دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۴
طی معاملات روز جاری:

"کتوکا" 4500ریال قیمت خورد/ سهمیه هر آنلاین فقط 230 سهم

طی معاملات روز جاری با اعلام پیغام ناظر تعداد 7.2 میلیون سهم معادل 10 درصد از سهام شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا، برای اولین بار در نماد "کتوکا" در بازار عادی فرابورس عرضه شد و در نهایت هر سهم آن 4500 ریال قیمت خورد.
کد خبر : ۱۵۵۶۹۶
نویسنده :
یارمحمدی
طی معاملات روز جاری با اعلام پیغام ناظر تعداد 7.2 میلیون سهم معادل 10 درصد از سهام شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا، برای اولین بار در نماد "کتوکا" در بازار عادی فرابورس عرضه شد و در نهایت هر سهم آن 4500 ریال قیمت خورد.

به گزارش بورس نیوز، این نماد که در گروه سایر محصولات کانی غیر فلزی قرار دارد و در قیمت 4500 ریال و با سود هر سهم 947 ریالی برای سال مالی منتهی به 29 اسفند 94، نسبت پی بر ای 4.75 به خود گرفت.

بر اساس این گزارش، طبق اعلام ناظر بازار پس از فرآيند كشف قيمت توسط ايستگاه هاي كاري، مي بايست دسترسي معامله گران بر خط (آنلاين) توسط كارگزاران، رأس ساعت 12:40دقيقه با سهميه حداكثر 230 سهم صرفاً جهت خريد توسط این معامله گران فعال گردد، همچنین لازم به ذکر است که صندوق های سرمایه گذاری اعم از مشترک و قابل معامله هیچگونه سهمیه ای جهت خرید سهام این شرکت ندارند و سهمیه هر کارگزاری به همراه تمامی شعب تنها 36400 سهم می باشد.


جهت عضويت در كانال تلگرام #اخبار #اقتصادي #بورس_نيوز روي لينك زير كليك كنيد و گزينه JOIN را بزنيد.

https://telegram.me/boursenews_ir

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
عباس
اینا همش تبلیغ برای فروش سهمه وگرنه این که تو این بازار ارزشی نداره
امیدوار
احتمالا" هرچند کم ولی سهم بدی نبود چون وقت خرید دائم پیغام خطا داد تا سهم تمام شد .ولی غسالم رو که ضرر ده بود آنلاین شد بخرم.
علی اصغری
قیمت عرضه اولیه :
3.6میلیون سهم کتوکا با قیمت 4500 ریال عرضه شد
ناشناس
سلام این عرضه اولیه 500 ریال هر سهمش ارز ش بیشتر ندارد والباقی حباب
شهرام
مال بدبیخ ریش صاحبانش پردیس شلیا وغفارس چه گلی زدبه سرماکه این سهم با230 تاش بزنه
ناشناس
توی این بازار که اکثر سهم ها پی به ای 3 دارن؛ عرضه اولیه با پی به ای 4.75 چه معنیی می تونه داشته باشه؟
از فردا هم کتوکا مثل سهم های عرضه شده قبل صف فروش میشه....
مممم
تا دو روز شاخص سبز میشه تند و تند عرضه اولیه کنید
آخه این چه وضعیه
ناشناس
پول بورس در جیب عده خاص از بورس خارج شوید تا نظارت دقیق و عادلانه ایجاد شود
کسرا
خوب خدارو شکر با این تعداد سهمیه برای ما آن لاینیها خسارت این 21 ماه ضررمون جبران میشه !!!!!
ناشناس
ما چه هستیم؟
ناشناس
با پوزش ما چه هستیم درست نیست ما را چه فرض کرده اند : هالو ، گاگول ، بدبخت بیچاره ، توسری خور . . .