شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶

سریع‌ترین و قدرتمندترین شاسی بلند جهان

کد خبر : ۱۵۴۲۷۳
بنتلی سرانجام شاسی بلندی که از سال 2012 تحت طراحی بود و تبلیغاتی زیادی حول آن انجام گرفت را رونمایی کرد.

به گزارش سرویس اقتصادی"جام نیوز"، ولفگانگ دورهایمر، مدیرعامل بنتلی مدت‌ها وعده داده بود این شاسی بلند سریع‌ترین، قدرتمندترین، لوکس‌ترین و گران‌ترین شاسی بلندی خواهد بود که تاکنون ساخته شده است.

مدیرعامل بنتلی در بیانیه‌ای اظهار کرد: بنتایگا، بنتلی شاسی بلندهاست و در بخش شاسی بلند تعریف جدیدی از لوکس ارایه می‌دهد و با ترکیبی از توجه دقیق به کوچکترین جزییات، قدرت حرکت در هر سطحی و فناوری پیشرفته، در هر محیطی که باشد تجربه واقعی از یک خودروی بنتلی را عرضه می‌کند.

شاسی بلند بنتایگا که در آستانه نمایشگاه خودروی فرانکفورت در آلمان رونمایی شد، سیستم چهار چرخ متحرک با جعبه دنده اتوماتیک هشت سرعته و یک موتور 12 سیلندر توربوشارژ دو قلو با قدرت 600 اسب بخار دارد و سرعتش می‌تواند در عرض چهار ثانیه از صفر به حدود 100 کیلومتر در ساعت برسد و حداکثر سرعت آن حدود 300 کیلومتر در ساعت است که رکورد پورشه کاین توربو اس و مرسدس بنز جی ال ئی 63 اس را می‌شکند.

بنتایگا زمانی که برای نخستین بار معرفی شد، با انتقادهای شدید نسبت به ظاهر خودرو روبرو شد که منجر به طراحی مجدد آن شد. این خودرو اکنون ویژگی‌هایی مانند چهار چراغ جلوی ال ئی دی درخشان دارد که نزدیک جلو پنجره ماتریکس الماس بزرگ قرار دارند. یک پنجره 60 درصد از سقف خودرو را می‌پوشاند و حرف نقره ای بی در تهویه‌های هوا، چرخ‌ها، جلوپنجره و سرتاسر داخل خودرو حک شده است.



این شاسی بلند با هشت حالت رانندگی عرضه شده که هر یک مناسب شرایط خاصی در نظر گرفته شده اند.

همچنین بنتلی در این خودرو یک سیستم سوخت رسانی مستقیم و غیرمستقیم گنجانده که سوییچ بین این دو سیستم، به انتشار آلایندگی کمتر و مصرف بهینه سوخت کمک می‌کند.



مصرف سوخت این شاسی بلند نسبت به مدل‌های قبلی سوخت 12 درصد بهتر است و مدل‌های دیزلی و هیبریدی آن تا چند سال آینده عرضه خواهند شد.

بنتایگا با چهار یا پنج صندلی موجود خواهد بود اما آپشن هفت صندلی با مدل‌های دیزلی و هیبریدی این خودرو عرضه می‌شود.

حتی سیستم اطلاعات سرگرمی این خودرو به راننده امکان انتخاب از میان 30 زبان را می‌دهد.

اقدام بنتلی در عرضه این شاسی بلند بخشی از طرح بزرگ فولکس واگن – شرکت مادر این خودروساز لوکس – برای افزایش تولید بنتلی به 15 هزار دستگاه است.

بنتلی هنوز قیمت بنتایگا را اعلام نکرده اما بر مبنای مدل اولیه، متوسط قیمت آن از 200 هزار دلار آغاز می‌شود و تحویل آن از اول سال آینده انجام خواهد گرفت./ایسنا/110


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ماهان
اسم= نیسان ابی خسته وزن=2 تن قابلیت حمل بار تا 20 تن سرعت 160تا140 مسیر تهران به امل محور هراز مدل بوق دریوری برای سلامتی اقای راننده صلوات
امیر علی
عزیز با چی پس مقایسه کنند . این سایپا خجالت نمیکشه هر سال یه پراید جدید میسازه . پراید 131-111-141 و.....یکیش چراغ جلوش فرق داره یکیش آنتنش 10 سانت بلندتر هست .اون یکی داشبوردش فرق داره و آخریش هم محصولی شگرف از ایرانن زمین وانت پراید خودشون تو تبلیغش نشون میدن یارو رفته گل بار زده آخه دیگه تو هین به مصرف کننده تا کجا باید ادامه پیدا کنه حتما باید بیان از دیوار خانه مردم بالا برند اسمشو بزاریم دزدی .
ناشناس
يعني كلا هر چي از خارج بذارند، خوانندگان اين سايت سريع با كنايه با داخل مقايسه مي كنند. آخه واقعا يكي نيست بگه شما خودتون كه فقط بلدي ايراد بگيري،‌ چه گلي به سر اين مملكت زدي كه انتظار داري همه چي از نوع بهترينش برات فراهم بشه. هيچ وقت كسي به اين فكر نميكنه كه بدبختي هايي كه ما داريم حاصل جمع حماقت كل مردمه نه چند نفر و يا شركت خاص. از قديم گفتند خلايق هر چه لايق!
ناشناس
مزیت اقتصاد نسبی یعنی اینکه اگه نمیتونی خودرو تولید کنی شکر میخوری تولید کنی. بچسب به صادرات فرش و زعفران و پسته و خودرو خوب وارد کن. نفت و گاز بماند.
ناشناس
شاسی بلند فقط نیسان آبی !
یاشاسین تراختور !
ایرانی
مسئولین ومدیران خودرو سازی ایران واقعا این همه انتقاد ومسخره کردن شما ها کافی نیست بیدار شوید هر چند که کسی که خود را بخواب زده با تانک وتوپ بیدار نتوان کرد
ناشناس
فکر کنم اشتباه می کنید ایران خودرو ماشین بهتری میزنه
سعید رستمی
عمرا" توان رقابت با پراید وانت ایران و داشته باشه
رامی
حالا صبر کن پراید شاسی بلند ، سایپا بیاد بیرون بعد می فهمید شاسی بلند یعنی چی .از روزی که وانتش ساخته شده ، کارخانه فورد که ورشکست شده بقیه برندهای مطرح دنیا هم یکی بعد از دیگری دارن به همین سرنوشت دچار می شن
امید
کافیه ایران خودرو و سایپا در یک اقدام مشترک وانت و پراید رو با هم مخلوط کرده و یه کم بهش خمیر اضافه کنن بشه شاسی بلند فوق مدرن