يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۲

تصویر مرسدس بنز مدل 129سال پیش

کد خبر : ۱۵۵۲۸۹
در 29 ژانویه 1886، کارل بنز سه‌چرخه‌ای را که با موتور گازسوز حرکت می‌کرد، به شماره 37435 در دفتر ثبت اختراعات آلمان، در شهر برلین ثبت کرد. این خودرو نخستین اتومبیل در صنعت خودروسازی بشمار می‌آید.


این خودرو سه‌چرخه به یک موتور 1.0 لیتری یک سیلندر مجهز بود که در پشت آن نصب شده بود. این موتور قدرتی معادل دو-سوم یک اسب‌بخار را به چرخ عقب منتقل می‌کرد. کارل بنز، رفته‌رفته آن را تکمیل کرد و درنهایت اولین خودرو در نخستین شرکت خودروسازی به تولید رسید.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
نشستن پشتش چه فازی میداده
ناشناس
اگه دقت کنین حتی 129سال پیش هم به شعور مشتریشون احترام قائل بوده اند و برای طراحی این وسیله و زیباسازی آن کلی زحمت کشیده اند.
اما خودروسازای ما ...
فرزاد
ایرانخودروی ما همینم هنوز نمیتونه خودش به تنهایی بسازه. به روند قیمت سهامش و رفتار حقوقیهاش توجه کنید!! گویا خودشان بهتر میدانند که حتی یک خروس قندی ارزشش بیشتر از یک سهم آنهاست!!!!