يکشنبه ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸

پسر اردوغان در کنار سران داعش دیده شد

کد خبر : ۱۵۲۰۲۴
اخیراً تصاویری از حضور پسر اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در کنار تروریست‌های داعش منتشر شده است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رسانه‌های مجازی ترکیه تصویری از پسر اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در کنار تروریست‌های داعش را منتشر کردند.

این روزنامه با اشاره به این عکس‌ها آورده است: که این‌ها نشان می‌دهد ادعاهای اردوغان مبنی بر نداشتن رابطه با تروریست‌های داعش یک دروغ است.

در همین حال، منابع خبری کردهای سوریه با اشاره به همکاری ترکیه با داعش از انجام حملات هوایی ترکیه علیه مواضعی در داخل سوریه خبر داده‌اند.

این روزنامه همچنین نوشت: انتشار تصاویر فرزند اردوغان به‌نام بلال در رسانه‌ها که در کنار دو تن از امیران داعش در ترکیه دیده می‌شود، مخالفان اردوغان را در موضع برتر قرار داده است.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
کاکو
میشه یه زحمت بکشید عکسشو بزارین،

دوستان متوجه باشند که اردوغان یار خستگی ناپذیر ما در دوران تحریم بود که به غربی ها باج ندا د ..اختلافش با ایران سلیقهای است .

ایشون از ارتش ازاد سوریه حمایت میکنه که هر چند کار بسیار اشتباه و مرگ آوری است...
ناشناس
رابطه داعش با پسر اردوغان
محمد
اردوغان نوکر اسرائیل...
ناشناس
لعنت بر منافق