چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
نوید روزهای بهتر بازار سرمایه با

شکست خط روند نزولی شاخص کل و RSI

آنچه مسلم است اگر چه تغییری در فاکتورهای بنیادی بازار سرمایه اتفاق نیفتاده است، اما اکثر شاخص های تکنیکی در سطوح حداقلی قرار گرفته و اولین علائم خفیف برگشت را صادر کرده اند که در نوع خود حائز اهمیت است. این مهم وقتی که نمودار را در مقیاس هفتگی قرار می دهیم، بسیار ملموس تر است.
کد خبر : ۱۵۵۷۶۲
نویسنده :
بابک آموخته
پیرو گزارش تحلیلی بازار سرمایه در اواخر شهریور ماه دائر بر شکل گیری کانال خنثی در محدوده تقریبی حداقل 61 هزار و حداکثر 70 هزار واحد، اینک بنظر می رسد که با توجه به شکست خط روند نزولی شاخص در محدوده 61300 واحد طی 2 روز اخیر و همچنین شکست خط روند نزولی RSI(بعنوان شاخص پیشرو) در اواخر هفته گذشته، شرایطی ایجاد شده است که سطح 61 هزار به عنوان یک کف معتبر برای بازار شناخته شده است.

براساس گزارش بورس نیوز، آنچه مسلم است اگر چه تغییری در فاکتورهای بنیادی بازار سرمایه اتفاق نیفتاده است، اما اکثر شاخص های تکنیکی در سطوح حداقلی قرار گرفته و اولین علائم خفیف برگشت را صادر کرده اند که در نوع خود حائز اهمیت است. این مهم وقتی که نمودار را در مقیاس هفتگی قرار می دهیم، بسیار ملموس تر است.

تحت این شرایط باید عنوان نمود که شرایط تکنیکی برای برگشت قطعی بازار بسیار مهیا است و برای این منظور نیازمند تصحیح یا تعدیل سیاستهای پولی و مالی انقباضی دولت است. بر این اساس ضروری است دولت تدبیر و امید در بسته سیاست اقتصادی خود که قرار است طرف روزهای آتی ارائه نماید، جهت برون رفت از شرایط سخت رکودی جاری دارد، کاهش نرخ سود را در اولویت قرار دهد. بر همگان روشن است که نرخ سود جاری به هیچ وجه با واقعیات اقتصادی کشور همخوانی نداشته و کاهش آن ضروری است. در این صورت نه تنها می توان به بهبود فرصت های کسب و کار و تحرک اقتصادی امیدوار بود، بلکه شاهد رونق در بورس ( به عنوان رقیب بازار پول) نیز بود.

بنابراین در یک جمع بندی کلی باید عنوان نمود که با توجه به تصویب کلیات و جزئیات طرح برجام در مجلس، چنانچه دولت سیاست پولی خود را کمی تغییر دهد، می توان به تحرک اقتصادی (خروج از رکود) امیدوار بود. توجه داشته باشیم که شرایط جاری اقتصادی کشور محصول سیاست های پولی و مالی نامناسبی است که دولت جهت مقابله با تورم بکار بسته است و عبور اقتصادی از این وضع صرفاً با اجرای برجام و رفع تحریمها امکان پذیر نیست بلکه نیازمند اصلاح یا تبدیل سیاست های پولی و مالی هستیم.

حال باید منتظر بود و مشاهده کرد که آیا دولت حاضر به تعدیل سیاستهای پولی و مالی سرسختانه اش خواهد بود یا خیر؟ پاسخ به این سوال می تواند ما را به خروج از فضای رکودی سخت موجود و بدنبال آن تداوم بهبود ملایم در بازار سرمایه امیدوار کند. بدیهی است در صورت برگشت قطعی بازار، حرکت شاخص در یک موج سه گانه ABC، نخست تا سطح 63 هزار واحد و سپس با اندکی اصلاح تا سطح تقریبی 65 هزار واحد پیش خواهد رفت. در عین حال کماکان سطح تقریبی 70 هزار واحد به عنوان سقف کانال به عنوان مانع جدی در رشد میان مدت و بلندمدت خودنمایی می کند.

کارشناس ارشد بازار سرمایه

رمضان سلیمانی

نمودار روزانه شاخص کل

نمودار هفتگی شاخص کل

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
تحلیل گر ناشی
این تحلیل شاید برای کوتاه مدت خوب باشه ولی هنوز روند کلی بازار منفیه و هنوز برای این حرفها خیلی زوده
مجید زرین
واقعا باعث تاسف است که کارشناس ارشد بازار سرمایه ما ، تحلیلش در سطحی هست که اصول شکست یک خط روند ساده را نمیدونه
مهدی
نه عزیزم شما اشتباه میکنید. خط زرد کوتاه رو دقت بفرمایید شکسته...
با بازار امروز شنبه هم که دیگه کاملا تایید شده .
ناشناس
هنوز کار دارد

