چهارشنبه ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴

دستگیری مختلس میلیاردی در زاهدان

کد خبر : ۱۵۲۲۲۸
رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش کارآگاهان، فردی که یک میلیارد ریال در یکی از شرکت‌های خصوصی اختلاس کرده بود، در زاهدان دستگیر شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ ابراهیم ملاشاهی در بیان جزییات این خبر افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی در راستای مبارزه با جرایم اقتصادی و پس از اطلاع از وقوع یک فقره اختلاس در یکی از شرکت‌های خصوصی در شهر زاهدان، تحقیقات تخصصی خود را به طور گسترده شروع کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان افزود: کارآگاهان پس از بررسی‌ها، از وقوع اختلاس به مبلغ یک میلیارد ریال و دخالت یک فرد در این رابطه اطمینان پیدا کردند.

ملاشاهی تصریح‌کرد: متهم طی یک عملیات سریع در شهر زاهدان دستگیر و جهت بررسی‌های دقیق به مقر پلیس منتقل شد.

وی در ادامه بیان کرد: متهم در تحقیقات تخصصی پس از مواجهه با مستندات جمع‌آوری شده توسط پلیس، چاره‌ای جز بیان حقیقت پیدا نکرد و به انجام اختلاس به مبلغ یک میلیارد ریال اعتراف کرد که پس از تکمیل تحقیقات به همراه پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
lمحمد
لطفا کلاس کار را پایین نیاورید می گفتی افتابه دزد گرفتیم بهتر بود.
حسین
این بابا را باید در زندان مسئول مستراح بابک زنجانی کنن. عجب آدم بی شعوریه. فقط 100 میلیون !!! آبروی نداشته برادران اختلاس گر را یک جا برد
الکس
اختلاس تو این مملکت زیر 5 میلیارد تومان معنی نداره...دیگه این عددها که اختلاس نیست
ناشناس
خاک برسرت بخاطر صدمیلیون تومان آبروی خودت رو بردی ؟ بیچاره لااقل یه صدمیلیاردی میدزدی که بفهمیم سرت به تنت می ارزه .
ناشناس
آفتابه دزدی!
طوزی میگی اختلاس که احساس کردم در سوئیس زندگی میکنم.
ناشناس
یک میلیاردریال یعنی صدمیلیون تومن، توبه این میگی اختلاس.اونوقت سه هزارمیلیاردتومن روکجای دلم بزارم