چهارشنبه ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴

جان کری جلو آمد و ظریف را به اوباما معرفی کرد / اوباما با ظریف دست داد و گفت «به اجرای برجام متعهدیم» / نزدیک بود این مواجهه بین روحانی و اوباما اتفاق افتد / اوباما 2 ساعت پس از اتمام سخنرانی اش، در سازمان ملل چه می کرد؟

کد خبر : ۱۵۵۱۴۰
یک شاهد عینی جزئیات دقیق نحوه ی روبرو شدن وزیر خارجه ایران و رئیس جمهور آمریکا را در اختیار خبرنگار «انتخاب» قرار داد.

این منبع مطلع به «انتخاب» گفت: روبرو شدن ظریف و اوباما کاملا اتفاقی و غیرقابل اجتناب بود. بعد از سخنرانی دکتر روحانی، ظریف و همراهانش به سمت ورودی حدود یک متری مجمع عمومی ،که مخصوص وزرا و سران است، جهت خروج از سالن رفتند. 

وی افزود: مسئولین امنیتی به هیئت گفتند، چند لحظه صبر کنید چراکه یک هیئت دیگر در سطح رییس کشور وارد می شود. سپس کری و اوباما وارد شدند.

این شاهد عینی اضافه کرد: آنها سپس به سمت هیئت ایران رو کردند. کری، ظریف را به اوباما معرفی کرد و وی دست داد و گفت به اجرای برجام متعهدند. بعد هم با سایر اعضای هیئت دست داد. 

وی به «انتخاب» گفت: با توجه به اینکه اوباما بیش از 2 ساعت قبل در مجمع سخنرانی کرده و از مجمع به جلسات دوجانبه و چندجانبه رفته بود، حضور مجدد وی در سالن مجمع غیر منتظره و غیرمعمول بود و قابل پیش بینی نبود. در واقع، این احتمال وجود داشت که این مواجهه با دکتر روحانی صورت گیرد.

این منبع اگاه خاطرنشان کرد: این احتمال منتفی نیست که هیئت آمریکایی زمان بازگشت غیر معمول خود  به سالن مجمع عمومی را با زمان خروج رییس جمهور ایران پس از سخنرانی اش تنظیم کرده باشد. با این حال دکتر روحانی پس از پایان سخنرانی و خروج از درب پشت جایگاه با رییس جمهور ونزوئلا مواجه شد و برای دقایقی در سالن جانبی با او به گفتگو پرداخت و لذا با اوباما مواجه نشدند.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
ظریف دوستت داریم. دمت گرم.
ناشناس
آفرین بر ادب و شخصیت دکتر ظریف ، په نه په ! میخواستین بره مرز لبنان و اسراییل ، سنگ پرتاب کنه به طرف خاک اسراییل !؟
ناشناس
تاریخ مصرف امثال شما گذشته. ملت همانطور که در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری به تفکر شما نه گفت، در انتخابات مجلس هم تکلیف امثال شما را روشن خواهد کرد. ملت ایران با نه گفتن به تفکر تمامیت خواه، راه خودش را انتخاب کرده و با صلابت به پیش خواهد رفت. درود بر مردم فهیم ایران.
بابک
تا کور شود هر که نمیتواند ببیند
ناشناس
فک کنم از لحاظ دیپلماسی باید با خودش چاقو و پنجه بکس میداشت و همه امریکایی هارو کاردی میکرد یا انگشت شصت و بعلامت موفقیت نشون میداد تا فرهنگ 2500ساله نمودار بشه
farhad
بسیار کار قشنگی کرده باید روحانی با اوبا ما دست میداد یک عمر با طرفدار های عمر و عثمان دست دادید چه نتیجه گرفتیم غیر از غارت کردن ملت و سرازیر کردن به حلقوم انها پس باید مثل مونگلها فرار میکرد اینها دغدغه مردم نیست دغدغه ما مردم وجود شما دلواپسان و غارت گران و دروغ گویان این کشور و مردم هستید که با دروغ به ثروت اندوزی و غارت اموال مسلین این کشور و ایندگان را فقیر و تحقیر کردید خدا سایتونو از سر این کشور هر چه زودتر کم کنند انشاالاه
ناشناس
فک کنم از لحاظ دیپلماسی باید با خودش چاقو و پنجه بکس میداشت و همه امریکایی هارو کاردی میکرد یا انگشت شصت و بعلامت موفقیت نشون میداد تا فرهنگ 2500ساله نمودار بشه
علی
یه عده مالیخولیایی شده رسیدگی به اینکه کی با کی دست میده و کی با کی میخنده و ... ای بدبختاا بدبخت تر و بیچاره تر از شما خودتونید . کار به جایی رسیده که هر ننه قمری میاد درمورد همه چیز و همه کس نظر میده واا اسفاا به حال این مملکت
namo
دست داده!
هاله نور که دورش را نگرفته؟
ناشناس
فک کنم از لحاظ دیپلماسی باید با خودش چاقو و پنجه بکس میداشت و همه امریکایی هارو کاردی میکرد یا انگشت شصت و بعلامت موفقیت نشون میداد تا فرهنگ 2500ساله نمودار بشه
حسین
۹۰درصد تحریم‌ها داخلی ۱۰ درصد خارجی این است استراتژی مجلس نمایندگان
ناشناس
درود بر امریکا
نامى
خيلى از اين رويداد خوشحاليم و افتخار ميكنيم كه هنوز هم ميتوان همه چيز را با ديپلماسى حل كرد وقتى اعلام گفتگو ميشود ديگر دليلى براى قهر و ناسزا نيست ما به هيئت ايرانى افتخار ميكنيم
محمد
کار زشتی بود
ناشناس
یک پیشنهاد به شرکت های دارویی که با سود بالا مواجه خواهند شد .
تولید محصولات تهوع را در اولویت کاری بگذارند .
ناشناس
تمام جوان این مملکت که خودم یکی از اونه هستم داره از بیکاری و بیدرامدی پر پر میشه نه میتونه ازدواج کنه نه خونه بخره نه کاری انجام بده اون موقع یک عده که راحت نشستند پشت میز و حقوق بیت المال را میگیرن وبه اصطلاح اسم خودشون را گذاشتند دلسوز دلشون به حال این جوانا نمیسوزه فقط دغدغشون شده که فلانی کجا رفتا با کی دست داد چی خورد.درود بر اقای ظریف که در رویارویی با هیئت امریکایی کار معقول را انجام داد و منطقی بودن ایرانیا را به رخ جهانیا کشید.
ناشناس
حقمون همونه که با کشور ونزوئلا رابطه داشته باشیم. وگرنه ما هم میشدم یکی مثل آمریکا...