ان زمان در اعلام الگوی 3 حمله اعلام کردم هم به سایت هم در نظرات که این تحلیل کاملا اشتباه است


اکنون هم میگویم این تحلیل کاملا اشتباه است

گروه خودرو هنوز ریزش بزرگش مانده است
ناشناس
سهامتون را نفروشین . حقوقی ها و بانکها دشمن ملت و بورس هستند . سهامشون را نخرین
ناشناس
برخی از نوسانگیران دله باز سهمشان رافروختند و شروع کردند به آیه یاس خواندن تا دو باره زیر قیمت خرید کنند سهامداران عزیز هرگز فروشنده نباشید برخی از سهم ها نظیر وساپا و خگستر و....به قیمت کمتر از سود انباشته شان معامله می شوند
ناشناس
تو را به خدا خجالت بکشید و دست زا تحلیل های تکنیکی در ایران دست بردارید و فقط تحتلیل های بخور بخور و به چاپ به چاپ ارایه دهید
کامیار
قبل مذاکراتم یه همچین چیزایی نوشتین!
الگوی سه حمله و.....همش برعکس شد!
حسين
آخ آخ يادمون رفته بود
الگوي سه حمله ....
خيلي را بدبخت كرديد
sfsdf
1. لطف كينيد ديگه اين شاخص .... رو تحليل نكنين.
2. جالبه كه شاخص تو كانال نزوليه ولي ميگيد روند نزولي شكسته شد :|
3. يعني روند بورس اينقدر كسل كننده شده كه با يك رو مثبت و منفي خوردن روند ميشكنه ديگه نمودار و تحليل نميخواست كه !
4.پيشنهادمي كنم يك بورس دولتي و حقوقي درست كنين مخصوص حقوقياي عزيز كه اينوسط حقيقي هاي بدبخت ضرر نكنن كه اونا به سود برسن!
ali
بازم دوزار شاخص بالا رفت همه شدند فیلسوف !!! تا کی می خواهید بفهمید که بازار ما منه تکنیکالی هست نه بنیادی ؟ همش یا دست دولتیها با شبه دولتیهاست یا دست رانتیها و ....
مهدی
منافقین بازار سکوت کننذ
نجفی
مطلب خوبی بودبا تشکر از جناب سلیمانی
ناشناس
این آقای کارشناس چند روز دیگر پشیمان حواهد شد که چنین مقاله ای نوشته است
ناشناس
نگران نباش بازار که دوباره ریخت همین کارشتاس با 2تا نمودار دیگه میاد میگه بله ما پیش بینی کردیم :))
علی
سلام-فقط مردم عادی اگرنیازنداشتند،نفروشند.ماسهام رادردلار1200تومان خریده ایم.الان ذلار3500تومان است سهام مابه نصف قیمت رسیده است .یک کف معتبربه چی میفرمایید.اگرالان سهام به 100000هزارمیرسید دربرابرارزش دلاربازهم بازنده هستیم.تنهاراه سهام بین المللی کردن بورس ودست نداشتن دولت ورانت های آقازاده است.مردم راکمترسیاه کنید.
نیما
تجربه چند ساله من تو بورس اینو میگه ... اتفاقات مثبتی که سال 95 برای کشور پیش بینی میشه.وقتشه که از همین روزا خودشنو نشون بده چون در تمام سالهای عمر کاریم بورس همیشه یکسال زودتر به مسایل واکنش نشون میده ...شاید در روزهای اخیر نوساناتی داشته باشیم ولی همین نوساناتم با ضریب افزایشی کم شیب در میان مدت همراه خواهد بود
ارشیا
بدون تغییر سیاست اقتصادی دولت میسر نیست.
hosein
من که دیگه گول نمیخورم چون دلیل محکمی وجود نداره با چهارتا حرف رییس جمهور توی شبکه تلویزیون که کار درست نمیشه هرکس میخواد ضرر کنه بره جلو
ناشناس
دارن به ملت میندازن
ناشناس
شما که زرنگی نخر و نقد بمون
هنریار
شما هم بخر تا بره تو پاچت!!!!
ناشناس
آخه عقل هم چیز خوبیه . اکثر سهامها P/E زیر 5 دارن یعنی فوق ارزنده هستند . اونهایی که توو این کامنت معتقدند نقد بمون نکنه بنظرشون باید P/E محقق شده به صفر برسه ؟!!!! یادمه همین ]دمهای بیسواد وقتی سهامهایی رو میخریدند که P/E بی نهایت داشت , بخودم میگفتم کدوم ال.... داره میخره سهمی رو که په ای بیشتر از 20 یا 30 یا 50 داره و الان با این کامنت به پاسخم رسیدم .
ناشناس
امروز متاسفانه خریدارها جو زده شده اند و چند روز دیگه دوباره از زمین و زمان شاکی خواهند بود!!!