پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳

آمریکا: اجازه ایران به روس ها برای استفاده از حریم هوایی اش، ناامید کننده است

کد خبر : ۱۵۴۲۳۴
جان کربی سخگنوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری به سوالات خبرنگاران در خصوص مسائل مختلف پاسخ داد.

به گزارش «انتخاب»، خبرنگاری پرسید روس ها می گویند ایران به هواپیماهایشان اجازه عبور از حریم هوایی ایران برای پرواز به سوریه را داده اند ، نظر شما چیست؟

کربی گفت جان کری وزیر خارجه آمریکا با سرگئی لاوروف تلفنی گفتگو کرده و نگرانی آمریکا درخصوص این گزارش ها و فعالیت های نظامی روسیه را اعلام کرده است.وی گفت اگر این گزارش ها صحت داشته باشد ، موجب خشونت های بیشتر و بی ثباتی بیشتر در سوریه خواهد شد.

وی گفت در مورد ایران ، نمی دانم جزئیات موضوع پرواز هواپیماها از طریق حریم هوایی این کشور در گفتگوی تلفنی کری و لاوروف بررسی شده است یا خیر ؟ وی افزود گزارش هایی که روس ها می گویند ایران به آنها اجازه استفاده از حریم هوایی شان را داده است ، ناامید کننده است اما با توجه به سابقه ایران در حمایت از رژیم اسد ،موضوعی تعجب آور نیست .
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
بانوی ایرانی
ببخشید ما کدام مرز مشترک هوایی با سوریه داریم که بخواهیم به دیگران هم اجازه بدهیم . خود ما برای رفتن به سوریه یا باید از حریم هوایی عراق یا ترکیه اجازه بگیریم .
ناشناس
وی گفت اگر این گزارش ها صحت داشته باشد ، موجب خشونت های بیشتر و بی ثباتی بیشتر در سوریه خواهد شد.

معنی این حرف چیست ؟

یعنی برای اینکه خشونت بیشتر نشود اسد از بین برود و داعش کل منطقه را در سیطره داشته باشد

واقعا در اندیشه اینها نابودی مردم منطقه وجود دارد

حاکم شدن داعش اصلا مایه نگرانی ایشان نیست
علیرضا
سلام:حتما باید از شما اجازه میگرفتند که ناامید کننده نباشد .ایران برای کمک به مظلومان عالم هر کاری که صلاح بداند میکند واز کسی اجازه نمیگیرد .ایران مانند یونان ویا کشور های دیگر نیست که امریکا برایش تعیین تکلیف کند که اجازپرواز به هواپیماهای دیگران در فضای کشورش بدهد یاندهد.