بهاي اونس طلا در سراشيبي سقوط
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، بهاي اونس طلا امروز (پنجشنبه) با انتشار اخباري مبني بر بعيد بودن افزايش نرخ بهره آمريکا، به روند نزولي خود ادامه داد.
کارشناسان معتقدند فدرال رزرو آمريکا قصد ندارد در نشست آتي خود اقدام به افزايش نرخ بهره بانکي کند که اين مساله ممکن است در آينده بهاي اونس طلا را تحت فشار قرار دهد.
قيمت اين فلز ارزشمند از روز سه شنبه به دنبال افزايش ارزش سهام، در بازارهاي جهاني با کاهش روبرو شد و به کانال يک هزار و 130 دلار بازگشت.
افزايش ارزش سهام موجب بازگشت سرمايه گذاران به اين بازار شده و بار ديگر بهاي اونس طلا را با کاهش روبرو مي کند.
بهاي اين فلز ارزشمند در هفته گذشته به دنبال سقوط شاخص سهام در بازارهاي جهاني، بهاي اونس طلا با رشد 4.2 درصدي روبرو شد که از ژانويه سال 2015 بي سابقه محسوب مي شود.
نگراني ها درباره رشد اقتصادي چين در سال جاري و سقوط سهام آسيا، موجب افزايش تقاضاي فيزيکي اين فلز ارزشمند در بازارهاي جهاني شد.
علاوه بر آمارهاي اقتصادي چين و آمريکا، يکي ديگر از مسائلي که به گفته کارشناسان در روزهاي آينده مسير معاملات اين فلز ارزشمند را تعيين خواهد کرد، تحولات مربوط به تعامل يونان با نهادهاي مالي بين المللي است.
قيمت طلا در بازارهاي جهاني امروز به يک هزار و 127 دلار رسيد.
قيمت هر اونس نقره نيز در معاملات شروع هفته به 14 دلار و 24 سنت رسيده است.
همچنين بهاي هر اونس پلاتين به 991 دلار رسيد.
هر اونس پالاديوم نيز به قيمت 541 دلار در بازارهاي بينالمللي معامله شد. - See more at: http://www.mojnews.com/fa/Miscellaneous/ViewContents.aspx?Contract=cms_Contents_I_News&r=1742490#sthash.f9F4c6hK.dpuf