چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۱

ماجرای دفاع ظریف از سردار سلیمانی در دور پایانی مذاکرات هسته ای: اگر این مرد در مقابل داعش نایستاده بود، اکنون سوریه و عراق شرایط دیگری داشتند

کد خبر : ۱۵۱۹۲۱
ظریف بارها در مذاکرات چه خصوصی با کری چه در یکی از جلسات وزرای 1+5 در دور آخر حمایت های شدید و قاطعی از سپاه پاسداران انجام داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


درحالیکه برخی در پی القاء دوگانگی میان سپاه و تیم مذاکره کننده هسته ای ایران هستند، یک منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره کننده به «انتخاب» گفت که ظریف بارها در مذاکرات چه خصوصی با کری چه در یکی از جلسات وزرای 1+5 در دور آخر حمایت های شدید و قاطعی از سپاه پاسداران انجام داده است.

به گزارش «انتخاب»، وی افزود: ظریف در پاسخ به حرف های برخی وزرای غربی در یکی از آخرین جلسات وزرای 1+5 در وین گفت:« آیا شما می دانید در باره چه کسانی صحبت می کنید؟ آیا می دانید مردم ایران از سپاه به دلیل رشادت ها و فداکاری هایشان برای دفاع از میهنشان در برابر تجاوز صدام همواره سپاسگزارند؟ زمانی که همه گونه سلاح در اختیار صدام متجاوز بود و همه راه های دسترسی ایران به سلاح را دولت های شما بسته بودند، جوانان سپاهی با شهادت و ایثار از کشور دفاع کردند. مردم ما قدردان آنها هستند. مصلحت خود شماست که به عنوان مخالف سپاه به مردم ایران معرفی نشوید.»

این منبع آگاه همچنین در این باره ضمن بیان اینکه معروف است که ظریف در برابر اتهامات علیه سپاه قدس و سردار سلیمانی همواره در مذاکرات منجمله مذاکرات 1+5 از آنها دفاع کرده است.

وی همچنین تاکید کرد که وزیر امور خارجه کشورمان بارها این نکته را به رخ آنها کشیده است که اگر سردار سلیمانی در سوریه و عراق در برابر داعش و دیگر افراطیون نایستاده بود، امروز شما در بسیاری از شهرهای مهم سوریه و عراق با وضعیت دیگری روبرو بودید.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
حقیقت انکار ناپذیری است.
ناشناس
خیلی ها نسبت به ایشان و تیم هسته ای نمک نشناسی کردند توهین روزنامه های زنجیره ای و بعضی رسانه ها . واقعا ایشان(دکتر ظریف) چه نیتی دارند و بعضیها چقدر . . . .
الکس
مثلا آلان سوریه و عراق بدتر از وضعیت کنونی بودند؟؟؟
ناشناس
فکر می کردم بعضی بی اطلاع باشند اما نه دیگه تا این حد! خوب وقتی آدم این قدر اغده ای باشد که برای خودش اسم خارجی بگذارد باید تحلیل های خارجی این قدر کله اش را پر کند که جلوی چشم و گوشش را هم بگیرد.
ناشناس
درود بر سربازان بی ادعای مدافع کشور