سه‌شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱

مصوبات مجمع "ذوب"

کد خبر : ۱۵۱۸۲۵

جلسه مجمع عمومي عادي ساليانه شركت ذوب آهن اصفهان طي روز جاري رأس ساعت 09:00 در محل اتاق بازرگانی صنایع و معادن کشاورزی اصفهان با حضور بیش از 87 درصد سهامداران رسميت يافت.


بر اساس گزارش بورس نيوز، مصوبات اين مجمع عبارتست از:

1-انتخاب سازمان حسابرسی به عنوان بازرس اصلی
2-انتخاب روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمي
3-عدم تقسیم سود نقدی
4-انتخاب اعضای هیأت مدیره
5-تخصیص 25 میلیارد تومان به فعالیت های ورزشی
6-تنفیذ ماده 129 قانون تجارت به هیأت مدیره
و سایر مواردی که در دستور کار جلسه بود
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
صفری
یکی از بدترین خرید هام
یوسف
دوستان در مجمع بحث افزایش سرمایه هم مطرح شد و قرار شدحداکثرتاده روز دیگه نامه شفاف سازی در این مورد داده بشه.دوستان توجه داشته باشند که در گزارش سه ماهه حتی هزینه استهلاک ناشی از افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی هم محاسبه شده.خلاصه اینکه افزایش سرمایه نزدیک به 384 درصدی تقریبا قطعی است.
سهامدار
تا اومد رشد کنه و جونی بگیره حقوقی شروع به فروش کرد به جای حمایت از سهم علاوه بر اینکه زیان ده است حقوقی بدی هم داره اصلا توصیه به خرید این سهم نمیشه
ذوب شده درذوب اهن
اخه بی انصافا 25میلیارد تومان واسه ورزش بدین بعد هی تعدیل منفی و ضرر سهامدارای خرد رو کی میده اخه؟
افشین
من که با خرید سهام این شرکت ازآبانماه92وباقیمت450تومان تمام دارایم ازدستم رفت.وبه انتظار رشد قیمت سهم هر روز تمام سایتهارا بررسی میکنم.
ولی به همه نصیحت میکنم سراغ این سهم نرید.که چیزی جز بدبختی نصیبتان نخواهد شد.وبخاطر تعریف وتمجیدهایی که ازاین سهم شده بود.وآینده درخشان آن ورشدقیمت حداقل تا650تومان درمدت زمان محدود.
گول شایعات راخوردم و وارد سهم شدم.که بسرعت قیمت تنزل کرد وبه حتی140تومان هم رسید.
حالا هم بااین مجمع سالانه مسخره ومصوبات ضعیف آن تمام امیدم ازدست رفت.امیدوارم خیرنبینند کسانی که باشایعه پرانی بی اساس چنین سهامی را خوش آتیه وپرسود معرفی میکنند.وسبب اصلی این ضرر هنگفت من شدند.