اعدام فجیع مردان در کرکوک
کد خبر : ۱۵۳۲۱۶
گروه تروریستی داعش شش نفر از مردان اهل سنت استان کرکوک عراق را به طرز فجیعی اعدام کرد.
این گروه تروریستی پیکر این افراد را پس از اعدام به صلیب کشید.
داعش دلیل اعدام این افراد را سفر به مناطق خارج از سیطره این گروه تروریستی و همکاری با نیروهای بسیج مردمی عراق اعلام کرد.
در ماه های اخیر گروه های زیادی از اهل سنت عراق پس از مشاهده جنایت های داعش، همکاری با نیروهای دولتی را شروع کردند، داعش هم در پاسخ برای ترساندن مردم اهل سنت، تعداد بیشتری از مردان سنی عراق را اعدام کرده است.
داعش شهر «حویجه» و مناطق حومه آن را که در جنوب استان کرکوک واقع است، در سیطره خود دارد و این گروه تروریستی قوانین ویژه خود را در این مناطق اجرا می کند.
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
احمدی نژاد یک حرف درست زد دمش گرم و گفت بورس قمار خانه است ما که از دی ماه 92 تا کنون 500 میلیون باختیم
ماهم در مسلخ بورس به صلیب کشیده شده ایم بااین تفاوت که بین مرگ وزندگی دست وپا میزنیم .
سلام:اهالی کرکوک خودشان این گروه تروریستی را به کرکوک راه دادند.وخودکرده را تدبیر نیست.بازهم انشاءالله گروهای مردمی وارتش عراق بتوانند این مردم را از ظلم وجور این گروه تروریست نجات دهند.
ناشناس 13:45 عزیز تو که دیدی چه کرده ای برادر که بان کی مون نکرده؟
ناشناس
پس دم از حقوق بشر نزنه در اون سازمان ملل ببنده ، دلواپس بانکی مون شدی ؟
بورس نیوز اینها دوتن از اینها دکتر بودند که داعشیها مدعی بودند مجروحانشان را بخوبی مداوا نکرده وباعث مرگشان شده وچهار نفرشان متخصصین صنایع نفتی هستند که در استخراج نفت کم کاری کرده اند.
وقتی 15 سالم بود رفتم جنگ با همین عراقی ها اینها همان کسانی هستند که وقتی مردم شریف مرزنشین ما را میگرفتند یا سر میبریدند یا گلوله باران میکردند یا حتی به زن باردار تجاوز میکردند . خدایا چقدر جهانت کوچک است .و چقدر زود ادمها را به اعمالشان مجازات میکنی.
ناشناس
یعنی اینهایی که صلیب کشیده شده اند این کار را کرند ؟ اینهایی که در عراق سرمیبرند همان بعثی های صدام هستند
ننگ بر سازمان ملل و حقوق بشر.
گرگ و شیر و کفتار هم هیچوقت با همنوع خودشون این رفتار رو نمیکنن. اینا چه مواد مخدری مصرف میکنن که اینجور توهم خودبرتر بینی بهشون دست میده و به خودشون اجازه میدن اینجور وحشیانه به جون هم نوع خودشون بیفتن؟ کسی میدونه اینا چی مصرف میکنن؟
بانکی مون ننگ بر توباد اگر اینها را میبینی