شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۰

احمدی نژاد: به عنوان یک ایرانی در انتخابات شرکت می کنم

کد خبر : ۱۵۵۵۷۶
«به وقتش جواب همه نقدها را می‌دهم.» این تنها پاسخی است که احمدی‌نژاد در پاسخ به نقدهایی که دو سال است مطرح می‌شود، دارد.

به نوشته روزنامه اعتماد، اما موضوعي كه اين روزها شايد فكر بسياري را مشغول خود كرده است بازگشت احمدي‌نژاد به عرصه سياست ايران است؛ مساله‌اي كه نزديكان او بارها اين مساله را تكذيب كرده‌اند اما اقدامات و عملكرد آنها در برنامه‌هايي كه تدارك مي‌بينند گواه ديگري است. با اين حال احمدي‌نژاد در پاسخ به اين سوال هم پاسخ صريحي نمي‌دهد و مي‌گويد: بيكاريد براي خود دردسر درست مي‌كنيد‌؟!

محمود احمدي‌نژاد در حاشيه شركت در مراسم ختم رحيم آقايي‌پور، معاون مديركل امور مجلس وزارت خارجه در پاسخ به اين سوال كه آيا در انتخابات مجلس دهم شركت خواهيد كرد، اظهار داشت: «بيكاريد كه براي خودتان و ما دردسر درست مي‌كنيد؟ من يك ايراني‌ام و قطعا در انتخابات شركت مي‌كنم و راي مي‌دهم.» 

وي درباره حضورش در انتخابات به عنوان كانديدا گفت: من نه فعاليت حزبي خواهم كرد و نه مطلقا كانديدايي را معرفي مي‌كنم. احمدي‌نژاد در پاسخ به سوالي درباره برخي نقدها به دولت‌هاي نهم و دهم نيز تصريح كرد: به وقتش جواب همه نقدها را مي‌دهم. حال اينكه وقت اين مساله كي مي‌تواند باشد همچنان در هاله‌اي از ابهام است و مشخص نيست اين زمان مناسب براي رييس دولت سابق چه زماني خواهد بود.

نكته قابل تامل اين است كه محمود احمدي‌نژاد چند ماه پيش از معاون اول حسن روحاني به دادگاه شكايت كرده بود و دليل اين شكايت اظهارنظرهاي اسحاق جهانگيري و انتقاد شديد وي از دولت سابق بوده است. جهانگيري دفاعيات خود را تقديم دادگاه كرده است و حالا بايد منتظر برگزاري اين دادگاه بود، شايد منظور احمدي‌نژاد از زمان مناسب دادگاهي باشد كه به عنوان شاكي انتظارش را مي‌كشد، هرچند خودش حاضر نشد در دادگاهي كه به عنوان متهم بايد در آن حضور پيدا مي‌كرد، حاضر شود.
اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
یاحق
بسمه تعالی
اگر خواستید به کسی هم رای بدهید اولین شرط رضای خدا باشد.....
هرچند خودم من شرکت نخواهم کرد.....
چون فهمیدم تنها کسی که به فکر مردم نیستند همین مسئولین هستند....
قلی
ببخشید > یک ایرانی ؟!!!
reza
هرچند در 8 سال دوران سیاه بیشتر به نفع اسرائیلی ها کار کرد
مجید آباد
محمود جان تورو به خدا قسمت میدهم دست از سر من بردار. بذار زندگی کنیم . هنوز داریم هسته آلو جمع میکنیم
کوروش
آقا ما هاله نور نخواهیم کی را باید ببینیم ما تحریم و حرف های صدمن یه قاز نخواهیم بشنویم به کی بگیم ما نمی خوایهم دوباره بابک زنجانی درست بشه دوستان شما کم خوردند
ناشناس
مملکت را با خاک یکسان کرده ولکن قضیه نیست نمی دانم چرا محاکمه نمی شود.
ناشناس
اشتباه نکن خاک را با مملکت يکسان کرده
يعني بيشتر به روستاها رسيدگي کرد.
کاظم
خدمت دکتر محمود سلام .نیومدی هم مهم نیست اون 700 میلیارد دلار پول مملکتو برگردون که معلوم نیست با اون چه کردی ما هم از خدا به خاطر دروغهای افسانه ای که میگفتی برات طلب امرزش میکنیم.
ناشناس
خبری که میتونه بازار مثبت کنه در سال 96
مردمي
با سلام ودرود بر دكتر محبوب قلبها محمود احمدي نژاد بيا كه سخت منتظريم .............
احمد
فکر کنم دوست عزیز جوابتو از منفی هایی که دریافت کردی گرفتی.
mehrdad
هر کی منفی داده نمی دونن چی شده
ناشناس
احمد جان این بنده خدا در دروه قبلی سرش بی کلاه مونده حالا فهمیده چه بخور بخوری بوده چاره ای نداره جز اینکه دعا کنه تا اون بیاد
غافل از اینکه محمود حداکثر ماهی 40 تا 100هزار تومان بیشتر بهش نمیده و بقیش باز
صرف لاتاالات می شه