از ظرفیت سرمایه گذاری خارجی هم استفاده شود چرا که در حال حاضر علاوه بر اینکه با 70 درصد ظرفیت خود تولید می کنند، طرح های توسعه زیادی داشته که برای به بهره برداری رسیدن این طرح ها نیاز به نقدینگی دارند.

مهدوی در پایان با بیان اینکه مگر صنعتی پر پتانسیل همچون پتروشیمی در ایران داریم؟ گفت: به طور کل اگر دولت قانون را اجرا کند ابهامات این گروه رفع خواهد شد و با تثبیت قیمت در این صنعت سرمایه ها نیز به این سمت گروه سوق پیدا می کند و این صنعت با رشد همراه خواهد شد چرا که از پتانسیل رشد بالایی برخوردار است.

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
همین الان جهانگیری گفته تو 3 ماه اول فقط 55% درامدهایمان پیشبینی شده

بودجه عمرانی صفر است

نفت هم که قیمتش ریخته

این دولت اصلا در حد و اندازه ای نیست که بتواند با این قیمت نفت کشور اداره کند
ناشناس
با توافق هسته 8سنت خوراك ميدن
ahmad
نرخ خوراک باید با توجه به کاهش شدید قیمت نفت حداکثر برای جلوگیری از رانت چهار سنت باشد
ناشناس
وزارت نفت محاله که نرخ خوراک رو کمتر از 13 سنت اعلام کنه منتها نگه داشته بعد از توافق همون نرخ بلکه بالاتر رو اعلام کنه تا تاثیر کمتری رو افت شاخص داشته باشه
ناشناس
خیالت رو راحت کنم خوراک 13 سنت منتظر شماس.
علي
مهدوي جان معلومه زمان نمايندگي مجلس بيشتر براي خودت كار ميكردي تامردم ساده اي كه به تو راي دادند
ناشناس
8 سنت مال زمان نفت 150 دلاری بود. امروز نهایتا 3 سنت.
رهگذر
اتفاقا برعکسه
تاوقتی نفت گرون بود کسی کاری به نرخ خوراک نداشت
ولی حالا که ارزون شده باید پتروها تاوانشو بدن